A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született!

2013. január 30.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Bonanza Banzai a nyolcvanas évek végétől hat éven át volt a hazai zenei élet egyik legsikeresebb zenekara. Mítosza a mai napig él, s bár Hauber Zsolt alapító, zeneszerző neve nem szerepel naponta a médiában, zenei pályája azóta is töretlen. Két hete jelent meg legújabb, Ice Coffee Lounge című albuma, kisfia pedig immáron három hónapos - és kedveli apukája zenéjét.

A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született!

Zsolt legújabb zenei korszakában az egyszerűségre és letisztultságra törekszik, ezt sugallják dalai is. Mindig tudta, hogy amit mindig is legszívesebben írt és hallgatott, az a chillout és a lounge zenei világa. A „Valami véget ért“ és a „Persze hajnal van megint“ Bonanza-slágerek már a 90-es évek elején ezt az izgalmas stílust képviselték. Később egyre több remixet készített, míg végül annyi dal gyűlt össze, hogy Ice Coffee Lounge néven cédésorozatot indított útnak 2007-ben. Azóta négy album jelent meg, a legutóbbi néhány hete.

A zenei stílusok világában különleges atmoszférát teremt minden hallgató számára. Dalai főleg instrumentálisak, de minden albumra készít egy vokális verziót is. Nem titkolt célja, hogy a slágereket hajszoló popzenével szemben teljesen kikapcsoló, relaxáló, nyugtató zenei világba vigye el a hallgatóit.

Olyannyira így van ez, hogy Zsolt három hónapos kisfia is élvezettel és nyugalommal hallgatja ezeket a zenéket. A 2012-es album egyik slágerét, a Man-Child című dalt például az ő születésére írta. A másik kedvenc, az I will miss you című számhoz  forgatta talán egyik legizgalmasabb videoklipjét, melynek főszereplője egy önmagát kereső tinédzser lány.

Mindezeken túl filmzenét szerez DannyTrejo filmjéhez, népszerű tévéműsorok betétdalait írja, és újabb klipeket forgat, rendez és vág az új album kapcsán.

A Bonanza után is van tehát élet! De azért az is elég jó volt…


Képtár

  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9535
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9536
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9537
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9539
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9540
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9542
 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek