A Soerii & Poolek búcsúbuli, bónusz: ByeAlex

2013. szeptember 20.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Soerii & Poolek a közelmúltban ünnepelte 5. születésnapját, a 17 zenekaros Hajdihó Fesztivállal, ahol az Elton John-slágert annyiszor és annyiféle verzióban hallhatta a közönség, hogy többen még most is azt a dallamot próbálják kiverni a fejükből...

A Soerii & Poolek búcsúbuli, bónusz: ByeAlex

A producer páros a napokban mutatta be legújabb kooprodukcióját, amit nem mással mint Bye Alex-szel közösen jegyeznek. Alex már az Eurovizió után jelezte a fiúknak, hogy örömmel “kitombolná” magát egy Soerii-dalban, mivel annyi pozitív és negatív impulzus érte abban az időszakban, hogy ezt látja a legkézenfekvőbb levezetésnek. Az idő előre haladtával ez a vérmes lendület átfordult egy nyugodt alkotásba és egy izgalmas slágert sikerült összehozniuk.

Az első Soerii & Poolek lemez nagy hatással volt rám, nagyon bírtam a Geriék hozzáállását a zenéléshez. Profi arcok és jó figurák. Bár ismertük egymást régebbről, de nagyon bírtam azt a pillanatot, amikor feldobhattam nekik a közös dal lehetőségét. – mesélte Alex.

De ByeAlex mellett egy másik Soerii-produkció is dübörög már a rádióban, amiben a Halott Pénz és Papp Szabi közreműködik. Ezenkívül pedig két másik featuring van kialakulóban.

Rengeteg új ötletünk van. A kész dalok mellett folyamatosan dolgozunk az újakon is. Most úgy tervezzük, hogy egy kis időre eltűnünk a színpadokról. Pár hónapra elutazunk a Csendes-óceán egy kis szigetére – amit természetesen megvettünk magunkak – ott lazulgatunk, stúdiózunk és kidolgozzuk a Soerii & Poolek 2.0-t - mondja Gerrison némi túlzással. Úgy gondoljuk, hogy a Soerii Poolek produkció jelenlegi formátuma nem összeegyeztethető az új ötleteinkkel.

A zenekar az elmúlt években egyértelműen helyet biztosított magának a fesztiválokon és az egyetemi bulikon. Gerrison tanárúr, Jappán és zenekaruk jelenlegi műsora valóban látványos tömegként mozgatja meg a vizuális káoszra kiéhezett rajongókat.

A jelenelgi csapattal imádjuk egymást, tökéletes a hangulat és szakmailag ugyanúgy számítunk egymásra, mint emberileg. Az ötletek és a haladás érdekében átalakítjuk a műsort, hogy profibb előadásokkal tudjunk megjelenni. Ezek alapján tulajdonképpen a PARK-os koncertünk egy formáció búcsúztató buli lesz.

Soerii-ék bíznak a változás sikerében, mert szerintük csakis az új, kreatív ötletek tudják előre vinni a zenekar életét. Egyelőre ők is izgulnak, hogy a megújuló Soerii & Poolek koncepciója beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Az biztos, hogy az új show ugyanúgy ki fog lógni a hazai zenei palettáról, mint eddig, azonban még egyszer utoljára, a Budapest Park-ban szeptember 25-én kitombolhatja magát mindenki a már megszokott őrületben.


 

 

Szólj hozzá!


Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a...

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.

Sztriptízbárokban léptek fel, majd egyetlen nap alatt egyetlen dallal világsztárok lettek

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és különleges látványvilággal megfűszerezett életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában, november 28-án lép fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek