A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

2012. november 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 2003-ban alakult, kőszegi illetőségű, de Szombathelyhez erősen kötődő banda a téli időszakban sem pihen. Az Illegál turné keretében folyamatosan koncerteznek országhatáron belül és azon túl is!

A nyolc hím alámerül - Ocho Macho Illegál turné

November 23-án este az Akváriumba látogatók is táncra perdülhetnek a reggae alapokon nyugvó, latinos hangzásvilággal, és ska beütéssel rendelkező dalok hallatán. A csapatnak eddig két albuma jelent meg El mundo fantástico illetve Online a világ címmel. A kevésbé informált közönség leginkább az óriási sikert arató Jó nekem című dal kapcsán ismerheti őket, de ezen kívül is rendelkeznek a műfaj kedvelői számára slágerként emlegetett szerzeményekkel, úgymint: El Mundo Fantástico, Savaria Kingston Town, Online a Világ, Pancho (Bumm - Bumm). Aki még nem járt OM koncerten, annak felhívnám a figyelmét a különböző hangszerek együttes megszólalása során keletkező katarzis élményre! Különös tekintettel a trombita és az ütős hangszerek okozta kellemesen bizsergető érzésre. Mindezt megfejelve Kirchknopf Gergő rekedtes hangjával és összetéveszthetetlen mozgáskultúrájával, máris kész a tökéletes színpadi produkció! Nem véletlen, hogy a jó idő beköszöntével a különböző fesztiválok és nyitott szórakozóhelyek előszeretettel látják vendégül a bandát, hisz egy OM koncert minden esetben felér egy kiadós nevetéssel. Garantálom, hogy pénteken az Akváriumból is csak mosolygós arcú embereket láthatunk majd kivonulni az éjszakába, és biztos, hogy nem csupán az elfogyasztott alkohol mennyiségnek köszönhetően!


 

 

Szólj hozzá!


A Kiscelli Múzeum Nagy Gyula emlékének ajánlja a Fekete-Lyuk-kiállítást

A Kiscelli Múzeum Nagy Gyula emlékének ajánlja a...

Szomorú aktualitást ad ennek a tárlatnak, hogy a "Big Boss" a közelmúltban hunyt el, már nem érhette meg a megnyitót.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Aretha Franklin emlére énekel a Harlem Gospel Choir Budapesten

Az afro-amerikai zene nagykövetei december 2-án Aretha Franklin nagysága előtt tisztelegnek és a zenei irodalom legszebb dalaiból válogatnak a MoM sportban.

Terence Hill titokban ismét nálunk járt

Arról már beszámoltunk, hogy a világsztár február 16-án ismét Magyarországra érkezik a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Azt is megírtuk, hogy kisorsolnak egy buggyt. Az új infó az, hogy a jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta Terence Hill, melynek során titokban ismét hazánkban járt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek