A mai napra: Inog a világ - Edda nagykoncert

2012. december 21.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ha már világvége, legyen kövér. "Amikor minden összedől, amikor már semmiben és senkiben nem bízhatunk, amiben és akiben eddig bízhattunk, amikor nem tudjuk, mit hoz a holnap, akkor minden eddiginél jobban szükségünk van egy biztos pontra." -vélekednek Pataky Attiláék, és hozzáteszik: az Edda Művek elmúlt harminc éve és az elmúlt évtizedek töretlen sikere azt bizonyítja, hogy hazánk legnépszerűbb rockzenekara egy ilyen pont több ezer rajongó életében.

A mai napra: Inog a világ - Edda nagykoncert

Az Edda Művek ebben az évben jelenteti meg harmincegyedik albumát Inog a világ címmel.  A december végi koncert valójában ennek az albumnak a lemezbemutató bulija lesz, de természetesen nem maradhatnak el az Edda Művek már-már himnusszá lett slágerei sem. Az Edda Művek tagjai – Pataky Attila, Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László és Hetényi Zoltán – már most lelkesen tervezik a tőlük még soha nem látott fergeteges show-t, amelyet minden jelenlévő számára szeretnének emlékezetessé tenni. "Úgy érzik, hogy egy olyan évnek a végén, amelynek során a jövendölések szerint a világ és az egyes emberek életében is rengeteg változás várható, az eddigieknél is több szeretetet szeretnének adni zenéjükkel rajongóiknak, és együtt szeretnék ünnepelni velük egy új korszak kezdetét, amely a zenekar számára nem az újrakezdést, hanem a folytatást jelenti még több zenével és még több dallal!" - fejeződik be a koncertre invitáló írás.

Mi ott leszünk, be is számolunk. Egy, két, há'...


 

 

Szólj hozzá!


Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a...

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.

Sztriptízbárokban léptek fel, majd egyetlen nap alatt egyetlen dallal világsztárok lettek

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és különleges látványvilággal megfűszerezett életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában, november 28-án lép fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek