Az Akváriumban is sűrű a december

2014/12/10  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az év végi hajrában a belváros legnépszerűbb klubja sem maradhat ki a programdömpingből. Lesz itt minden, kicsiknek és nagyra nőtt gyerekeknek egyaránt. Szemezgessünk pindurkát.

Az Akváriumban is sűrű a december

December 11-én, az a mai napon a KisHallban az elektronikus zene hazai koronázatlan királya Zságer Balázs mozgatja meg a népet Zagar nevű formációjával, vendégei pedig a chillezős We Plants Are Happy Plants, valamint a techno úttörő Bernathy Zsiga.

13-án szombaton a NagyHallban a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai klinikájának gyűjtenek ajándékot a Bladerunnaz lemezlovasai, mindeközben a KisHallban az ethno funk képviselői, a Kerekes Band, és vendége a Góbé zenekar lép színpadra.

14-én vasárnap a Családi Akvárium program keretében a Kiskalász, míg 21-én az ISZKIRI szórakoztatja majd a gyerekeket, és emellett meseolvasással, szerepjátékokkal, bábszínházzal, és kézműves foglalkozásokkal is várják a kicsiket.

20-án és 21-én is óriási buli várható, hisz érkezik a fesztivál kedvenc Punnany Massif, hogy duplán megtöltse jókedvvel a NagyHall termét, és ha minden igaz, akkor már az új albumról is előkerül néhány dal.

26-án karácsonyi ajándékként kapunk egy kis dizsizős Brains-t, akik ezzel a bulival zárják majd az idei évet.

27-én szintén egy évzáró csak zúzós kivitelben a Supernem tolmácsolásában, ahol vendég a metálos körökben egyre népszerűbb Uzipov zenekar lesz.

28-án a KisHallban a kicsit dzsesszes, kicsit rock-os, kicsit mindenféle European Mantra mutatja meg a nagyérdeműnek a rég várt új album dalait.

28-án és 29-én ismét egy duplázós zenekar, a hazai alter fénypontja, a Vad Fruttik fogja megrengetni a környező házak falait. Vendégszerepben első nap az Esti Kornél, a második nap a ZUP.

Közben 29-én a KisHallban is nagy buli várható a fura mozgásáról és különc stílusáról elhíresült Kelemen Kabátban formációnak köszönhetően

A VOLT Music Bárban majd minden nap az Akva rezidens lemezlovasai ügyködnek a dj pult mögött, és csütörtökönként folytatódik a népszerű Backstage sorozat is, ahol minden alkalommal 2 témában, viszont több ismert vendéggel folyik a csevegés.

És akkor a szilveszterről még nem is… Mert arról majd később! ;)

Fotó: Bódis Krisztián


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek