Alternatíva ünneplésre: a Budapest Voices Óbudán

2015. október 14.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az Óbudai Kulturális Központ 40. születésnapja alkalmából koncertet ad a Budapest Voices a a III. kerületi létesítményben.

Alternatíva ünneplésre: a Budapest Voices Óbudán

Az underground átdolgozásaival ismertté vált 13 tagú együttes olyan zenekaroktól énekel dalokat a cappella formában (egy ütőhangszeressel kiegészülve), mint például a Quimby, a Péterfy Bori & Love Band, a Magashegyi Underground, a Kowalsky meg a Vega és a Tankcsapda.

Tavaly szeptemberben jelent meg debütáló lemezük Alternatívák címmel, rendhagyó módon, egy saját újság, a Budapest Voices Magazin mellékleteként. Jelenleg jövőre megjelenő, második nagylemezükön dolgoznak.

Számtalan telt házas budapesti koncertjük után november 14-én 19 órától az Óbudai Kulturális Központban adnak nagykoncertet. A fővárosban ez lesz az egyetlen fellépésük az ősz folyamán.


 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek