Akár péntek: Back II Black-buli az Orfeumban

2014. július 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Tavasszal már bemutatkozott az Orfeum színpadán Bebe, most azonban zenekarával együtt készül az Erzsébet körúti szórakozóhelyre: a Back II Black először lép fel a pesti mulatóban pénteken.

Akár péntek: Back II Black-buli az Orfeumban

Berkes Gabriella, Csepregi Éva, Szulák Andrea, Malek Andrea és Miklós, Micheller Myrtill, Rácz Kati, Király Linda, Tóth Vera és Gabi, Farkas Gábor Gábriel, Gájer Bálint, Weisz Viktor – csak néhány név abból a hosszú névsorból, amely korábban vagy jelenleg is a klasszikusan modern klub rendszeresen fellépő művészeit tartalmazza. A lista most újabb sikeres csapattal bővül: július végén, első alkalommal Magyarország első számú funky-zenekara pörgeti fel még jobban a nyarat.

Bebe tavasszal és nyár elején, kétszer már elvarázsolta az Orfeum közönségét, amikor a Vegas Men című esten, Giorgio és Gyurcsík Tibor társaságában énekelt ikonikus showmanek dalaiból. Bebe olyannyira jól érezte magát, hogy szívesen mondott igent a felkérésre, így most pénteken saját zenekarával is a húrok közé csap.

Az idén 17 éves Back II Black zenekar a magyar funky első számú képviselője, számos sláger (Szerelembomba, Várj!, Úgy vártalak, Tevagyazakitalegjobban, Sodor a funky), filmbetétdalok (Zene nélkül mit érek én?, Kincset keressél, Micsoda nő ez a férfi) színesítik a csapat hét stúdióalbumnyi, saját repertoárját.

A banda (Abebe Dániel "Bebe" ének, Bubenyák Zoltán zongora, Csejtei Tamás basszusgitár, Erdélyi András gitár, Glatz Gábor dob, Herold Péter szaxofon) a nyár kellős közepén funky groove-okkal pörgeti fel a pesti éjszakát.


 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek