A nyári Voltos buli után jövőre duplázni tér vissza Magyarországra az Ignite!

2015. október 19.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Januárban dupla koncerttel tér vissza Magyarországra, a Barba Negra Music Clubba a Téglás Zoli vezette kaliforniai Ignite.

A nyári Voltos buli után jövőre duplázni tér vissza Magyarországra az Ignite!

Tíz év után új albummal, és egy Európa-turnéval tér vissza a kaliforniai hardcorepunk rock banda, a Téglás Zoli vezette Ignite. A legutóbbi, 2006-os OUR DARKEST DAY című lemez után 2016. január 8-án napvilágot lát a Century Media kiadásában az A WAR AGAINST YOU című album, rajta 17 punkrock felvétellel, köztük a korábban demóváltozatban már a netre kikerült Falu című dallal, amit a  rajongók már az „új Place Called Home"-ként tartanak számon.

Zoliék a januári Európa-turnét egy dupla budapesti koncerttel zárják, aminek a főváros legnagyobb rock klubja, a Barba Negra Music Club ad helyet.„Idén januárban sokan lemaradtak a pesti koncertekről, mert hamar elfogytak a jegyek. Most mindkét koncert a Barba Negrában lesz, hogy biztosan beférjen mindenki, aki látni akar minket" - mondta el a
koncerttel kapcsolatban Téglás Zoli, az Ignite magyar/amerikai frontembere, aki igazi zúzást ígér mindkét estére.

Az Ignite énekese a zene mellett új területen is nyitott: a veresegyházi gyökerekkel rendelkező Zoli, az amerikai White Rabbit Partners Media egyik vezetőjeként, a tervek szerint filmes és televíziós produkciók finanszírozását vállalja fel.

„Korábban is szó volt arról, hogy segíteni szeretnék azzal, hogy befektetőket hozok Magyarországra. Ezzel a céggel nagyon klassz dolgokat fogunk csinálni, ami pénzt hoz a magyar vállalkozásoknak. A média mellett kórházakat, drog rehabilitációs központokat és mentális egészségügyi intézményeket kívánunk nyitni és újranyitni itthon."

Az Ignite január 13-án Lengyelországban kezdi meg lemezbemutató Európa-turnéját.

IGNITE:
 Téglás Zoli: ének
 Brian Balchack: gitár
 Kevin Kilkenny: gitár
 Brett Rasmussen: basszusgitár
 Craig Anderson: dob

LEMEZEK:
 Call on My Brothers, 1995
 Past Our Means, 1996
 A Place Called Home, 2000
 Our Darkest Days, 2006
 A War Against You 2016

IGNITE - A WAR AGAINST YOU LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
 2016.01.28-29.
 Barba Negra Music Club
 Budapest XI., Prielle Kornélia utca 4.


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek