A szvinggeneráció új otthona: Electro Swing Club Budapest

2013. december 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Magyarországon egyedüliként az Orfeum nyert felvételt a világ kiemelt nagyvárosaiban jelen lévő Electro Swing Club elnevezésű elit hálózatba. A dekadens partikon neves külföldi dj-k keverik majd a trendi, lüktető zenéket.

A szvinggeneráció új otthona: Electro Swing Club Budapest

Az Orfeum sok tekintetben úttörő tevékenységének nemzetközi szintű elismerése, hogy a világszerte töretlen sikerű, mindössze maroknyi városban (Hollywood, Párizs, London, Amszterdam, Toronto, Zürich, Brüsszel, Prága stb.) jelen lévő, franchise-ban működő, elit klubhálózat egyedüli magyar tagjaként elindította az Electro Swing Club Budapest sorozatot.

A 20-as, 30-as évek dekadens, fülledt világát idéző partikon menő elektroszving dj-k keverik a trendi, lüktető és féktelen erőket felszabadító zenéket, azonban minden alkalommal élő produkciók és börleszk-táncosok is színesítik a képet.

A sikeres nyitás utáni, a dcember 27-i második bulin a klubhálózat amszterdami ágát igazgató Ramses Hoppa lesz a a klub vendége. Ramses kétlaki életet él: a legjobb amszterdami klubok mellett a pesti éjszakában is össze lehet vele futni időnként, ugyanis felváltva él a két városban. Szervezői érdemei mellett The Scorcher néven mash-upokat, bootlegeket is gyárt.

Az élőzenét ezúttal a StereoSwing és Szűcs Gabi duója szolgáltatja. A Mystery Gang dobosa és a Cotton Club Singers egykori énekesnője nagyjából egy éve vágott bele ebbe a kalandba. Azóta már egy sereg remek dalt összehoztak, megjelent egy kislemezük az osztrák Billybong kiadónál és több számuk nemzetközi válogatásokon.

A vendégek előtt és után a rezidens Ordiman, valamint az elektroszving- és balkánszcéna egyik hazai motorja, Jutasi játszik még az idei év utolsó ESC Budapest buliján.


Kezdés 22.00-kor.


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek