Augusztusi hajtás a Track-ben: a WELLHELLÓTÓL az EDDÁIG

2015. augusztus 04.  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Combos hónap lesz az augusztus is a Barba Negra Track-ben. Egyből egy hatalmas, telt házas Wellhello bulival nyitotta az augusztust a szabadtéri szórakozóhely.

Augusztusi hajtás a Track-ben: a WELLHELLÓTÓL az EDDÁIG

5.-én a Zártosztály elnevezésű formáció lép fel (tagok: Csillag Endre, MIrkovics Gábor, Donászy Tibor, Sipos Péter és Lázár Zsigmond egyenként is kiváló zenészek), kiegészülve az Edda alapító tagjával, a Floridában élő Bartha Alfonzzal.

Aztán a Beatrice (6.-án csütörtökön) és az Apáink útján megjelenésének 35. évfordulóját ünneplő Karthago (7.-én, pénteken) képviseli a „nagy öregeknek” aposztrofált, de várhatóan nagy zúzást rendező bandákat.

Az augusztus 8.-i este a legjobb thrash csapatoké, élükön az Ektomorffal (+ Akela, Moby Dick, The Southern Oracle). 11.-én (kedd) a Johnny Cash dalait autentikusan feldolgozó Nyughatatlan, 12.-én (szerda) a jubiláló Rómeó Vérzik, 13.-án (csütörtök)pedig az Ismerős Arcok ad nyári koncertet. A Zorall pedig hagyományos Sörolimpiájának bemelegítőbuliját tartja itt 14.-én (pénteken).

15.-én a szombathelyi Lord, 19.-én az Alvin és a Mókusok az idén a 20 éves Jézus lemez bemutatójával, a Prosectura vendégeskedésével - évről évre visszatérő vendégei a Tracknek.

Egy kis „elhajlás” után (9.-én POP84 – Retro Party és 20.-án Mulatós Vigadó) érkeznek az újabb közönség-kedvencek: 21.-én a törzsvendégnek számító Paddy and the Rats, 22.-én a turnéja után a fővárosba visszatérő Depresszió valamint 26.-án sűrű nyári programja közepette a Leander Rising.

27.-én Anna and the Barbies látványos rockcirkuszával jön, 28.-án pedig a Hooligans itt forgatja októberben megjelenő dalára legújabb videoklipjét.

A hónapot pedig az EDDA Művek várva-várt ráadásbulija zárja augusztus 29.-én. Előzenekar a Pataky Művek.

 


 

 

Szólj hozzá!


El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy posztapokaliptikus rádióállomás szakítós dalokat játszik: JUNGLE

A kreatív zenei kollektíva nemrég vadonatúj dalokkal tért vissza. A "Happy Man" és a "House In LA" a Jungle közeledő, második, Londonban rögzített albumának első beharangozói.

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek