A Timur Lenk jobban teljesít! Ők már az 5-ös metrót is átadták

2014. április 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Magyarország szűk körben, de méltán világhírű trashpop csapata, a Timur Lenk új klippel borzolja a választások előtti kedélyeket. Közpénz (Most viszik) című dalukhoz a korábbi, Kultúrrap című kisfilmüket is jegyző Emforen produkció csapatával dolgoztak együtt.

A Timur Lenk jobban teljesít! Ők már az 5-ös metrót is átadták
A poltikailag inkorrekciós klipben, melyben természetesen az együttes tagjai szerepelnek, igyekeznek a teljes magyar elitnek megmutatni a bazinagy görbe tükröt: ilyenek vagytok, bakker, jobb ha összekapjátok magatokat! 

A dal szövege bemutatja, hogy mely mondatok elhangzása esetén lehet mindenki egészen biztos abban, hogy a zsebéből kivett pénz éppen mások  zsebébe vándorol.
 
A mű több, különböző kormányciklus kedvenc kifejezéseit, jelképeit egyaránt ötvözi össze, teljesen pártsemlegesen, lágyan sugallva, hogy az összes tolvaj trógernek egyaránt üzennek (megfogalmazás by TTL).

A következő fellépés a Zúzda Rock Kertben lesz április 11-én a Super Starsky társaságában!


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek