A Paddy and the Rats nem matyóhímzés: kalocsai

2014. február 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az évi 150 koncertből most kettő jön: egy Tatabányán, majd rögtön utána egy másik Kalocsán. Azt mondják, az elmúlt öt évben a zenekarral töltött idő hozzávetőlegesen 90 százaléka úton, a maradék 10 minden mással telt. Ugyanezt az arányt lehet felállítani a befolyásolt állapotban, valamint tisztán töltött idő esetében is... Jó hétvégéjük lesz.

A Paddy and the Rats nem matyóhímzés: kalocsai

Eddig 14 országban járt Paddy a patkányokkal és abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy szinte folyamatosan érkeznek a külföldi felkérések, még a tengerentúlról is. Paddy így magyarázza a zenekar erejét:

Az ír zene tele van energiával. Akárhol hallgatod, felrobbantja a szobát, a színpadot. Erőt ad, bulizni támad kedved, nem pedig agyalni a hétköznapi hülyeségen. Ez a zene attól igazán zseniális, hogy lehet tolni a rock and rollt és a punkot is, de közben van benne mégis valami más is, természetesebb és misztikusabb. A folk egyszerű zene ugyan, de nagyon jól kifejezi az ember valós, igazi érzelmeit.

A látványos buli, a slágeres rock dallamvilág önmagában garancia az igazi hangulatra és olyan koncertélményt adnak, hogy aki elsőként találkozik ezzel a zenével, az ugyanolyan lelkes táncba és őrült ivászatba kezd, mint a rutinos ír punk rajongók.

 

2014. február 7.  21 óra
Roxxy Music Cafe (Győri Út 1/A, Tatabánya, 2800)

2014. február 8. 20 óra
Napközi (Kalocsa, Hajós Alfréd utca 1.)


 

 

Szólj hozzá!


Száz év kihagyás után új klipet forgatott a Satöbbi – elég jó lett!

Száz év kihagyás után új klipet forgatott a...

Legutóbb a búr háború idején – mondjuk, az kicsit régebben volt, mint 100 éve.... – fordult elő, hogy a zenekar klipet forgatott. Aztán jött a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban került sor még május 18-án.

Magyarországra jönnek az angol hercegi pár osztálytársai

Budapesten az Arénában, Debrecenben pedig a Főnix Csarnokban is fellép jövő januárban az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10. születésnapját ünneplő Blake.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek