A Szentendrei-szigeten forgatták az új Carbovaris-klipet

2013/12/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Videóklipet forgatott készülő nagylemeze Sand and Dust című dalához a Carbovaris. A Sunrise és a Get Back című rádiós slágereket jegyző, egyre népszerűbb indie rockbanda december 12-én a budapesti A38 fedélzetén élőben is ízelítőt ad a jövő év elejére várható új album hangulatából.

A Szentendrei-szigeten forgatták az új Carbovaris-klipet

Az utolsó simításokat végzi harmadik, Coral Flower című nagylemezén a Carbovaris. Az egyre bővülő rajongótáborral büszkélkedő budapesti indie rockzenekar a közelmúltban mutatta be a Sand and Dust és az Automatic/Pragmatic című új dalokból álló EP-t az interneten. A fiúk az előbbihez videóklipet is készítettek. 

"A Szentendrei-sziget északi csücskén forgattuk a Sand and Dust hangulatához illő kisfilmet. A mostanában divatos image vagy fashion video-stílusban egy hatalmas tükröt tartottunk a kezünkben, amiben egészen más táj látszik, mint a valóságban. Zeneileg és képileg is új dolgot szerettünk volna kipróbálni, és ez az izgalmas, vizuális kísérletezés tökéletesen illik a szándékainkhoz" – mondta Jamak Ármin, a Carbovaris énekese.

A kétdalos Sand and Dust EP a jövőre várható nagylemez előfutára.

A harmadik albumunk hangulatában, zeneileg és a szövegekben is komolyabb, megfontoltabb, átgondoltabb, letisztultabb lesz a korábbiaknál. Az elmúlt egy évben rengeteg pozitív élmény ért minket. Két szezont végigturnéztunk a Supernem és az Esti Kornél zenekarokkal, valamint jelölést kaptunk a VIVA Comet-díjra is. A szakmai, kritikai elismerések mellett a közönség is egyre nyitottabbá vált, a koncerteken sok új rajongót szereztünk országszerte. Sokat fejlődtünk, érettebbek lettünk, és ezt szeretnénk megmutatni az új nagylemezen, aminek már a címe is kilóg a sorból. A Milos című első albumunk a basszusgitárosunk, Dani macskájáról kapta a címét, amit az A Very Milos Holiday című lemez követett.  Nem véletlen, hogy az új albumnak már a címe sem lesz macskás - tette hozzá Jamak Ármin.  

A Coral Flower megjelenése a jövő év elejére várható, de az új dalok nagy részét a Carbovaris december 12-én, csütörtökön már élőben is előadja lemezbemutató koncertjén az A38 állóhajó fedélzetén. A Noises From The Neighborhood című buliban a klasszikus funk-soul groove-okat modern elektronikával ötvöző osztrák Steaming Sattelites, valamint a magyar Battery Band is fellép. A koncertek után Puskás Peti táncoltatja meg a közönséget a The Biebers DJ-szettel.

A koncertek december 12-én, csütörtökön 20.30-kor kezdődnek, a belépőjegyek elővételben 800, a buli napján pedig 1000 forintba kerülnek. Az elővételes jegyet váltók egy speciális kódot kapnak ajándékba, amellyel letölthetik a Carbovaris beharangozó kislemezét, a Sand and Dustot.


Képtár

  • A Szentendrei-szigeten forgatták az új Carbovaris-klipet kép 22840
 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek