A tavaszból a nyárba vetjük magunkat a Barba Negra Trackben

2016. május 31.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Végre a hőmérő higanyszála is nyarat jelez, nemsokára a naptárunkat is átfordíthatjuk a következő hónapra, és ezzel a lendülettel belevethetjük magunkat a Track-szezon kellős közepébe! Szabad ég alatti fesztiválérzés, jubileumok a javából, hosszú nappalokat követő áttáncolt éjszakák egész sora vár ránk.

A tavaszból a nyárba vetjük magunkat a Barba Negra Trackben

A Barba Negra Track-ben a Junkies, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Kreator gondoskodik a nyár méltó köszöntéséről. Az idén 5 éves Barba Negra számos meglepetést tartogat.


Vár ránk a mámor a Junkies-zal a Barba Negra Track-ben

A mámoros este apropója nem más, mint a Junkies SX7 albumának 15 éves jubileuma. A zenekar ötödik stúdióalbuma nagy áttörést jelentett akkoriban, az SX7-et 2002-ben Arany Zsiráf díjra (későbbi Fonogram díj) jelölték.

Június 2-án a Barba Negra Track-ben teljes egészében elhangzik a lemez, de természetesen ezenkívül is hallhatunk majd dalokat, ráadásul közönségszavazatok alapján! Az este különleges vendége lesz az Alice In Chains Tribute zenekaraként ismert, grunge stílust képviselő Men In The Box zenekar, de további vendégfellépők is érkeznek a hangulat fokozására.

Egy május elején elcsípett nyilatkozat szerint: „Velünk lesz Ganxsta Zolee, gondolom nem találjátok ki, mit nyomunk közösen. Tarján Zsófi, a Honeybeast üdvöskéje szuper számot választott, egyelőre maradjon titok. Oravecz Kristófnak, a Paddy and a Rats énekesének is határozott elképzelése van arról, hogy mit szeretne velünk közösen előadni, nem akadályozzuk meg benne. Szendrey Zsolt Károlynak, még nem szóltunk, de innen is üzenjük, hogy jó lenne, ha jönne. Legvégül, de nem utolsó sorban velünk lesz az egész koncert ideje alatt hangzást vastagítani Takács Vilkó, a zenekar tiszteletbeli tagja.”

A 15 éve megjelent album méltó jubileumára számíthatnak tehát a rajongók a punk-rocktól visszhangzó csütörtöki – de korántsem hétköznapi - Track-es éjszakán.

Részletek:

JUNKIES

Dátum: 2016. június 2.

Helyszín: Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Különleges vendég: Men in the Box

 

Ganxsta-rappel szurkolunk a Barba Negra Trackben

Ganxsta Zolee és a Kartel sport iránti rajongását senkinek sem kell bemutatni, így aztán nem meglepő, hogy a 2016-os Labdarúgó Európa-Bajnokság is megihlette őket. A június 3-i koncertet követően már csak egy hét lesz hátra a kezdőrúgásig, ennek apropóján a Barba Negra Track-es koncerten hallhatják a rajongók először élőben a Lotfi Begivel készített "A franciák felé" című számot.

Június első pénteki bulija számos meglepetést tartogat. Az este folyamán fellépő vendégek listája folyamatosan bővül, de biztosan köztük tudhatjuk már Szekeres Andrást a Junkies-ból, Kovács Krisztiánt a Fish! zenekarból, és Lofti Begi-t is.

Aggodalomra semmi ok, ha a kedvenc zenekarod koncertje és a foci EB kihagyhatatlan meccse egybeesik. Június 10. és július 10. között nem kell dilemmába esned, hiszen a Barba Negra Track-ben megteheted, hogy élvezd a zenét, koncert közben a pult mellől szurkolj, és egyszerre hódolhass mindkét szenvedélyednek!

Zene és sport, rajongók és szurkolók. A Barba Negra Trackben 2in1 élményben részesülhetsz!

Részletek:

GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL

Dátum: 2016. június 3.

Helyszín: Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

 

Metálest extrákkal

Exkluzív koncerttel érkezik június 4-én a Barba Negra Trackbe a német thrash metál banda, a Kreator, akiknek fellépése elé két színpadon zajló mini-fesztivál szerveződött. Rajtuk kívül ugyanis hat zenekar gondoskodik majd a maratoni zúzásról, és hozza hangulatba a közönséget. Az ózdi székhelyű Remorse, az amerikai turnéjáról nemrég visszatért Ektomorf és az idén 35 éves jubileumot ünneplő Moby Dick a nagyszínpad deszkáit rezegteti a Kreator műsora előtt. A kisszínpadnál a komáromi thrash csapat, a Vesztegzár, a német sludge metált képviselő Mantar, valamint a szimfonikus black/death metált játszó Christian Epidemic koncertjére tombolhatnak a rajongók.

Készüljetek, mert nem mindennapi hétzárásra számíthatunk!

Részletek:

KREATOR

Dátum: 2016. június 4.

Helyszín: Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:

Nagyszínpad

16:00-16:30 Remorse

17:00-18:00 Ektomorf

18:40-19:50 Moby Dick

20:30-22:00 Kreator

Kisszínpad

16:30-17:00 Vesztegzár

18:00-18:40 Christian Epidemic

19:50-20:30 Mantar


 

 

Szólj hozzá!


Hajúvanna dudududú – Emiliónak ajánlja kurzusait egy nyelviskola

Hajúvanna dudududú – Emiliónak ajánlja kurzusait...

A Kreatív.hu vette észre, hogy egy nyelviskola Emilio halandzsa fánkijával hirdeti magát :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legtitokzatosabb francia világsztár – Mireille Mathieu

Tizenegy nyelven énekel, 150 millió albumot adott el és olyan világsztárokkal állt színpadra mint, Julio Iglesias, Tom Jones, Paul Anka és Elvis Presley. Mireille Mathieu személyében a világ egyik legsikeresebb, mégis legszerényebb és egyben legtitokzatosabb énekesnője látogat el 2020. március 3-án Magyarországra. Íme, néhány...

Ingyenes Szabadságkoncert a Millenárison október 23-án

Aki rendhagyó módon szeretne ünnepelni október 23-án, annak irány a Millenáris, ahol ingyenes koncertekkel várják a látogatókat.

Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

A Facebook oldalunkon tegnap mutattuk meg Rúzsa Magdi új klipjét – most a történetét is hozzáadjuk...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek