A rezsótól Párizson át a B-oldalig: november a New Orleans Clubban

2013. november 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Meglehetősen és meglepően színes műsorral készül a népszerű szórakozóhely arra, hogy a borongós, depresszióra hajlamosító időben megmutassa, érdemes élni - de csakis zenével! Csonka Pici megfőzi a közönséget, a többiek (SZŰCS GABI, CSEMER BOGI, GROUP’N’SWING, UNITED) kezében fakanál helyett mikrofon lesz, de ez semmiféle hátránnyal nem jár...

A rezsótól Párizson át a B-oldalig: november a New Orleans Clubban

Rezsó Huszár, talkshow - vendég: Csonka András
November 19., kedd 19.00

Rezsó Huszár: új talkshow a New Orleans Clubban! Adott egy népszerű közéleti személyiség (színész, zenész, divattervező, író, költő, sportoló vagy akár egy self made man), akiről a bulvár médiának köszönhetően sok mindent tudhat a közönség, így aztán azt is sejtheti, hogy favoritja szeret-e a konyhában sürgölődni. Ami azonban valószínű: főztjét még sosem kóstolta! Így ez az apropó szülte a műsor gondolatát, amiből valóság lett. A talkshow első vendége: Csonka András, vagy ahogy mindenki ismeri, Csonka Pici, színész, műsorvezető, aki mára már egy gazdag zenei karriert is magáénak tudhat. 
Az est résztvevői egy kötetlen, ugyanakkor bensőséges beszélgetés tanúi lehetnek. Míg a lábasban fő a menü, addig az est főszereplője vall magáról, a szakmaiságról, privát életéről, a gasztronómiához fűződő viszonyáról, miközben a jelenlévők nemcsak a főzés lépéseit nézhetik végig, hanem meg is kóstolhatják kedvencük menüjét. 


Csonka András menüje: Gulyás leves és stíriai metélt

A kéthetente megrendezésre kerülő eseményen számos híresség  tűnik fel majd a konyha pult mögött.
 Következő vendég december 11-én: Stohl András SWINGING AMY – SZŰCS GABI koncert
November 23., szombat 21.00

Egy különleges zenei utazás részesei lehetnek azok, akik meghallgatják Szűcs Gabi és zenekara legújabb műsorát klubkörnyezetben, elsőként a New Orleans Clubban. Arra a feladatra vállalkoztak, hogy a tragikus sorsú brit soul énekesnő, Amy Winehouse legismertebb, legjobb dalait swing átiratban szólaltassák meg. Amy Winehouse jazz énekesnőként is rendkívüli hatású volt, a korszak legismertebb dalait maga is feldolgozta. Ezzel a műsorral az ő dalai válnak klasszikussá, egy olyan zenei csemege részévé válnak, ami mindkét zenei világ szerelmeseit megragadja. A dalok feldolgozását Kuzbelt Péter, a Showder Band vezetője, a kíváló szaxofonos készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra.

 

Apres Paris: CSEMER BOGI koncert
2013. november 28., csütörtök 20.00

Természetes bájával, különles vibráló hangjával, mesebeli lényével , érzelemgazdag dalaival Boggie (Csemer Boglárka) a szó legszorosabb értelmében Párizs szívébe lopta magát, hiszen nem olyan régen, idén októberben Párizs központjában, a Sunset Sunside Jazz Klubban adott koncertet. Boggie a Sunset Sunside Jazz Klubbot tavaly már meghódította, idén azonban a Jazz sur Seine fesztivál vendégeként lépett színpadra zenekarával, a műfaj legkiválóbb francia és nemzetközi képviselői között egyetlen magyarként. Az énekesnő első önálló lemeze 2013 áprilisában jelent meg, és rögtön az előkelő 4. helyig jutott az eladási listán. A három nyelven (angol, francia, magyar) íródott album sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy két dalát is filmeznének választották.  A Japánkert egy hazai kisfilm alatt lesz majd hallható, a Sing Lullaby című dalt pedig Vladileu Vierny orosz származású francia rendező választotta Shopping című filmje betétdalának.

 

GROUP’N’SWING koncert
November 29, péntek 22.00

Group' n' Swing hazánk elsőszámú swing és boogie show zenekara. Eddigi két lemezük már bearanyozódott, felemelkedésük töretlen, rajongótáboruk egyre nő. A frontember Gájer Bálint második lett a Voice című tehetségkutató műsorban, amely tovább növelte a zenekar ismertségét. Saját dalaik mellett játsszák a jazz és a swing legnagyobb slágereit éppúgy, mint ismert soul vagy pop dalok jazzesített változatát. Az idei Mahasz díjkiosztó gálán, albumuk az év szórakozató-zenei albuma lett.

 

UNITED - DALOK A B-OLDALRÓL koncert
2013. november 30., szombat 21.00

Amikor még kazettákon is jelentek meg lemezek, a "B oldalon" voltak azok a dalok, amelyek nem feltétlenül váltak annyira ismertté - főként, mert nem készült hozzájuk videóklip, vagy nem kerültek be a rádiók játszási listáira. Ezek között van sok olyan dal is, mely akár slágerré is válhatott volna, ha másképp alakul a sorsa. A United eddig megjelent 5 nagylemezén több, mint ötven ilyen dal található, ezekből állítja össze a koncert anyagát az együttes erre a különleges eseményre. 

Természetesen a jól ismert slágerek is elhangzanak majd (Hófehér Jaguár, Hárman párban, Cocktail, Nincs ősz, nincs tél, Hajnalban még a Nap is más, Keserű méz, Végső Vallomás, Mondd még, Ébredj fel, Tegnap még más voltál) ezen a látványos, kivetítéssel és különleges világítással színesebbé tett koncerten.

Képtár

  • A rezsótól Párizson át a B-oldalig: november a New Orleans Clubban kép 21834
  • A rezsótól Párizson át a B-oldalig: november a New Orleans Clubban kép 21835
  • A rezsótól Párizson át a B-oldalig: november a New Orleans Clubban kép 21836
  • A rezsótól Párizson át a B-oldalig: november a New Orleans Clubban kép 21837
  • A rezsótól Párizson át a B-oldalig: november a New Orleans Clubban kép 21838
  • A rezsótól Párizson át a B-oldalig: november a New Orleans Clubban kép 21840
 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek