A Timur Lenk jobban teljesít! Ők már az 5-ös metrót is átadták

2014. április 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Magyarország szűk körben, de méltán világhírű trashpop csapata, a Timur Lenk új klippel borzolja a választások előtti kedélyeket. Közpénz (Most viszik) című dalukhoz a korábbi, Kultúrrap című kisfilmüket is jegyző Emforen produkció csapatával dolgoztak együtt.

A Timur Lenk jobban teljesít! Ők már az 5-ös metrót is átadták
A poltikailag inkorrekciós klipben, melyben természetesen az együttes tagjai szerepelnek, igyekeznek a teljes magyar elitnek megmutatni a bazinagy görbe tükröt: ilyenek vagytok, bakker, jobb ha összekapjátok magatokat! 

A dal szövege bemutatja, hogy mely mondatok elhangzása esetén lehet mindenki egészen biztos abban, hogy a zsebéből kivett pénz éppen mások  zsebébe vándorol.
 
A mű több, különböző kormányciklus kedvenc kifejezéseit, jelképeit egyaránt ötvözi össze, teljesen pártsemlegesen, lágyan sugallva, hogy az összes tolvaj trógernek egyaránt üzennek (megfogalmazás by TTL).

A következő fellépés a Zúzda Rock Kertben lesz április 11-én a Super Starsky társaságában!


 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek