A Soerii & Poolek búcsúbuli, bónusz: ByeAlex

2013. szeptember 20.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Soerii & Poolek a közelmúltban ünnepelte 5. születésnapját, a 17 zenekaros Hajdihó Fesztivállal, ahol az Elton John-slágert annyiszor és annyiféle verzióban hallhatta a közönség, hogy többen még most is azt a dallamot próbálják kiverni a fejükből...

A Soerii & Poolek búcsúbuli, bónusz: ByeAlex

A producer páros a napokban mutatta be legújabb kooprodukcióját, amit nem mással mint Bye Alex-szel közösen jegyeznek. Alex már az Eurovizió után jelezte a fiúknak, hogy örömmel “kitombolná” magát egy Soerii-dalban, mivel annyi pozitív és negatív impulzus érte abban az időszakban, hogy ezt látja a legkézenfekvőbb levezetésnek. Az idő előre haladtával ez a vérmes lendület átfordult egy nyugodt alkotásba és egy izgalmas slágert sikerült összehozniuk.

Az első Soerii & Poolek lemez nagy hatással volt rám, nagyon bírtam a Geriék hozzáállását a zenéléshez. Profi arcok és jó figurák. Bár ismertük egymást régebbről, de nagyon bírtam azt a pillanatot, amikor feldobhattam nekik a közös dal lehetőségét. – mesélte Alex.

De ByeAlex mellett egy másik Soerii-produkció is dübörög már a rádióban, amiben a Halott Pénz és Papp Szabi közreműködik. Ezenkívül pedig két másik featuring van kialakulóban.

Rengeteg új ötletünk van. A kész dalok mellett folyamatosan dolgozunk az újakon is. Most úgy tervezzük, hogy egy kis időre eltűnünk a színpadokról. Pár hónapra elutazunk a Csendes-óceán egy kis szigetére – amit természetesen megvettünk magunkak – ott lazulgatunk, stúdiózunk és kidolgozzuk a Soerii & Poolek 2.0-t - mondja Gerrison némi túlzással. Úgy gondoljuk, hogy a Soerii Poolek produkció jelenlegi formátuma nem összeegyeztethető az új ötleteinkkel.

A zenekar az elmúlt években egyértelműen helyet biztosított magának a fesztiválokon és az egyetemi bulikon. Gerrison tanárúr, Jappán és zenekaruk jelenlegi műsora valóban látványos tömegként mozgatja meg a vizuális káoszra kiéhezett rajongókat.

A jelenelgi csapattal imádjuk egymást, tökéletes a hangulat és szakmailag ugyanúgy számítunk egymásra, mint emberileg. Az ötletek és a haladás érdekében átalakítjuk a műsort, hogy profibb előadásokkal tudjunk megjelenni. Ezek alapján tulajdonképpen a PARK-os koncertünk egy formáció búcsúztató buli lesz.

Soerii-ék bíznak a változás sikerében, mert szerintük csakis az új, kreatív ötletek tudják előre vinni a zenekar életét. Egyelőre ők is izgulnak, hogy a megújuló Soerii & Poolek koncepciója beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Az biztos, hogy az új show ugyanúgy ki fog lógni a hazai zenei palettáról, mint eddig, azonban még egyszer utoljára, a Budapest Park-ban szeptember 25-én kitombolhatja magát mindenki a már megszokott őrületben.


 

 

Szólj hozzá!


A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös buli az OMK-ban

A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös...

A nyolcvanas évek elején alakult, ma is létező két legendás punkbanda, az ETA és a Kretens ad közös koncertet november 24-én az Óbudai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Vissza a suttyórockhoz: itt a Quimby dobosának legújabb albuma!

A Nemzet Metronómja, ifj. Gerdesits Ferenc dobos, azaz Faszi anyazenekarának a Quimby tekinthető, de saját zenekara, a Marlboro Man is immáron a 26. születésnapját ünnepli idén, amit egy új albummal ünnepelnek meg.

István, a király 35 – Szörényi Levente és Bródy János újra a színpadon!

Szinte hihetetlen, hogy az István a király rockopera idén ünnepli 35 éves évfordulóját... Az elmúlt 35 évben számos legendás feldolgozást láthattunk már. A jubileumi előadáson a rockopera koncertverzióban lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában december 17-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek