Év koncertje - szavazás

A Stardust a Club 202-ben szántja fel a színpadot a Snakeheart vendégeként pénteken!

2015. december 14.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A Snakeheart több évtizede népes rajongótáborral büszkélkedhet, és mivel nem koncerteznek aktívan, azon a néhány bulin, amelyet az év során tartanak, mindig teltházra számíthatnak és ez minden bizonnyal nem lesz másképpen most sem december 18-án pénteken a Club 202-ben, ahol a zenekar vendége a Stardust lesz!

A Stardust a Club 202-ben szántja fel a színpadot  a Snakeheart vendégeként pénteken!

A Stardust Shine című dalával robbant be a zenei életbe. Első kislemezük már jól tükrözi azt a dallamos rock stílust, amely a nyolcvanas években hódított világszerte, de most mai hangzással fűszerezve ismét reneszánszát éli nemcsak hazánkban, de külföldön is. A zenekart az énekes, Horváth Ákos alapította, aki a dobos Kiss Tiborral karöltve hosszas keresés után talált rá azokra a zenésztársakra, akikkel tökéletesen egyezett a stílusról és általában a zenéről alkotott véleményük, elképzelésük: először a gitáros Gellér Tamást kérték meg, hogy csatlakozzon, majd őt a basszusgitáros Zo Rock és a billentyűs Nagy György követte.


A Stardust koncertjein egyre több saját dalt hallhat majd az egyre nagyobb számú rajongótábor, de sok más jól ismert rocksláger is elhangzik. A zenekar nem titkolt célja, hogy nemcsak a hazai színpadokat és fesztiválokat hódítsa meg, hanem külföldön is szeretne fellépni, amelyre úgy tűnik minden esélyük megvan, hiszen már több külföldi kiadó is érdeklődött a csapat iránt.

A csapat egyébként legközelebb január 16-án lép fel a Barba Negra Music Clubban a Piramis vendégeként.


 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek