A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

2012. november 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 2003-ban alakult, kőszegi illetőségű, de Szombathelyhez erősen kötődő banda a téli időszakban sem pihen. Az Illegál turné keretében folyamatosan koncerteznek országhatáron belül és azon túl is!

A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

November 23-án este az Akváriumba látogatók is táncra perdülhetnek a reggae alapokon nyugvó, latinos hangzásvilággal, és ska beütéssel rendelkező dalok hallatán. A csapatnak eddig két albuma jelent meg El mundo fantástico illetve Online a világ címmel. A kevésbé informált közönség leginkább az óriási sikert arató Jó nekem című dal kapcsán ismerheti őket, de ezen kívül is rendelkeznek a műfaj kedvelői számára slágerként emlegetett szerzeményekkel, úgymint: El Mundo Fantástico, Savaria Kingston Town, Online a Világ, Pancho (Bumm - Bumm). Aki még nem járt OM koncerten, annak felhívnám a figyelmét a különböző hangszerek együttes megszólalása során keletkező katarzis élményre! Különös tekintettel a trombita és az ütős hangszerek okozta kellemesen bizsergető érzésre. Mindezt megfejelve Kirchknopf Gergő rekedtes hangjával és összetéveszthetetlen mozgáskultúrájával, máris kész a tökéletes színpadi produkció! Nem véletlen, hogy a jó idő beköszöntével a különböző fesztiválok és nyitott szórakozóhelyek előszeretettel látják vendégül a bandát, hisz egy OM koncert minden esetben felér egy kiadós nevetéssel. Garantálom, hogy pénteken az Akváriumból is csak mosolygós arcú embereket láthatunk majd kivonulni az éjszakába, és biztos, hogy nem csupán az elfogyasztott alkohol mennyiségnek köszönhetően!


 

 

Szólj hozzá!


Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztiválok, amelyek a legtöbbet kínálnak a legkedvezőbb áron

A ShopAlike csapata elkészítette a 2018-as európai zenei fesztiválok rangsorolását, ezzel is segítve a fesztivál rajongónak kitalálni, melyik rendezvény felel meg leginkább az igényüknek – és persze pénztárcájuknak is. Mi kiegészítettük a felsorolást a legfontosabb adatokkal és a tavalyi hangulatvideókkal.

Pünkösdi királyság a Várban és a Várkert Bazárban

Hagyományőrző és búcsújáró szokások, családi és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, mesterségbemutatók és gasztronómiai programok a Várban,
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek