A legenda újjáéled: nyit a SOTE-klub!

2013. március 21.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Nagyvárad tértől pár lépésre, az Elnök utca és a Batsányi utca között található épülettömbben várja ismét a szórakozni vágyókat a SOTE Klub. A március 27-i nyitónapon a az Üllői Úti Fuck valamint Soerii & Poolek játszik, míg a kisteremben az Ozone Mama és az Igor Mortis Vodka Klub lesz hallható.

A legenda újjáéled: nyit a SOTE-klub!

Az 1980-ban indult klub az eredeti, Nagyvárad téri épülettől egy háztömbnyire, az egykori Május 1. Ruhagyáron belül található épületében várja a szórakozni vágyókat: egyszerre két szinten, 3 teremmel, összesen 2000 négyzetméteren, 750 fő befogadására készen, a dohányzók számára kialakított terasszal is „felszerelkezve”.

A bulihely a modern romkocsmák hangulatát idézi, de a klub ennél kötetlenebb stílusú, babzsákfoteles, „klasszikus” egyetemi dizájnt kap, ami utal arra, hogy elsősorban az egyetemistáknak, főiskolásoknak, a fővárosban tanuló és lakó hallgatóknak kívánnak színvonalas szórakozást biztosítani, de persze a szervezők nyitottak minden fiatal felé. A tömegdiszkó helyett inkább a rock, jazz, blues, alternatív és hangszeres zenék, indie-pop, underground és a dubstep, drum’n bass vonal határozza majd meg a line-upot.

A Sote-klubban keddtől szombatig lesznek élőzenei programok, melyek alkalmával népszerű zenekarok és DJ-k lépnek fel. A saját rendezvények mellett egyetemi és kulturális programoknak is helyet ad a majd klub.


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek