A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született!

2013. január 30.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Bonanza Banzai a nyolcvanas évek végétől hat éven át volt a hazai zenei élet egyik legsikeresebb zenekara. Mítosza a mai napig él, s bár Hauber Zsolt alapító, zeneszerző neve nem szerepel naponta a médiában, zenei pályája azóta is töretlen. Két hete jelent meg legújabb, Ice Coffee Lounge című albuma, kisfia pedig immáron három hónapos - és kedveli apukája zenéjét.

A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született!

Zsolt legújabb zenei korszakában az egyszerűségre és letisztultságra törekszik, ezt sugallják dalai is. Mindig tudta, hogy amit mindig is legszívesebben írt és hallgatott, az a chillout és a lounge zenei világa. A „Valami véget ért“ és a „Persze hajnal van megint“ Bonanza-slágerek már a 90-es évek elején ezt az izgalmas stílust képviselték. Később egyre több remixet készített, míg végül annyi dal gyűlt össze, hogy Ice Coffee Lounge néven cédésorozatot indított útnak 2007-ben. Azóta négy album jelent meg, a legutóbbi néhány hete.

A zenei stílusok világában különleges atmoszférát teremt minden hallgató számára. Dalai főleg instrumentálisak, de minden albumra készít egy vokális verziót is. Nem titkolt célja, hogy a slágereket hajszoló popzenével szemben teljesen kikapcsoló, relaxáló, nyugtató zenei világba vigye el a hallgatóit.

Olyannyira így van ez, hogy Zsolt három hónapos kisfia is élvezettel és nyugalommal hallgatja ezeket a zenéket. A 2012-es album egyik slágerét, a Man-Child című dalt például az ő születésére írta. A másik kedvenc, az I will miss you című számhoz  forgatta talán egyik legizgalmasabb videoklipjét, melynek főszereplője egy önmagát kereső tinédzser lány.

Mindezeken túl filmzenét szerez DannyTrejo filmjéhez, népszerű tévéműsorok betétdalait írja, és újabb klipeket forgat, rendez és vág az új album kapcsán.

A Bonanza után is van tehát élet! De azért az is elég jó volt…


Képtár

  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9535
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9536
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9537
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9539
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9540
  • A zenekar-alapítónak kisfia - és új albuma született! kép 9542
 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek