A Kosheen énekesnőjével erősít a Brains: lemezbemutató pénteken!

2013. április 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Full Range című album bemutató koncertje április 5-én a budapesti Petőfi Csarnokban lesz. A nagylemezt ezen a koncerten vehetik kézbe elsőként a rajongók, a fellépés után pedig a zenekar tagjai dedikálják is a friss korongokat.

A Kosheen énekesnőjével erősít a Brains: lemezbemutató pénteken!

A Brains tagjai külön-külön is számtalan különböző műfajból merítenek, amit ezen a lemezen megpróbálnak még jobban kihasználni. Az album – ahogy címe is mutatja – a csapat saját mércéjéhez képest is sokszínű lesz, sokféle stílusba kóstol bele: a drum’n’bass mellett  dubstep, drumstep, electro, house, break és moonbath elemei is felfedezhetők lesznek az egyes dalokban.

A Full Range cím arra utal, hogy az elektronikus zene fejlődésével és sokszínűségével ez a lemez is lefed egy nagy szeletet a hozzánk közeli stílusokból. Emellett pedig utal a mai színes és globalizált világra – a benne rejlő lehetőségekkel együtt” – nyilatkozta MC Columbo, a Brains frontembere.

A számos stílusból táplálkozó, mégis egységes korongon a hazai könnyűzenei élet több szereplője mellett a világhírű brit Kosheen énekesnője, Sian Evans is közreműködik. A hazai könnyűzenei életből a régi „harcostársak", MC Zeek rapper és KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra énekese mellett a Brains decemberi nagykoncertjének társfellépője, a Punnany Massif is közreműködik a lemezen.

A nagyszabású buli előtt és után DJ Palotai, Jumo Daddy és Reza gondoskodik az alapozásról és a hajnalig tartó táncos hangulatról.

 


Képtár

  • A Kosheen énekesnőjével erősít a Brains: lemezbemutató pénteken! kép 11569
 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek