Év koncertje - szavazás

Angyalkoncerttel idézi a Broadway hangulatát Mózes Tamara és Bodrogi Éva

2015. december 02.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Nem mindennapi műsorral készül a karácsonyra Bodrogi Éva és Mózes Tamara az Ádám Villában életre hívott "Jazzel a világ körül" című koncertsorozat következő állomásán.

Angyalkoncerttel idézi a Broadway hangulatát Mózes Tamara és Bodrogi Éva

BODROGI ÉVA a Londonban diplomázott énekesnő repertoárja széles skálát ölel fel. A barokktól a Broadwayig szinte minden műfajban otthonosan mozog, európai koncerttermek gyakori meghívottjaként számos rangos fesztiválon lépett már fel. ANGYALKONCERT címet viselő produkciójukban duó partnere a Párizsban végzett, Európa-szerte elismert, több díjat nyert MÓZES TAMARA jazz énekes és zongorista.

A koncerten két műfaj (komoly és jazz) és két egyéniség találkozik. Tamara saját, sokszínű, lélekröpítő jazz szerzeményeit komolyzenei különlegességek( Bach, Fortner dalai) és közös improvizációk kötik össze, hidat találva így a két zenei világ, közönség és előadó között. A művésznők kreativitása,
meggyőző előadói képessége, a darabok hol meghitt, hol kirobbanó hangulata igazi ünnepváró élményt ígér.


Az Angyalkoncert időpontja és helyszíne:

2015. december 10. (csütörtök) - 19:00

ÁDÁM VILLA
1071 Budapest, Városligeti fasor 35/a


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek