A legenda újjáéled: nyit a SOTE-klub!

2013. március 21.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Nagyvárad tértől pár lépésre, az Elnök utca és a Batsányi utca között található épülettömbben várja ismét a szórakozni vágyókat a SOTE Klub. A március 27-i nyitónapon a az Üllői Úti Fuck valamint Soerii & Poolek játszik, míg a kisteremben az Ozone Mama és az Igor Mortis Vodka Klub lesz hallható.

A legenda újjáéled: nyit a SOTE-klub!

Az 1980-ban indult klub az eredeti, Nagyvárad téri épülettől egy háztömbnyire, az egykori Május 1. Ruhagyáron belül található épületében várja a szórakozni vágyókat: egyszerre két szinten, 3 teremmel, összesen 2000 négyzetméteren, 750 fő befogadására készen, a dohányzók számára kialakított terasszal is „felszerelkezve”.

A bulihely a modern romkocsmák hangulatát idézi, de a klub ennél kötetlenebb stílusú, babzsákfoteles, „klasszikus” egyetemi dizájnt kap, ami utal arra, hogy elsősorban az egyetemistáknak, főiskolásoknak, a fővárosban tanuló és lakó hallgatóknak kívánnak színvonalas szórakozást biztosítani, de persze a szervezők nyitottak minden fiatal felé. A tömegdiszkó helyett inkább a rock, jazz, blues, alternatív és hangszeres zenék, indie-pop, underground és a dubstep, drum’n bass vonal határozza majd meg a line-upot.

A Sote-klubban keddtől szombatig lesznek élőzenei programok, melyek alkalmával népszerű zenekarok és DJ-k lépnek fel. A saját rendezvények mellett egyetemi és kulturális programoknak is helyet ad a majd klub.


 

 

Szólj hozzá!


Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan Freeman-nel

Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan...

Budapestre érkezik az "America’s Musical Journey" című IMAX® dokumentumfilm. A Morgan Freeman által narrált és Aloe Blacc főszereplésével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták értesült a Marketing&Média...

Anastacia lesz a sztárfellépője a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi döntőjének

A négyes döntőre május 11-12-én kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában, az énekesnő az elődöntők előtt szórakoztatja majd show-jával a közönséget – írja az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek