Az Arénában mutatja be Máté Péter-lemezét a Karthago

Egy igazán különleges estének nézünk elébe, hiszen miközben tulajdonképpen új rock-számokat hallgathatunk, a dallamok és szövegek viszont egytől egyik ismerősek lesznek november 19-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Az Arénában mutatja be Máté Péter-lemezét a Karthago
Fotó: Gyulai Pálinkafesztivál

Pálinka, szerelmem... – Demjén Ferenc és Szikora Róbert a Gyulai Pálinkafesztiválon

Szeptember 15. és 17. között rendezik meg a 22. Gyulai Pálinkafesztivált, amelyen fellép Demjén Ferenc, Szikora Róbert és az R-GO, Nótár Mary, a Karthago, Kis Grófo, a TNT, a Hooligans és a gyegyószentmiklósi 4S Street zenekar.
 
Fotó: Karthago (FB)

A rock Békéscsabán (is) köszönti a tavaszt

A Csabagyöngye Kulturális Központ színpadán a Karthago, a Palmetta, az Alcohol és a Dos Diavolos,
 
 
A padlás lesz az Agria Játékok nyitóelőadása

A padlás lesz az Agria Játékok nyitóelőadása

A padlás című musicallel nyitják július 3-án az egri Líceum udvarán az Agria Nyári Játékok operett- és musicalfesztivált.
 
Volt egy fiú – Kiderült, mi történt azon a bizonyos Karthago koncerten

Volt egy fiú – Kiderült, mi történt azon a bizonyos Karthago koncerten

Zárt körű megemlékezést tart a Karthago együttes február 13-án szombaton 12 órakor a budapesti Rockmúzeumban abból az alkalomból, hogy negyven éve hunyt el egy fiatal fiú a zenekar székesfehérvári koncertjén. Mint tudjuk, emlékére született meg a Requiem című dal. Egy régebbi...
 
Fotó: Szarvasi Vízi Színház/Facebook

Amikor lemondják egyszerre két bulidat, és a sors azt mondja: van máááásik...

Úgy alakult, hogy lemondták a Dirty Slippers gyomaendrődi és a lőkösházi augusztus huszadikai koncertje is, viszont így be tudnak ugrani a Karthago elé a Szarvasi Vízi Színházba.
 
Döntened kell: jön a Karthago koncert-dvd

Döntened kell: jön a Karthago koncert-dvd

Július 10-én jelenik meg a Karthago fennállásának 40. évét tavaly áprilisban telt házzal ünneplő "Együtt 40 éve" jubileumi Aréna nagykoncertjének DVD hang -és videófelvétele.
 
 
Szigeti Ferenc drámai helyzetjelentése

Szigeti Ferenc drámai helyzetjelentése

Szigeti Ferenc Facebook-on hosszú posztban fejtette ki, mekkora bajban van a zeneipar, módosítás nélkül közöljük (kivéve kiemelések).
 
Hopplá Zenei Fesztivál

Hopplá! Egy zenei fesztivál profi és kezdő zenekaroknak

Az idén 30. alkalommal kerül megrendezésre július 5-én és 6-án Szentgotthárd népszerű, tehetséges kezdő zenekaroknak is helyet adó programsorozata a Hopplá Zenei Fesztivál, ahol ezúttal az AWS, az Aurora, a Kowalsky meg a Vega és a Karthago is tiszteletét teszi.
 
A Karthago az Arénában – 40 évvel, pazar színpadképpel, gyerekekkel, áramszünettel

Karthago az Arénában – 40 évvel, pazar színpadképpel, gyerekekkel, áramszünettel

A Karthago együttes szombaton ünnepelte 40 éves fennállását az Arénában. A koncert nem pusztán múltba nézés volt, hiszen másfél hónapja jelent meg az új lemezük, ami máris arannyá vált. Vagyis a Karthago köszöni szépen, jól van, létezik, lemezt készít és koncertezik. Hogy...
 
Új album, nagykoncert, új videó: Karthago

Új album, nagykoncert, új videó: Karthago

Mint arról mi is beszámoltunk, 40 éves fennállását ünnepli a zenekar idén a Papp László Budapest Sportarénában. A jubileumi koncerthez új album is dukál: 10 évvel a legutóbbi, "Időtörés" című album után megérkezett az "Együtt 40 éve!!!" című nagylemez.
 
Karthago – 10 év után új nagylemez és óriáskoncert

Karthago – 10 év után új nagylemez és óriáskoncert

Az idén 40 éves együttes február 22-én egy új, "Együtt 40 éve!!!" című nagylemezzel jelentkezik, a különleges jubileumot pedig egy óriási koncerttel ünneplik meg a Papp László Budapest Sportarénában.
 
fotó: ittlakunk.hu

Karácsonyi vásár sztárfellépőkkel Újpesten

Már csak néhány napot kell várnunk, és beindulnak a fővárosban a karácsonyi vásárok. A forralt bor, sült kolbász, kemencés lángos, és a csillogó-villogó ünnepi díszek mellett a legtöbb helyen gondoskodnak a szervezők a zenei programokról is.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek