Atus ajánlja: Újabb esély látni a legendát!

2015. december 15.  ·   Ajánló   ·  Görögh Atus

Az AC/DC május 19-én Bécsben lép fel, és nagyon úgy fest, idén sem kerül fel Magyarország a koncertérképükre. Nem először és nem egyedüliként kerülik el hazánkat nagy zenekarok.

Atus ajánlja: Újabb esély látni a legendát!

Nem megyek bele, miért nem játszik idén sem nálunk a rockzene egyik meghatározó zenekara. Elég, ha azt mondom: Total Dance fesztivál. Vagy Mulatós pokol. Esetleg Dj Bobo – s már Scooter is hazajár hozzánk. Mi ennek az oka? Hogy nincs értelmes rádió- és tévéállomása az országnak? Hogy a média mondja, meg mit hallgass, kiktől félj és melyik ország fenyegeti a világot?

Lépjünk túl az ország határain, és járjunk koncertekre oda! Persze, ha megtehetjük... Vagy majd tíz év múlva megnézhetjük őket a Planetáriumban, 3D előadásban. Addig meg élvezzük a playbackhaknimulatásit...

07.5.2016 Lisbon, Portgual - Passeio Martimo De Alge
13.5.2016 Marseille, France - Stade Velodrome
19.5.2016 Vienna, Austria - Ernst-Happel Stadium

22.5.2016 Prague, Czech Republic - Letnany Airport
26.5.2016 Hamburg, Germany - Hamburg Stadium
29.5.2016 Berne, Switzerland - Stade de Suisse
01.6.2016 Leipzig, Germany - Leipzig Stadium
06.6.2016 London, England - Olympic Stadium
09.6.2016 Manchester, England - Manchester City
12.6.2016 Aarhus, Denmark - Ceres Park 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek