Menopauza 1170x180

A nap híre: Bring Me The Horizon a Parkban

2024/03/06  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Örömhír a metalcore rajongóknak, hogy a Live Nation szervezésében június 17-én a Budapest Parkot fogja apró darabokra szaggatni a brit zenei éra nagy büszkesége, az idén 20. évét ünneplő Bring Me The Horizon. Az extravagáns frontember Oli Sykes vezette csapat vadonatúj albumával érkezik hozzánk egy könnyed táncestre.

BMTH

2024-ben tobzódunk a külföldi sztárvendégekben, és ahogy közeledik a szabadtéri szórakozóhelyek nyitó, avagy fesztiválok kezdő időpontja, egyre több nagyon várt előadó és csapat hazai koncertdátumáról hull le a lepel. Mai nyertesünk egyértelműen a lassan már rutinos idelátogatónak számító Bring Me The Horizon, akik a megboldogult VOLT Fesztivál utolsó évadában felforgatták Sopront, majd tavaly Budapesten már "arénáztak".

Az évek során gigasztárrá növő banda ígéretei szerint nyárig megjelenik új stúdióalbumuk is, aminek bevezető darabkáit már elkezdték szétszórni, és a borító is nyilvánosságot kapott, ami hozzájuk illő módon elég bizarr, ugyanakkor sokat sejtető.

A zenekar 2020-ban jelentette meg Post Human: Survival Horror című lemezét, amely a Post Humanre hallgató sorozat első darabja volt. A folytatás a Post Human: Nex GEn keresztséget kapta a névválasztás során, amelyről januárban érkezett  az Oli Sykes jellegzetes énekével és sikolyaival tarkított Kool-Aid című dal, ami a napokban kapott képi formátumot:

Tavaly mi is megízlelhettük milyen, amikor igazán elszabadulnak, a Covid miatt többször halasztott turnéjuk ugyanis júniusban ért el hozzánk, ahol bebizonyították, hogy megérdemelten tartják őket napjaink egyik legjobb rock formációjának. Most pedig a zenekar folytatva a Post Human sorozatát, június 17-én új dalokkal tér vissza Budapestre, hogy ezúttal szabad ég alatt üvölthessük velük szövegeiket a Budapest Parkban.

 

A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation-tagok számára lesznek elérhetők március 7-én, 11 órától, a teljeskörű jegyértékesítés pedig március 8-án, 11 órakor indul. Jegyek a www.livenation.hu oldalon és a www.budapestpark.hu oldalon kaphatók.

Bring Me The Horizon, BMTH, POST HUMAN: Nex GEn World Tour, új album, turné, Budapest Park, Live Nation, 2024

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek