Alizbar, avagy egy különleges hangszer a reflektorfényben

2016. március 07.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Különleges kétrészes koncertre invitálják az érdeklődőket a Virtuózok Hangversenyterembe március 9-én este. Alizbar moldáviai születésű zenész, mesemondó, hárfaművész, zeneszerző és hárfa-terapeuta szólaltatja meg egyedi hangszerét, aki 2002 óta rajong a kelta-hárfáért. Kedvenc hangszerét muzikális mesemondásra is használja.

Alizbar, avagy egy különleges hangszer a reflektorfényben

Az első részben Alizbar moldáviai hárfaművész varázslatos mesevilágba kalauzol bennünket. Számos fúvós- és ütős hangszer is megszólal majd, hűen kísérve a kalandos utazást. Alizbar zenész társa az estén: Anna Baturova.

A koncert második felében Bakai Márton (hegedű, Freedom Cafe) és Murányi Ákos (szaxofon, Auróra Zenekar) csatlakozik a zenészekhez, és az est egy igazi közös öröm-zenélés helyszínévé válik. További meglepetés zenész barátok fellépése is várható.

 

Koncert időpont: 2016. március 9. szerda, 19.00

Helyszín: Virtuózok Hangversenyterem, 1068 Budapest, Városligeti fasor 44.

Jegyek elővételben és a helyszínen is vásárolhatók. Jegyár: 3000 Ft.

 
 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek