Év koncertje - szavazás

A Timur Lenk jobban teljesít! Ők már az 5-ös metrót is átadták

2014. április 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Magyarország szűk körben, de méltán világhírű trashpop csapata, a Timur Lenk új klippel borzolja a választások előtti kedélyeket. Közpénz (Most viszik) című dalukhoz a korábbi, Kultúrrap című kisfilmüket is jegyző Emforen produkció csapatával dolgoztak együtt.

A Timur Lenk jobban teljesít! Ők már az 5-ös metrót is átadták
A poltikailag inkorrekciós klipben, melyben természetesen az együttes tagjai szerepelnek, igyekeznek a teljes magyar elitnek megmutatni a bazinagy görbe tükröt: ilyenek vagytok, bakker, jobb ha összekapjátok magatokat! 

A dal szövege bemutatja, hogy mely mondatok elhangzása esetén lehet mindenki egészen biztos abban, hogy a zsebéből kivett pénz éppen mások  zsebébe vándorol.
 
A mű több, különböző kormányciklus kedvenc kifejezéseit, jelképeit egyaránt ötvözi össze, teljesen pártsemlegesen, lágyan sugallva, hogy az összes tolvaj trógernek egyaránt üzennek (megfogalmazás by TTL).

A következő fellépés a Zúzda Rock Kertben lesz április 11-én a Super Starsky társaságában!


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek