A Kosheen énekesnőjével erősít a Brains: lemezbemutató pénteken!

2013. április 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Full Range című album bemutató koncertje április 5-én a budapesti Petőfi Csarnokban lesz. A nagylemezt ezen a koncerten vehetik kézbe elsőként a rajongók, a fellépés után pedig a zenekar tagjai dedikálják is a friss korongokat.

A Kosheen énekesnőjével erősít a Brains: lemezbemutató pénteken!

A Brains tagjai külön-külön is számtalan különböző műfajból merítenek, amit ezen a lemezen megpróbálnak még jobban kihasználni. Az album – ahogy címe is mutatja – a csapat saját mércéjéhez képest is sokszínű lesz, sokféle stílusba kóstol bele: a drum’n’bass mellett  dubstep, drumstep, electro, house, break és moonbath elemei is felfedezhetők lesznek az egyes dalokban.

A Full Range cím arra utal, hogy az elektronikus zene fejlődésével és sokszínűségével ez a lemez is lefed egy nagy szeletet a hozzánk közeli stílusokból. Emellett pedig utal a mai színes és globalizált világra – a benne rejlő lehetőségekkel együtt” – nyilatkozta MC Columbo, a Brains frontembere.

A számos stílusból táplálkozó, mégis egységes korongon a hazai könnyűzenei élet több szereplője mellett a világhírű brit Kosheen énekesnője, Sian Evans is közreműködik. A hazai könnyűzenei életből a régi „harcostársak", MC Zeek rapper és KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra énekese mellett a Brains decemberi nagykoncertjének társfellépője, a Punnany Massif is közreműködik a lemezen.

A nagyszabású buli előtt és után DJ Palotai, Jumo Daddy és Reza gondoskodik az alapozásról és a hajnalig tartó táncos hangulatról.

 


Képtár

  • A Kosheen énekesnőjével erősít a Brains: lemezbemutató pénteken! kép 11569
 

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek