Augusztusi hajtás a Track-ben: a WELLHELLÓTÓL az EDDÁIG

2015. augusztus 04.  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Combos hónap lesz az augusztus is a Barba Negra Track-ben. Egyből egy hatalmas, telt házas Wellhello bulival nyitotta az augusztust a szabadtéri szórakozóhely.

Augusztusi hajtás a Track-ben: a WELLHELLÓTÓL az EDDÁIG

5.-én a Zártosztály elnevezésű formáció lép fel (tagok: Csillag Endre, MIrkovics Gábor, Donászy Tibor, Sipos Péter és Lázár Zsigmond egyenként is kiváló zenészek), kiegészülve az Edda alapító tagjával, a Floridában élő Bartha Alfonzzal.

Aztán a Beatrice (6.-án csütörtökön) és az Apáink útján megjelenésének 35. évfordulóját ünneplő Karthago (7.-én, pénteken) képviseli a „nagy öregeknek” aposztrofált, de várhatóan nagy zúzást rendező bandákat.

Az augusztus 8.-i este a legjobb thrash csapatoké, élükön az Ektomorffal (+ Akela, Moby Dick, The Southern Oracle). 11.-én (kedd) a Johnny Cash dalait autentikusan feldolgozó Nyughatatlan, 12.-én (szerda) a jubiláló Rómeó Vérzik, 13.-án (csütörtök)pedig az Ismerős Arcok ad nyári koncertet. A Zorall pedig hagyományos Sörolimpiájának bemelegítőbuliját tartja itt 14.-én (pénteken).

15.-én a szombathelyi Lord, 19.-én az Alvin és a Mókusok az idén a 20 éves Jézus lemez bemutatójával, a Prosectura vendégeskedésével - évről évre visszatérő vendégei a Tracknek.

Egy kis „elhajlás” után (9.-én POP84 – Retro Party és 20.-án Mulatós Vigadó) érkeznek az újabb közönség-kedvencek: 21.-én a törzsvendégnek számító Paddy and the Rats, 22.-én a turnéja után a fővárosba visszatérő Depresszió valamint 26.-án sűrű nyári programja közepette a Leander Rising.

27.-én Anna and the Barbies látványos rockcirkuszával jön, 28.-án pedig a Hooligans itt forgatja októberben megjelenő dalára legújabb videoklipjét.

A hónapot pedig az EDDA Művek várva-várt ráadásbulija zárja augusztus 29.-én. Előzenekar a Pataky Művek.

 


 

 

Szólj hozzá!


Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.

Ahol Einstein volt a villanyszerelő: minden, amit tudnod kell a müncheni Oktoberfestről

Az Oktoberfest minden év szeptember utolsó napjaiban kerül megrendezésre világszerte. Németországban közel két hétig mulatnak a világ legnagyobb népi fesztiválján. Átlagosan 6 millió ember csatlakozik és több mint 7 millió liter sört fogyasztanak el. A ShopAlike készített egy útmutatót tele tippekkel, tanácsokkal és hasznos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek