A legenda újjáéled: nyit a SOTE-klub!

2013. március 21.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Nagyvárad tértől pár lépésre, az Elnök utca és a Batsányi utca között található épülettömbben várja ismét a szórakozni vágyókat a SOTE Klub. A március 27-i nyitónapon a az Üllői Úti Fuck valamint Soerii & Poolek játszik, míg a kisteremben az Ozone Mama és az Igor Mortis Vodka Klub lesz hallható.

A legenda újjáéled: nyit a SOTE-klub!

Az 1980-ban indult klub az eredeti, Nagyvárad téri épülettől egy háztömbnyire, az egykori Május 1. Ruhagyáron belül található épületében várja a szórakozni vágyókat: egyszerre két szinten, 3 teremmel, összesen 2000 négyzetméteren, 750 fő befogadására készen, a dohányzók számára kialakított terasszal is „felszerelkezve”.

A bulihely a modern romkocsmák hangulatát idézi, de a klub ennél kötetlenebb stílusú, babzsákfoteles, „klasszikus” egyetemi dizájnt kap, ami utal arra, hogy elsősorban az egyetemistáknak, főiskolásoknak, a fővárosban tanuló és lakó hallgatóknak kívánnak színvonalas szórakozást biztosítani, de persze a szervezők nyitottak minden fiatal felé. A tömegdiszkó helyett inkább a rock, jazz, blues, alternatív és hangszeres zenék, indie-pop, underground és a dubstep, drum’n bass vonal határozza majd meg a line-upot.

A Sote-klubban keddtől szombatig lesznek élőzenei programok, melyek alkalmával népszerű zenekarok és DJ-k lépnek fel. A saját rendezvények mellett egyetemi és kulturális programoknak is helyet ad a majd klub.


 

 

Szólj hozzá!


Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals...

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: o,,áron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Rock-metal nevek nyitják a FEZEN fellépőlistáját

A 2018-as FEZEN fesztiválon itt (ott) lesz a brooklyni Life of Agony, az Ozzy Osbourne-nal is együtt zenélő Gus G. vezette Firewind, a közel 40 éves múlttal és több mint 20 millió eladott albummal rendelkező Queensrÿche és a hazai heavy metal egyik állócsillaga, az Ossian is.

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek