A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

2012. november 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 2003-ban alakult, kőszegi illetőségű, de Szombathelyhez erősen kötődő banda a téli időszakban sem pihen. Az Illegál turné keretében folyamatosan koncerteznek országhatáron belül és azon túl is!

A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

November 23-án este az Akváriumba látogatók is táncra perdülhetnek a reggae alapokon nyugvó, latinos hangzásvilággal, és ska beütéssel rendelkező dalok hallatán. A csapatnak eddig két albuma jelent meg El mundo fantástico illetve Online a világ címmel. A kevésbé informált közönség leginkább az óriási sikert arató Jó nekem című dal kapcsán ismerheti őket, de ezen kívül is rendelkeznek a műfaj kedvelői számára slágerként emlegetett szerzeményekkel, úgymint: El Mundo Fantástico, Savaria Kingston Town, Online a Világ, Pancho (Bumm - Bumm). Aki még nem járt OM koncerten, annak felhívnám a figyelmét a különböző hangszerek együttes megszólalása során keletkező katarzis élményre! Különös tekintettel a trombita és az ütős hangszerek okozta kellemesen bizsergető érzésre. Mindezt megfejelve Kirchknopf Gergő rekedtes hangjával és összetéveszthetetlen mozgáskultúrájával, máris kész a tökéletes színpadi produkció! Nem véletlen, hogy a jó idő beköszöntével a különböző fesztiválok és nyitott szórakozóhelyek előszeretettel látják vendégül a bandát, hisz egy OM koncert minden esetben felér egy kiadós nevetéssel. Garantálom, hogy pénteken az Akváriumból is csak mosolygós arcú embereket láthatunk majd kivonulni az éjszakába, és biztos, hogy nem csupán az elfogyasztott alkohol mennyiségnek köszönhetően!


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek