A Zorall mindent Zámbó Jimmynek köszönhet: születésnap februárban

2014/01/28  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2002.február 2-án 2 óra 2 perckor alakult, így majdnem pontosan rá 12 évre ünnepli 12. születésnapját a Barba Negra Music Clubban Szasza és csapata – február 1-én farsangi bállal kötik össze a jeles napot.

A Zorall mindent Zámbó Jimmynek köszönhet: születésnap februárban

A 2002-ben hobbyzenekarként induló Zorall mára az egyik vezető rockcsapat lett Magyarországon. Népszerűségüket hamar kivívták a popslágerek és ismert rockdalok tökéletes ötvözésével. Karrierjük egy megemlékezéssel indult.

- Zámbó Jimmy halálának 1 éves évfordulóján a Király néhány dalát punkosítottuk – emlékezett vissza Hangya, a Zorall basszusgitárosa.Ebből alakult aztán ki a koncepciónk és a zenekar.

Azóta az együttesnek megjelent 8 lemeze, és a repertoár legjobb dalaiból adnak elő egy csokornyit február elsején. Az est ráadásul nem egy szimpla születésnapi buli lesz, hanem egybekötik egy farsangi mulatsággal is. Az együttes ezért arra kéri rajongóit, hogy aki tud, az a „Kamionosok és plázacicák” szlogen jegyében húzzon magára ruhát.

Hangyáék egy kicsit kilógnak majd a sorból, ugyanis a zenészek az Addams Familynek öltöznek majd. Előzenekar a Black Jack.


Képtár

  • A Zorall mindent Zámbó Jimmynek köszönhet: születésnap februárban kép 25874
 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek