A Soundon kívül is van élet

2013/07/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ma átnézzük, mit kínálnak a pesti bulihelyek, mert gyanítjuk, pár ember azért itthon maradt, és nem a Balaton-parti partiban csápol. Kezdjük a PARK-kal, a programajánló átnyúlik a jövő hétre is, tehát akkor már a soundosok is csatlakozhatnak.

A Soundon kívül is van élet

Szerdán, a hét KRS One-nal indul, a hivatalos Balaton Sound warm up party-val, pénteken pedig a PASO-ra bulizhat az, aki szereti a jó minőségű Ska zenét!

A PASO koncertjére érkező első száz vendég a bejáratnál vízipisztolyt kap ajándékba, így a nézőtéren akár spontán csatákat és vizespóló versenyt is lehet rendezni. A zenekar strandlabdákkal és úszógumikkal is készül, és arra kérik a közönséget, hogy akinek van kedve, otthonról hozzon magával valamilyen strandkelléket, hogy még jobb legyen az összhatás. A zenekar mindig elegáns, fehér öltönyös, kalapos frontembere, KRSa azt ígéri, hogy a színpadi látvány sem lesz éppen a megszokott július 12-én a Budapest Parkban, de ennél többet nem árult el.

A hét végi nagy buli ezúttal a Vad Fruttik nevéhez kötődik, akik többek között teljesen megtöltötték idén az EFOTT nagyszínpad táncterét. Előzenekarként a májusi Petőfi Rádió toplista vezető ZUP formáció lép fel.

A jövő hét kedd a punk zene jegyében telik, egy napon lép fel a Junkies és a The Grenma! Szerdán az Irie Maffia ad koncertet - annyit garantálnak a szervezők: "Nagyon jó lesz!", csütörtökön pedig a méltán híres magyar hiphop formáció a A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I. ragad mikrofont.

A hetet Pataky Attila zárja:péntek este az Edda Művek lép fel a nagyszínpadon, szombaton pedig a németországi Rotfront látogat el a Parkba - ez utóbbit jó szívvel ajánlja a koncert.hu szerkesztősége is, mert eddig minden koncertjük hatalmas buli volt.

A szombati speciális Popart bulik folytatódnak: Július 13-án Roofhouse Summer Tour (vol2), július 20-án pedig Y Production lesz a nagytánctéren!


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek