Év koncertje - szavazás

Augusztusi hajtás a Track-ben: a WELLHELLÓTÓL az EDDÁIG

2015. augusztus 04.  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Combos hónap lesz az augusztus is a Barba Negra Track-ben. Egyből egy hatalmas, telt házas Wellhello bulival nyitotta az augusztust a szabadtéri szórakozóhely.

Augusztusi hajtás a Track-ben: a WELLHELLÓTÓL az EDDÁIG

5.-én a Zártosztály elnevezésű formáció lép fel (tagok: Csillag Endre, MIrkovics Gábor, Donászy Tibor, Sipos Péter és Lázár Zsigmond egyenként is kiváló zenészek), kiegészülve az Edda alapító tagjával, a Floridában élő Bartha Alfonzzal.

Aztán a Beatrice (6.-án csütörtökön) és az Apáink útján megjelenésének 35. évfordulóját ünneplő Karthago (7.-én, pénteken) képviseli a „nagy öregeknek” aposztrofált, de várhatóan nagy zúzást rendező bandákat.

Az augusztus 8.-i este a legjobb thrash csapatoké, élükön az Ektomorffal (+ Akela, Moby Dick, The Southern Oracle). 11.-én (kedd) a Johnny Cash dalait autentikusan feldolgozó Nyughatatlan, 12.-én (szerda) a jubiláló Rómeó Vérzik, 13.-án (csütörtök)pedig az Ismerős Arcok ad nyári koncertet. A Zorall pedig hagyományos Sörolimpiájának bemelegítőbuliját tartja itt 14.-én (pénteken).

15.-én a szombathelyi Lord, 19.-én az Alvin és a Mókusok az idén a 20 éves Jézus lemez bemutatójával, a Prosectura vendégeskedésével - évről évre visszatérő vendégei a Tracknek.

Egy kis „elhajlás” után (9.-én POP84 – Retro Party és 20.-án Mulatós Vigadó) érkeznek az újabb közönség-kedvencek: 21.-én a törzsvendégnek számító Paddy and the Rats, 22.-én a turnéja után a fővárosba visszatérő Depresszió valamint 26.-án sűrű nyári programja közepette a Leander Rising.

27.-én Anna and the Barbies látványos rockcirkuszával jön, 28.-án pedig a Hooligans itt forgatja októberben megjelenő dalára legújabb videoklipjét.

A hónapot pedig az EDDA Művek várva-várt ráadásbulija zárja augusztus 29.-én. Előzenekar a Pataky Művek.

 


 

 

Szólj hozzá!


Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a...

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC hírportálja.

Pápai Joci győzelmével és plágiumgyanúval zárult A Dal második elődöntője

Szombat este A Dal című műsorban utoljára pontozott a tisztelt zsűri – megint adtak okot némi mérgelődésre nézői körökben. A legnagyobb port mégsem ez kavarta, hanem Freddie külön bejelentése a műsor végén, ami előre vetít egy újabb botrányos, plágiumvádakkal teli hetet a végjáték előtt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek