A magyar alternatív zenészekből álló formáció megmutatja, milyen az igazi ABBA-láz

2019/12/21  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Sziget fesztiválon és számos más helyen aratott kirobbanó sikerüket követően a 2020-as év elején az Akvárium Klubba érkezik az egyetlen hazai ABBA-tribute show. 

Az ABBA-láz elérte az Akváriumot

A dalok úgy szólalnak majd meg, ahogy egykor az eredeti együttes koncertjein. Látványban és zeneiségében is profi előadás várja az ABBA rajongókat; az autentikus hangzás és világítástechnika elengedhetetlen része a showműsornak.

A zenekar már ismert formációk művészeiből verbuválódott:

Kaj Bernadett (Blahalousiana, PASO, Beatrice)

Paku Patrícia (Blahalousiana, PASO, Beatrice)

Pulius Tamás (Mocsok 1 Kölykök)

Horváth Barnabás (Soerii & Poolek)

Paczári Viktor (Belmondo, Soul Surge)

Bátor Bence (Frenk, Amber Smith)

Abba, tribute, show, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek