Angyalkoncerttel idézi a Broadway hangulatát Mózes Tamara és Bodrogi Éva

2015. december 02.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Nem mindennapi műsorral készül a karácsonyra Bodrogi Éva és Mózes Tamara az Ádám Villában életre hívott "Jazzel a világ körül" című koncertsorozat következő állomásán.

Angyalkoncerttel idézi a Broadway hangulatát Mózes Tamara és Bodrogi Éva

BODROGI ÉVA a Londonban diplomázott énekesnő repertoárja széles skálát ölel fel. A barokktól a Broadwayig szinte minden műfajban otthonosan mozog, európai koncerttermek gyakori meghívottjaként számos rangos fesztiválon lépett már fel. ANGYALKONCERT címet viselő produkciójukban duó partnere a Párizsban végzett, Európa-szerte elismert, több díjat nyert MÓZES TAMARA jazz énekes és zongorista.

A koncerten két műfaj (komoly és jazz) és két egyéniség találkozik. Tamara saját, sokszínű, lélekröpítő jazz szerzeményeit komolyzenei különlegességek( Bach, Fortner dalai) és közös improvizációk kötik össze, hidat találva így a két zenei világ, közönség és előadó között. A művésznők kreativitása,
meggyőző előadói képessége, a darabok hol meghitt, hol kirobbanó hangulata igazi ünnepváró élményt ígér.


Az Angyalkoncert időpontja és helyszíne:

2015. december 10. (csütörtök) - 19:00

ÁDÁM VILLA
1071 Budapest, Városligeti fasor 35/a


 

 

Szólj hozzá!


Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból készít lemezt

Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból...

ABBA-dalokból készít lemezt Cher. A 72 éves Oscar-díjas énekesnő, színésznő a Today Show című reggeli amerikai tévéműsorban beszélt erről.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hány Fahrenheit lesz a Barba Negra Track-ben augusztus 29-én?

Ha Celsiusban is meg kellene megmondani, ahhoz még korán van, ha "zenében", akkor csak egy... A téli buli után nem kell újabb 11 évet várni – a banda nyár végén ismét koncertezik, a Barba Negra Track lesz az augusztusi esemény helyszíne.

Petruska és Szeder furcsa hangulatba kerültek

Petruska az Illés zenekar generációs himnuszát, Az utcánt gondolta újra Szeder társaságában, jobban kidomborítva annak lírai oldalát. A klip a Szederrel közös, több évtizedes barátságát festi fel a képernyőre. Az utcán feldolgozása egyébként a dalszerző-gitáros nemrég megjelent kézműves remix lemezén, a Híd EP-n hallható.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek