A nyári Voltos buli után jövőre duplázni tér vissza Magyarországra az Ignite!

2015/10/19  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Januárban dupla koncerttel tér vissza Magyarországra, a Barba Negra Music Clubba a Téglás Zoli vezette kaliforniai Ignite.

A nyári Voltos buli után jövőre duplázni tér vissza Magyarországra az Ignite!

Tíz év után új albummal, és egy Európa-turnéval tér vissza a kaliforniai hardcorepunk rock banda, a Téglás Zoli vezette Ignite. A legutóbbi, 2006-os OUR DARKEST DAY című lemez után 2016. január 8-án napvilágot lát a Century Media kiadásában az A WAR AGAINST YOU című album, rajta 17 punkrock felvétellel, köztük a korábban demóváltozatban már a netre kikerült Falu című dallal, amit a  rajongók már az „új Place Called Home"-ként tartanak számon.

Zoliék a januári Európa-turnét egy dupla budapesti koncerttel zárják, aminek a főváros legnagyobb rock klubja, a Barba Negra Music Club ad helyet.



„Idén januárban sokan lemaradtak a pesti koncertekről, mert hamar elfogytak a jegyek. Most mindkét koncert a Barba Negrában lesz, hogy biztosan beférjen mindenki, aki látni akar minket" - mondta el a
koncerttel kapcsolatban Téglás Zoli, az Ignite magyar/amerikai frontembere, aki igazi zúzást ígér mindkét estére.

Az Ignite énekese a zene mellett új területen is nyitott: a veresegyházi gyökerekkel rendelkező Zoli, az amerikai White Rabbit Partners Media egyik vezetőjeként, a tervek szerint filmes és televíziós produkciók finanszírozását vállalja fel.

„Korábban is szó volt arról, hogy segíteni szeretnék azzal, hogy befektetőket hozok Magyarországra. Ezzel a céggel nagyon klassz dolgokat fogunk csinálni, ami pénzt hoz a magyar vállalkozásoknak. A média mellett kórházakat, drog rehabilitációs központokat és mentális egészségügyi intézményeket kívánunk nyitni és újranyitni itthon."

Az Ignite január 13-án Lengyelországban kezdi meg lemezbemutató Európa-turnéját.

IGNITE:
 Téglás Zoli: ének
 Brian Balchack: gitár
 Kevin Kilkenny: gitár
 Brett Rasmussen: basszusgitár
 Craig Anderson: dob

LEMEZEK:
 Call on My Brothers, 1995
 Past Our Means, 1996
 A Place Called Home, 2000
 Our Darkest Days, 2006
 A War Against You 2016

IGNITE - A WAR AGAINST YOU LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
 2016.01.28-29.
 Barba Negra Music Club
 Budapest XI., Prielle Kornélia utca 4.


 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek