Amikor lemondják egyszerre két bulidat, és a sors azt mondja: van máááásik...

2020/08/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Úgy alakult, hogy lemondták a Dirty Slippers gyomaendrődi és a lőkösházi augusztus huszadikai koncertje is, viszont így be tudnak ugrani a Karthago elé a Szarvasi Vízi Színházba.

Fotó: Szarvasi Vízi Színház/Facebook
A tavaly 40 éves fennállását telt házas Budapest Aréna koncerttel ünneplő Karthago zenekar új lemezét és legnagyobb slágereit mutatja be augusztus 20-án este nyolc órától a Szarvasi Vízi Színház színpadán. Az ülős – színházi – koncert minden szempontból különleges élményt tartogat a közönség számára, hiszen a pompás környezetben szólalnak majd meg olyan örök slágerek, mint a "Keleti Éj", az "Apáink útján" vagy a saját legendáriummal rendelkező "Requeim".
Az este vendége a jelenleg az új nagylemezén Grammy-djías producerekkel dolgozó, Dirty Slippers zenekar, akiknek a koronavírus járvány miatt egyetlen, nyári, hazai  koncertje lesz a Vízi Színházas fellépés, ráadásul Nagy Attila, a dobosuk szarvasi, így a dallamos pop-rockban utazó trió egészen biztosan maximumra fokozza majd a hangulatot a legendák előtt olyan dalaikkal, mint a "Hang vagy Jel" vagy a "Vedd el az eszem" .
Korábban:
Dirty Slippers, Karthago, Szarvasi Vízi Színház

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek