Amikor lemondják egyszerre két bulidat, és a sors azt mondja: van máááásik...

2020/08/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Úgy alakult, hogy lemondták a Dirty Slippers gyomaendrődi és a lőkösházi augusztus huszadikai koncertje is, viszont így be tudnak ugrani a Karthago elé a Szarvasi Vízi Színházba.

Fotó: Szarvasi Vízi Színház/Facebook
A tavaly 40 éves fennállását telt házas Budapest Aréna koncerttel ünneplő Karthago zenekar új lemezét és legnagyobb slágereit mutatja be augusztus 20-án este nyolc órától a Szarvasi Vízi Színház színpadán. Az ülős – színházi – koncert minden szempontból különleges élményt tartogat a közönség számára, hiszen a pompás környezetben szólalnak majd meg olyan örök slágerek, mint a "Keleti Éj", az "Apáink útján" vagy a saját legendáriummal rendelkező "Requeim".
Az este vendége a jelenleg az új nagylemezén Grammy-djías producerekkel dolgozó, Dirty Slippers zenekar, akiknek a koronavírus járvány miatt egyetlen, nyári, hazai  koncertje lesz a Vízi Színházas fellépés, ráadásul Nagy Attila, a dobosuk szarvasi, így a dallamos pop-rockban utazó trió egészen biztosan maximumra fokozza majd a hangulatot a legendák előtt olyan dalaikkal, mint a "Hang vagy Jel" vagy a "Vedd el az eszem" .
Korábban:
Dirty Slippers, Karthago, Szarvasi Vízi Színház

 

 

Szólj hozzá!


Jön a Huun Huur Tu a Fonóba!

Jön a Huun Huur Tu a Fonóba!

Novemberben több izgalmas koncert lesz a Fonóban, jön a Huun Huur Tu, Martha Töpferova és Omer Klein is. Emellett a Makám, a Söndörgő, Tóth Viktor...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Soronként is megveheted az új Bohemian Betyars-albumot

Négy év után új nagylemezzel jelentkeztek a hazai a speed-folk-freak-punk nagykövetei, a Bohemian Betyars.

A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb kísérőivel, a boroshordókon, dézsákon teljesen egyedi ritmust adó Bottari ütőegyüttessel. 2021. október 30-án a Müpában!
Új koncertek