A TNT jótékonysági koncerttel zárja a PLÁZS Siófokot

2017/08/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A PLÁZSon a bulizás jó célt is szolgálhat: tavaly több mint 3 millió forint gyűlt össze a siófoki kórház gyermekosztályának Demjén Ferenc zárókoncertjén. A PLÁZS szervezői ezúttal is egy nemes ügyet támogatnak az évadzáró esttel: a TNT ingyenes nagykoncertjén ugyanis a Siófoki Állatvédő Egyesületnek adakozhatnak a koncertlátogatók.

A TNT ingyenes nagykoncertjén a Siófoki Állatvédő Egyesületnek adakozhatnak a koncertlátogatók.

A Siófoki Állatvédő Egyesület munkatársai, önkéntesei naponta kb. 170-180 kutyát látnak el, és a cicák száma is megközelíti a 90-et. Az itt ellátott kutyusok közül évente kb. 450 kutyus talál gazdára, akiknek ellátása, ivartalanítása és esetleges gyógyítása több mint 10 millió forintba kerül évente. Erre gyűjtenek ezúttal a PLÁZS jótékonysági nagykoncertjén, ahol a TNT muzsikája segít majd az adakozási kedv növelésében. Nem is akármilyen koncerttel!

Fotó: PLÁZS

A zenekar ugyanis új show-val érkezik a PLÁZSra.

Az elmúlt időszakban rendszeresen segítettek rászoruló gyerekeknek, a Kicsi Gesztenye Klubbal két gyerekkórház részére is adtak jótékonysági koncertet, de a TNT-vel is sokszor támogattak jó ügyeket.

„Minden új turné indulásakor több hétre próbaterembe vonulunk a zenekarommal és kitaláljuk az új műsort. A mostani #fogdakezem turné kapcsán is így tettünk, ami után a fénytechnikus kollégák pedig leprogramozták másodpercre pontosan a TNT showt, amit összhangba hoztunk a LED falón futó animációval. Ezzel a kész programmal megyünk egész évben, így a plázsos koncerten is az új show lesz látható és hallható, amelynek a premierje a telt házas Budapest Park koncertünkön debütált" – meséli Dobrády Ákos, aki civilként és zenekarával is rendszeresen támogat jótékony ügyeket.

A kezelésekre történő pénzgyűjtés mellett a szervezők és a zenekar abban is bízik, hogy  még több kutya és cica talál új, szerető gazdit.


 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek