Alizbar, avagy egy különleges hangszer a reflektorfényben

2016. március 07.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Különleges kétrészes koncertre invitálják az érdeklődőket a Virtuózok Hangversenyterembe március 9-én este. Alizbar moldáviai születésű zenész, mesemondó, hárfaművész, zeneszerző és hárfa-terapeuta szólaltatja meg egyedi hangszerét, aki 2002 óta rajong a kelta-hárfáért. Kedvenc hangszerét muzikális mesemondásra is használja.

Alizbar, avagy egy különleges hangszer a reflektorfényben

Az első részben Alizbar moldáviai hárfaművész varázslatos mesevilágba kalauzol bennünket. Számos fúvós- és ütős hangszer is megszólal majd, hűen kísérve a kalandos utazást. Alizbar zenész társa az estén: Anna Baturova.

A koncert második felében Bakai Márton (hegedű, Freedom Cafe) és Murányi Ákos (szaxofon, Auróra Zenekar) csatlakozik a zenészekhez, és az est egy igazi közös öröm-zenélés helyszínévé válik. További meglepetés zenész barátok fellépése is várható.

 

Koncert időpont: 2016. március 9. szerda, 19.00

Helyszín: Virtuózok Hangversenyterem, 1068 Budapest, Városligeti fasor 44.

Jegyek elővételben és a helyszínen is vásárolhatók. Jegyár: 3000 Ft.

 
 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek