A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

2012. november 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 2003-ban alakult, kőszegi illetőségű, de Szombathelyhez erősen kötődő banda a téli időszakban sem pihen. Az Illegál turné keretében folyamatosan koncerteznek országhatáron belül és azon túl is!

A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

November 23-án este az Akváriumba látogatók is táncra perdülhetnek a reggae alapokon nyugvó, latinos hangzásvilággal, és ska beütéssel rendelkező dalok hallatán. A csapatnak eddig két albuma jelent meg El mundo fantástico illetve Online a világ címmel. A kevésbé informált közönség leginkább az óriási sikert arató Jó nekem című dal kapcsán ismerheti őket, de ezen kívül is rendelkeznek a műfaj kedvelői számára slágerként emlegetett szerzeményekkel, úgymint: El Mundo Fantástico, Savaria Kingston Town, Online a Világ, Pancho (Bumm - Bumm). Aki még nem járt OM koncerten, annak felhívnám a figyelmét a különböző hangszerek együttes megszólalása során keletkező katarzis élményre! Különös tekintettel a trombita és az ütős hangszerek okozta kellemesen bizsergető érzésre. Mindezt megfejelve Kirchknopf Gergő rekedtes hangjával és összetéveszthetetlen mozgáskultúrájával, máris kész a tökéletes színpadi produkció! Nem véletlen, hogy a jó idő beköszöntével a különböző fesztiválok és nyitott szórakozóhelyek előszeretettel látják vendégül a bandát, hisz egy OM koncert minden esetben felér egy kiadós nevetéssel. Garantálom, hogy pénteken az Akváriumból is csak mosolygós arcú embereket láthatunk majd kivonulni az éjszakába, és biztos, hogy nem csupán az elfogyasztott alkohol mennyiségnek köszönhetően!


 

 

Szólj hozzá!


 Ingyenes jazz és funk zeneünnep a királyok városában: Alba Regia Feszt

Ingyenes jazz és funk zeneünnep a királyok...

Hazánk legjobb jazz, funk és blues zenészei koncerteznek Székesfehérvár belvárosában július 30-tól augusztus 1-ig. A Syrius Legacy, Váczi Eszter,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból készít lemezt

ABBA-dalokból készít lemezt Cher. A 72 éves Oscar-díjas énekesnő, színésznő a Today Show című reggeli amerikai tévéműsorban beszélt erről.

Elváltak a Compact Disco és Lotfi Begi útjai

Külön utakon folytatja a Compact Disco és Lotfi Begi. Utóbbi tíz év után békében vált el a népszerű hazai popcsapattól és szólóban folytatja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek