Év koncertje - szavazás

A mai napra: Inog a világ - Edda nagykoncert

2012. december 21.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ha már világvége, legyen kövér. "Amikor minden összedől, amikor már semmiben és senkiben nem bízhatunk, amiben és akiben eddig bízhattunk, amikor nem tudjuk, mit hoz a holnap, akkor minden eddiginél jobban szükségünk van egy biztos pontra." -vélekednek Pataky Attiláék, és hozzáteszik: az Edda Művek elmúlt harminc éve és az elmúlt évtizedek töretlen sikere azt bizonyítja, hogy hazánk legnépszerűbb rockzenekara egy ilyen pont több ezer rajongó életében.

A mai napra: Inog a világ - Edda nagykoncert

Az Edda Művek ebben az évben jelenteti meg harmincegyedik albumát Inog a világ címmel.  A december végi koncert valójában ennek az albumnak a lemezbemutató bulija lesz, de természetesen nem maradhatnak el az Edda Művek már-már himnusszá lett slágerei sem. Az Edda Művek tagjai – Pataky Attila, Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László és Hetényi Zoltán – már most lelkesen tervezik a tőlük még soha nem látott fergeteges show-t, amelyet minden jelenlévő számára szeretnének emlékezetessé tenni. "Úgy érzik, hogy egy olyan évnek a végén, amelynek során a jövendölések szerint a világ és az egyes emberek életében is rengeteg változás várható, az eddigieknél is több szeretetet szeretnének adni zenéjükkel rajongóiknak, és együtt szeretnék ünnepelni velük egy új korszak kezdetét, amely a zenekar számára nem az újrakezdést, hanem a folytatást jelenti még több zenével és még több dallal!" - fejeződik be a koncertre invitáló írás.

Mi ott leszünk, be is számolunk. Egy, két, há'...


 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek