A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született!

2013/01/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Bonanza Banzai a nyolcvanas évek végétől hat éven át volt a hazai zenei élet egyik legsikeresebb zenekara. Mítosza a mai napig él, s bár Hauber Zsolt alapító, zeneszerző neve nem szerepel naponta a médiában, zenei pályája azóta is töretlen. Két hete jelent meg legújabb, Ice Coffee Lounge című albuma, kisfia pedig immáron három hónapos - és kedveli apukája zenéjét.

A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született!

Zsolt legújabb zenei korszakában az egyszerűségre és letisztultságra törekszik, ezt sugallják dalai is. Mindig tudta, hogy amit mindig is legszívesebben írt és hallgatott, az a chillout és a lounge zenei világa. A „Valami véget ért“ és a „Persze hajnal van megint“ Bonanza-slágerek már a 90-es évek elején ezt az izgalmas stílust képviselték. Később egyre több remixet készített, míg végül annyi dal gyűlt össze, hogy Ice Coffee Lounge néven cédésorozatot indított útnak 2007-ben. Azóta négy album jelent meg, a legutóbbi néhány hete.

A zenei stílusok világában különleges atmoszférát teremt minden hallgató számára. Dalai főleg instrumentálisak, de minden albumra készít egy vokális verziót is. Nem titkolt célja, hogy a slágereket hajszoló popzenével szemben teljesen kikapcsoló, relaxáló, nyugtató zenei világba vigye el a hallgatóit.

Olyannyira így van ez, hogy Zsolt három hónapos kisfia is élvezettel és nyugalommal hallgatja ezeket a zenéket. A 2012-es album egyik slágerét, a Man-Child című dalt például az ő születésére írta. A másik kedvenc, az I will miss you című számhoz  forgatta talán egyik legizgalmasabb videoklipjét, melynek főszereplője egy önmagát kereső tinédzser lány.

Mindezeken túl filmzenét szerez DannyTrejo filmjéhez, népszerű tévéműsorok betétdalait írja, és újabb klipeket forgat, rendez és vág az új album kapcsán.

A Bonanza után is van tehát élet! De azért az is elég jó volt…


Képtár

  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9535
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9536
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9537
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9539
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9540
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9542
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek