A Stardust a Club 202-ben szántja fel a színpadot a Snakeheart vendégeként pénteken!

2015. december 14.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A Snakeheart több évtizede népes rajongótáborral büszkélkedhet, és mivel nem koncerteznek aktívan, azon a néhány bulin, amelyet az év során tartanak, mindig teltházra számíthatnak és ez minden bizonnyal nem lesz másképpen most sem december 18-án pénteken a Club 202-ben, ahol a zenekar vendége a Stardust lesz!

A Stardust a Club 202-ben szántja fel a színpadot  a Snakeheart vendégeként pénteken!

A Stardust Shine című dalával robbant be a zenei életbe. Első kislemezük már jól tükrözi azt a dallamos rock stílust, amely a nyolcvanas években hódított világszerte, de most mai hangzással fűszerezve ismét reneszánszát éli nemcsak hazánkban, de külföldön is. A zenekart az énekes, Horváth Ákos alapította, aki a dobos Kiss Tiborral karöltve hosszas keresés után talált rá azokra a zenésztársakra, akikkel tökéletesen egyezett a stílusról és általában a zenéről alkotott véleményük, elképzelésük: először a gitáros Gellér Tamást kérték meg, hogy csatlakozzon, majd őt a basszusgitáros Zo Rock és a billentyűs Nagy György követte.


A Stardust koncertjein egyre több saját dalt hallhat majd az egyre nagyobb számú rajongótábor, de sok más jól ismert rocksláger is elhangzik. A zenekar nem titkolt célja, hogy nemcsak a hazai színpadokat és fesztiválokat hódítsa meg, hanem külföldön is szeretne fellépni, amelyre úgy tűnik minden esélyük megvan, hiszen már több külföldi kiadó is érdeklődött a csapat iránt.

A csapat egyébként legközelebb január 16-án lép fel a Barba Negra Music Clubban a Piramis vendégeként.


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek