Év koncertje - szavazás

Akkordok a börtönben - KÁOSZ Központ az Alcatrazban

2013. november 12.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Kovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ visszatér az Alcatrazba, hogy ismét egy fergeteges bulival kápráztassák el a közönséget. Ráadásul nem kevés meglepetéssel is készülnek a november 15-i koncertre, hogy senki ne érezze magát az unalom börtönébe zárva...

Akkordok a börtönben - KÁOSZ Központ az Alcatrazban

Zajlik az élet a KÁOSZ Központ háza táján. A fiúk nemrégiben felléptek a Hangfoglalás keretében megrendezett Zenélni Díjátadón, mellette pedig igyekeznek kivenni a részüket a klubkoncertek időszakából is.

"A múltkori koncertünk annyira jól sikerült az Alcatrazban, hogy úgy éreztük, mindenképpen ismételnünk kell "– árulta el a zenekar frontembere, Kovács Áron.

Nem volt egyszerű kiválasztani az időpontot, hiszen amellett, hogy Áron is fellépett más rendezvényeken, a zenekar gitárosa, Kékkői Zalán is rész vesz most Ákos legújabb koncertturnéján, a Karcolatokon.

"Ha mindenki ennyifelé van, bizony, nem könnyű olyan dátumot találni, amikor mindannyian ráérünk. Persze a pörgést minden tag imádja, valószínűleg akkor sem tudnánk magunkkal mit kezdeni, ha nem lenne már felkérésünk."

Áron múlt hét szombaton a Michael Jackson-emlékkoncert keretében lépett fel több más kollégájával együtt, hogy közösen megidézzék egy este alkalmával a pop királyát.

"Megtiszteltetés volt számomra egy ilyen nagy ívű produkcióban részt venni olyan kiváló énekesekkel, mint Bebe vagy Kocsis Tibó. A dolog különlegessége az volt, hogy a KÁOSZ Központtal mi is énekelünk Jackson-dalokat a „Halhatatlanok élőben” projektünk keretében."

A mostani koncertre természetesen meglepetésekkel és vendégzenésszel is készül a csapat.

A november 15-i koncerten Takács Roland basszusgitárossal lépünk színpadra, aki Markos Gergőt helyettesíti ezen az estén. Rolival már a Hanfoglaláson is felléptünk, jól működött a kémia, s úgy gondoltuk, elhívjuk most is egy kis örömzenélésre.

Ezen kívül arra gondoltunk, hogy a zenekar meglepi a születésnaposokat is az este folyamán. Akinek tehát a koncert dátumához viszonyítva az előtte való egy hétben volt, illetve az utána való egy hétben lesz a születésnapja, az írja meg nekünk a facebook rajongói oldalunkon; mi pedig pénteken csapunk egy közös Központ születésnapozást!"

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek