A legenda újjáéled: nyit a SOTE-klub!

2013. március 21.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Nagyvárad tértől pár lépésre, az Elnök utca és a Batsányi utca között található épülettömbben várja ismét a szórakozni vágyókat a SOTE Klub. A március 27-i nyitónapon a az Üllői Úti Fuck valamint Soerii & Poolek játszik, míg a kisteremben az Ozone Mama és az Igor Mortis Vodka Klub lesz hallható.

A legenda újjáéled: nyit a SOTE-klub!

Az 1980-ban indult klub az eredeti, Nagyvárad téri épülettől egy háztömbnyire, az egykori Május 1. Ruhagyáron belül található épületében várja a szórakozni vágyókat: egyszerre két szinten, 3 teremmel, összesen 2000 négyzetméteren, 750 fő befogadására készen, a dohányzók számára kialakított terasszal is „felszerelkezve”.

A bulihely a modern romkocsmák hangulatát idézi, de a klub ennél kötetlenebb stílusú, babzsákfoteles, „klasszikus” egyetemi dizájnt kap, ami utal arra, hogy elsősorban az egyetemistáknak, főiskolásoknak, a fővárosban tanuló és lakó hallgatóknak kívánnak színvonalas szórakozást biztosítani, de persze a szervezők nyitottak minden fiatal felé. A tömegdiszkó helyett inkább a rock, jazz, blues, alternatív és hangszeres zenék, indie-pop, underground és a dubstep, drum’n bass vonal határozza majd meg a line-upot.

A Sote-klubban keddtől szombatig lesznek élőzenei programok, melyek alkalmával népszerű zenekarok és DJ-k lépnek fel. A saját rendezvények mellett egyetemi és kulturális programoknak is helyet ad a majd klub.


 

 

Szólj hozzá!


Megtört a Sziget-átok?

Megtört a Sziget-átok?

A Népszava cikke szerint a társaság legnagyobb rendezvénye, az augusztusi Sziget fesztivál eredménye megközelítheti a két éve elért,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)

Pink Floyd: a dobos megengedte, hogy kiadják a lemezeit

Roger Waters és David Gilmour aktuális sikerein felbuzdulva újra aktivizálta magát Nick Mason, a Pink Floyd harmadik tagja is. A legendás brit rockzenekar dobosának újra megjelentek korábbi szólólemezei
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek