Év koncertje - szavazás

A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

2012. november 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 2003-ban alakult, kőszegi illetőségű, de Szombathelyhez erősen kötődő banda a téli időszakban sem pihen. Az Illegál turné keretében folyamatosan koncerteznek országhatáron belül és azon túl is!

A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

November 23-án este az Akváriumba látogatók is táncra perdülhetnek a reggae alapokon nyugvó, latinos hangzásvilággal, és ska beütéssel rendelkező dalok hallatán. A csapatnak eddig két albuma jelent meg El mundo fantástico illetve Online a világ címmel. A kevésbé informált közönség leginkább az óriási sikert arató Jó nekem című dal kapcsán ismerheti őket, de ezen kívül is rendelkeznek a műfaj kedvelői számára slágerként emlegetett szerzeményekkel, úgymint: El Mundo Fantástico, Savaria Kingston Town, Online a Világ, Pancho (Bumm - Bumm). Aki még nem járt OM koncerten, annak felhívnám a figyelmét a különböző hangszerek együttes megszólalása során keletkező katarzis élményre! Különös tekintettel a trombita és az ütős hangszerek okozta kellemesen bizsergető érzésre. Mindezt megfejelve Kirchknopf Gergő rekedtes hangjával és összetéveszthetetlen mozgáskultúrájával, máris kész a tökéletes színpadi produkció! Nem véletlen, hogy a jó idő beköszöntével a különböző fesztiválok és nyitott szórakozóhelyek előszeretettel látják vendégül a bandát, hisz egy OM koncert minden esetben felér egy kiadós nevetéssel. Garantálom, hogy pénteken az Akváriumból is csak mosolygós arcú embereket láthatunk majd kivonulni az éjszakába, és biztos, hogy nem csupán az elfogyasztott alkohol mennyiségnek köszönhetően!


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek