Apu végre Pesten veszi meg: Junkies-koncert vendégekkel a Dürerben

2015. november 04.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Igen mozgalmas őszi/téli turnét tudhat magáénak a Junkies. Ennek egyik kiemelt állomása a 2015. november 13-i Dürer Kertes budapesti koncertjük. A zenekar kicsit hátrahagyja A Káros az egészségre című album ünneplését, és egy igazán különleges show-val készülnek a közönségüknek. Természetesen nem lesznek egyedül, hiszen bulizni illik elhívni a barátainkat is.

Apu végre Pesten veszi meg: Junkies-koncert vendégekkel a Dürerben

Szóval a Junkies a nyári fesztiválszezont követően belevetette magát a klubéletbe. A nagysikerű „Apu, vedd meg nekem a károst” szülinapi buli(k) után, 2015. november 13-án végre a Dürer Kert közönsége is megtapasztalhatja, hogy zárt térben is jól szól a punk. Ráadásul Szekeres Andris és zenekara egy igen különleges estével készül a közönségnek.


 

Az sem titok már egy ideje, hogy lesznek vendégzenekarok. A Junkies turné két másik szereplője, az Ørdøg és a Junkie Jack Flash is képviselteti magát majd ezen a jeles napon. És itt még a névsornak közel sincsen vége! Mellettük az este folyamán a színpadra lép még a Manökken Proletarz, Bang Bang, Zarathustra és a Sniffyction is.

Mit érdemes róluk tudni?

Az Ørdøg Sömmi videója egy hét alatt több mint 5000-es nézettségénél tart, a Junkie Jack Flash a pécsi rock and roll-ban hisz. A Manökken Proletarz agglomerációs alter-rock, ahol a nők is szerephez jutnak és 2014-ben jelent meg Szívbemarkoló című –legújabb- albumuk. A Bang Bang 2008 óta pörög szintén a rock és a roll vonalon, Zarathustra i.e. 628-ban született, de nem túl meglepő módon jelenleg egy zenekar nevét viseli, akikre egyébként épp a Talentométer tehetségkutatón lehet szavazni. Végül, de nem utolsósorban ott lesz még az este folyamán a Sniffyction is. A négytagú lánybanda kinézete talán nem arról árulkodik, hogy milyen vagány zenét játszanak, de a színpadra állásuk utáni 5 percben mindenkinek le fog esni az álla!

 

Az már a felsorolt nevekből is látszik, hogy a Junkies november 13-i pénteki Düreres bulija nem lesz rossz, sőt mi több az év egyik legjobb koncertjének ígérkezik. Kell-e mondani, hogy mindenki számára kötelező, de leginkább erősen ajánlott?!

Junkies, Ørdøg , Junkie Jack Flash
2015. november 13., péntek
Dürer Kert
Fellép még: Manökken Proletarz, Bang Bang, Zarathustra, Sniffyction

Jegyek:

Elővételben: 1500 Ft
Helyszínen: 2000 Ft


 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek