A Kosheen énekesnőjével erősít a Brains: lemezbemutató pénteken!

2013. április 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Full Range című album bemutató koncertje április 5-én a budapesti Petőfi Csarnokban lesz. A nagylemezt ezen a koncerten vehetik kézbe elsőként a rajongók, a fellépés után pedig a zenekar tagjai dedikálják is a friss korongokat.

A Kosheen énekesnőjével erősít a Brains: lemezbemutató pénteken!

A Brains tagjai külön-külön is számtalan különböző műfajból merítenek, amit ezen a lemezen megpróbálnak még jobban kihasználni. Az album – ahogy címe is mutatja – a csapat saját mércéjéhez képest is sokszínű lesz, sokféle stílusba kóstol bele: a drum’n’bass mellett  dubstep, drumstep, electro, house, break és moonbath elemei is felfedezhetők lesznek az egyes dalokban.

A Full Range cím arra utal, hogy az elektronikus zene fejlődésével és sokszínűségével ez a lemez is lefed egy nagy szeletet a hozzánk közeli stílusokból. Emellett pedig utal a mai színes és globalizált világra – a benne rejlő lehetőségekkel együtt” – nyilatkozta MC Columbo, a Brains frontembere.

A számos stílusból táplálkozó, mégis egységes korongon a hazai könnyűzenei élet több szereplője mellett a világhírű brit Kosheen énekesnője, Sian Evans is közreműködik. A hazai könnyűzenei életből a régi „harcostársak", MC Zeek rapper és KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra énekese mellett a Brains decemberi nagykoncertjének társfellépője, a Punnany Massif is közreműködik a lemezen.

A nagyszabású buli előtt és után DJ Palotai, Jumo Daddy és Reza gondoskodik az alapozásról és a hajnalig tartó táncos hangulatról.

 


Képtár

  • A Kosheen énekesnőjével erősít a Brains: lemezbemutató pénteken! kép 11569
 

 

Szólj hozzá!


Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es hadosztálya

Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának...

Lezárult a szavazás, és már nyilvánossá is vált, kik azok a szerencsések, akik 2019-ben ünnepélyes keretek közt kerülnek majd be a Rock & Roll...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Pharell Williams már nem happy: jó sokat kell fizetnie plágiumért

Jó, nem egyedül, ketten állják az ötmilliós számlát: Robin Thicke-vel 1,4 milliárd forintnak megfelelő dollárt fizetnek egy hosszú idő után lezárult szerzői jogi perben, amely nagy sikerű számuk, a Blurred Lines miatt indult – számolt be róla a BBC News.

Hagyjátok énekelni! Toto Cutugno ismét Budapestre jön

75. születésnapja alkalmából 2019. április 27-én Toto Cutugno elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek