A Timur Lenk jobban teljesít! Ők már az 5-ös metrót is átadták

2014. április 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Magyarország szűk körben, de méltán világhírű trashpop csapata, a Timur Lenk új klippel borzolja a választások előtti kedélyeket. Közpénz (Most viszik) című dalukhoz a korábbi, Kultúrrap című kisfilmüket is jegyző Emforen produkció csapatával dolgoztak együtt.

A Timur Lenk jobban teljesít! Ők már az 5-ös metrót is átadták
A poltikailag inkorrekciós klipben, melyben természetesen az együttes tagjai szerepelnek, igyekeznek a teljes magyar elitnek megmutatni a bazinagy görbe tükröt: ilyenek vagytok, bakker, jobb ha összekapjátok magatokat! 

A dal szövege bemutatja, hogy mely mondatok elhangzása esetén lehet mindenki egészen biztos abban, hogy a zsebéből kivett pénz éppen mások  zsebébe vándorol.
 
A mű több, különböző kormányciklus kedvenc kifejezéseit, jelképeit egyaránt ötvözi össze, teljesen pártsemlegesen, lágyan sugallva, hogy az összes tolvaj trógernek egyaránt üzennek (megfogalmazás by TTL).

A következő fellépés a Zúzda Rock Kertben lesz április 11-én a Super Starsky társaságában!


 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek