A szvinggeneráció új otthona: Electro Swing Club Budapest

2013. december 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Magyarországon egyedüliként az Orfeum nyert felvételt a világ kiemelt nagyvárosaiban jelen lévő Electro Swing Club elnevezésű elit hálózatba. A dekadens partikon neves külföldi dj-k keverik majd a trendi, lüktető zenéket.

A szvinggeneráció új otthona: Electro Swing Club Budapest

Az Orfeum sok tekintetben úttörő tevékenységének nemzetközi szintű elismerése, hogy a világszerte töretlen sikerű, mindössze maroknyi városban (Hollywood, Párizs, London, Amszterdam, Toronto, Zürich, Brüsszel, Prága stb.) jelen lévő, franchise-ban működő, elit klubhálózat egyedüli magyar tagjaként elindította az Electro Swing Club Budapest sorozatot.

A 20-as, 30-as évek dekadens, fülledt világát idéző partikon menő elektroszving dj-k keverik a trendi, lüktető és féktelen erőket felszabadító zenéket, azonban minden alkalommal élő produkciók és börleszk-táncosok is színesítik a képet.

A sikeres nyitás utáni, a dcember 27-i második bulin a klubhálózat amszterdami ágát igazgató Ramses Hoppa lesz a a klub vendége. Ramses kétlaki életet él: a legjobb amszterdami klubok mellett a pesti éjszakában is össze lehet vele futni időnként, ugyanis felváltva él a két városban. Szervezői érdemei mellett The Scorcher néven mash-upokat, bootlegeket is gyárt.

Az élőzenét ezúttal a StereoSwing és Szűcs Gabi duója szolgáltatja. A Mystery Gang dobosa és a Cotton Club Singers egykori énekesnője nagyjából egy éve vágott bele ebbe a kalandba. Azóta már egy sereg remek dalt összehoztak, megjelent egy kislemezük az osztrák Billybong kiadónál és több számuk nemzetközi válogatásokon.

A vendégek előtt és után a rezidens Ordiman, valamint az elektroszving- és balkánszcéna egyik hazai motorja, Jutasi játszik még az idei év utolsó ESC Budapest buliján.


Kezdés 22.00-kor.


 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek