Alternatíva ünneplésre: a Budapest Voices Óbudán

2015. október 14.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az Óbudai Kulturális Központ 40. születésnapja alkalmából koncertet ad a Budapest Voices a a III. kerületi létesítményben.

Alternatíva ünneplésre: a Budapest Voices Óbudán

Az underground átdolgozásaival ismertté vált 13 tagú együttes olyan zenekaroktól énekel dalokat a cappella formában (egy ütőhangszeressel kiegészülve), mint például a Quimby, a Péterfy Bori & Love Band, a Magashegyi Underground, a Kowalsky meg a Vega és a Tankcsapda.

Tavaly szeptemberben jelent meg debütáló lemezük Alternatívák címmel, rendhagyó módon, egy saját újság, a Budapest Voices Magazin mellékleteként. Jelenleg jövőre megjelenő, második nagylemezükön dolgoznak.

Számtalan telt házas budapesti koncertjük után november 14-én 19 órától az Óbudai Kulturális Központban adnak nagykoncertet. A fővárosban ez lesz az egyetlen fellépésük az ősz folyamán.


 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek