Amikor az ausztrálok beszörföznek az A38-ra: Ocean Alley

2022/08/17  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az ausztrál pszichedelikus-szörf-rock zenekar szinte napra pontosan három éve járt Magyarországon, most Lonely Diamond című új lemezükkel térnek vissza, hogy az A38 Hajón keltsenek hullámokat augusztus 21-én.

Amikor az ausztrálok beszörföznek az A38-ra: Ocean Alley

Az ausztrál Ocean Alley az elmúlt években igen nagy hullámokat lovagolt meg pszichedelikus-szörf-rock zenéjükkel: végigmászták az ausztrál toplistákat, telt házas koncertek sora és sokat dicsért fesztiválfellépések bólyázzák ki az útjukat, játszottak többek közt a Reading & Leedsen, a Splendour In The Glass-en és például a most zajló Szigeten is, ahol tulajdonképpen ők nyitották anno az akkori A38 Sátorban – ma  FreeDome – a fesztivált. Mindeközben pedig több, mint 60 millió stream és 1,4 millió Spotify-hallgatót „sodort” magával a zenéjük.

A Sydney-i hatos tavaly jelentette meg harmadik, Lonely Diamond című lemezét, 2022. augusztus 21-én pedig szinte napra pontosan három évvel ezelőtti Sziget-koncertjük után visszatérnek Budapestre, hogy az A38 Hajón, a Duna hullámain mutassák be új dalaikat.

Ocean Alley, A38

 

 

Szólj hozzá!


Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai...

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Az ABBA egykori tagjához kerültek Avicii felvételeinek szerzői jogai

A 2018-ban, 28 évesen elhunyt Avicii családja a zenész által készített mesterfelvételek, vagyis hivatalos eredeti felvételek szerzői jogainak 75 százalékát eladta a svéd Björn Ulvaeus, az ABBA zenésze által alapított Pophouse-nak, amely amúgy az ABBA Voyage műsort szervezi Londonban.

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Új koncertek