Akár péntek: Back II Black-buli az Orfeumban

2014. július 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Tavasszal már bemutatkozott az Orfeum színpadán Bebe, most azonban zenekarával együtt készül az Erzsébet körúti szórakozóhelyre: a Back II Black először lép fel a pesti mulatóban pénteken.

Akár péntek: Back II Black-buli az Orfeumban

Berkes Gabriella, Csepregi Éva, Szulák Andrea, Malek Andrea és Miklós, Micheller Myrtill, Rácz Kati, Király Linda, Tóth Vera és Gabi, Farkas Gábor Gábriel, Gájer Bálint, Weisz Viktor – csak néhány név abból a hosszú névsorból, amely korábban vagy jelenleg is a klasszikusan modern klub rendszeresen fellépő művészeit tartalmazza. A lista most újabb sikeres csapattal bővül: július végén, első alkalommal Magyarország első számú funky-zenekara pörgeti fel még jobban a nyarat.

Bebe tavasszal és nyár elején, kétszer már elvarázsolta az Orfeum közönségét, amikor a Vegas Men című esten, Giorgio és Gyurcsík Tibor társaságában énekelt ikonikus showmanek dalaiból. Bebe olyannyira jól érezte magát, hogy szívesen mondott igent a felkérésre, így most pénteken saját zenekarával is a húrok közé csap.

Az idén 17 éves Back II Black zenekar a magyar funky első számú képviselője, számos sláger (Szerelembomba, Várj!, Úgy vártalak, Tevagyazakitalegjobban, Sodor a funky), filmbetétdalok (Zene nélkül mit érek én?, Kincset keressél, Micsoda nő ez a férfi) színesítik a csapat hét stúdióalbumnyi, saját repertoárját.

A banda (Abebe Dániel "Bebe" ének, Bubenyák Zoltán zongora, Csejtei Tamás basszusgitár, Erdélyi András gitár, Glatz Gábor dob, Herold Péter szaxofon) a nyár kellős közepén funky groove-okkal pörgeti fel a pesti éjszakát.


 

 

Szólj hozzá!


Mennyire Balaton? Nagyon!

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.

Gyászol a magyar underground

Meghalt Magyar Péter az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa – tette közzé a szomorú hírt a Zoom.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek