A Magashegyi beugrik Óbudára

2013/07/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Azt már tudjuk, hogy a nyári fesztiválszezonban csak hálni járnak a zenekarok Budapestre - nagy szó, ha a klubkategóriában megjelennek a mainstream bandái. Így lesz ez most is, amikor a Magashegyi Underground a Kobuci Kert színpadát koptatja majd egy pörgős, péntek estéhez méltó buli erejéig.

A Magashegyi beugrik Óbudára

Hihetetlen sűrű fesztiválszezonját szakítja meg egy budapesti fellépéssel a Magashegyi Underground. Bocskor Bíborkáék a Kobuci Kertben adnak koncertet augusztus 2-án, amikor az MR2 Petőfi slágerlistájának éllovas dala, az „Árnyékok” is felcsendül.

Hosszú idő után először, és jó ideig utoljára játszik Budapesten a Magashegyi Underground. A fővárosba egyenesen Erdélyből érkezik majd a csapat, akiknek igazán tartalmasan telik az idei nyár és a jó értelemben vett fáradtságuk ellenére még egy klipforgatásra is szakítottak időt a rengeteg koncert és az egyéb zenekari teendők mellett.

A Római parton forgattuk le legújabb videoklipünket Rónai Domonkos rendező és Szilágyi Fanni operatőr barátaink segítségével. Egy esti és egy hajnali jelenetet vettünk fel, így a végeredmény a két napszak fényviszonyainak váltakozása miatt nagyon érdekesnek ígérkezik. A Facebook-on kerestünk szereplőket a klipbe, és szerencsére nagyon sokan eljöttek a forgatásra, a hajnali jelenetben szereplőknek ezért különösen hálásak vagyunk. Jelenleg éppen az utómunkák zajlanak, de remélhetőleg egy-két hét múlva teljesen elkészül, és egy igazán kreatív, szürreális hangulatú, külföldi színvonalú klipet láthat majd a nagyközönség. Továbbá egy különösen nagy örömhír is ért minket, hiszen megtudtuk, hogy az „Árnyékok” című dalunk, amelyhez ez a klip is készült, jelenleg az MR2 Petőfi Rádió legjátszottabb felvétele, így akik szeretik a dalt, nemsokára videoklip formájában is megismerhetik. Addig is meghallgathatják élőben, legközelebb a Kobuci Kertben, augusztus 2-án, amit egyetlen budapesti buliként már mi is nagyon várunk - mondta el Bocskor Bíborka.


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek