Év koncertje - szavazás

A szvinggeneráció új otthona: Electro Swing Club Budapest

2013. december 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Magyarországon egyedüliként az Orfeum nyert felvételt a világ kiemelt nagyvárosaiban jelen lévő Electro Swing Club elnevezésű elit hálózatba. A dekadens partikon neves külföldi dj-k keverik majd a trendi, lüktető zenéket.

A szvinggeneráció új otthona: Electro Swing Club Budapest

Az Orfeum sok tekintetben úttörő tevékenységének nemzetközi szintű elismerése, hogy a világszerte töretlen sikerű, mindössze maroknyi városban (Hollywood, Párizs, London, Amszterdam, Toronto, Zürich, Brüsszel, Prága stb.) jelen lévő, franchise-ban működő, elit klubhálózat egyedüli magyar tagjaként elindította az Electro Swing Club Budapest sorozatot.

A 20-as, 30-as évek dekadens, fülledt világát idéző partikon menő elektroszving dj-k keverik a trendi, lüktető és féktelen erőket felszabadító zenéket, azonban minden alkalommal élő produkciók és börleszk-táncosok is színesítik a képet.

A sikeres nyitás utáni, a dcember 27-i második bulin a klubhálózat amszterdami ágát igazgató Ramses Hoppa lesz a a klub vendége. Ramses kétlaki életet él: a legjobb amszterdami klubok mellett a pesti éjszakában is össze lehet vele futni időnként, ugyanis felváltva él a két városban. Szervezői érdemei mellett The Scorcher néven mash-upokat, bootlegeket is gyárt.

Az élőzenét ezúttal a StereoSwing és Szűcs Gabi duója szolgáltatja. A Mystery Gang dobosa és a Cotton Club Singers egykori énekesnője nagyjából egy éve vágott bele ebbe a kalandba. Azóta már egy sereg remek dalt összehoztak, megjelent egy kislemezük az osztrák Billybong kiadónál és több számuk nemzetközi válogatásokon.

A vendégek előtt és után a rezidens Ordiman, valamint az elektroszving- és balkánszcéna egyik hazai motorja, Jutasi játszik még az idei év utolsó ESC Budapest buliján.


Kezdés 22.00-kor.


 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek