A srác 2013-ban feltöltött egy videót a YouTube-ra – most az Akváriumban lép fel

2019/09/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Robin Skinner, alias Cavetown 2013-ban töltötte fel első videóját az internetre, majd sorra posztolta a legnépszerűbb számok ukulelés feldolgozását a YouTube-ra. Immáron európai turnéra indul, s ennek keretében érinti Budapestet, két szintén, főként a videómegosztón munkálkodó zenésztársa, Orla Gartland és spookyghostboy társaságában.

A srác 2013-ban feltöltött egy videót a YouTube-ra – most az Akváriumban lép fel

A 19 éves zenész mára több mint egy millió követővel bír, a Twenty One Pilot The Judge című számának ukulelés verzióját pedig több mint 4.3 millióan látták.

A sikert azonban egyértelműen a 2018-as Lemon Boy című albumával és annak címadó dalával érte el.

2020. április 18-án az Akvárium közönsége is megcsodálhatja a fiatal zenész kellemes hangját és  tehetségét.

"Őszintén szólva, a zenélés nekem most csak szórakozás" – nyilatkozta. „Bizonyára nagyon jó lenne turnézni és cuccokat készíteni, de erre nem gondolok, amikor dalokat írok. A "most"-ban élek. Csak sodródom az áramlással, és megnézem, hová visz."

Most éppen tehát az Akváriumba, ahol két másik YouTube-os pályatársával lép majd színpadra: jön az ír énekes-dalszerző és gitáros Orla Gartland, akit elsősorban Joni Mitchell, Regina Spektor, Imogen Heap és Marilyn Manson inspirált. A vendég pedig a spookyghostboy néven munkálkodó Austin Thomas lesz.

Egyébként nem csak zenés videói vannak... :)

Cavetown, Orla Gartland, spookyghostboy, Akvárium, YouTube

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek