Az Akváriumban is sűrű a december

2014. december 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az év végi hajrában a belváros legnépszerűbb klubja sem maradhat ki a programdömpingből. Lesz itt minden, kicsiknek és nagyra nőtt gyerekeknek egyaránt. Szemezgessünk pindurkát.

Az Akváriumban is sűrű a december

December 11-én, az a mai napon a KisHallban az elektronikus zene hazai koronázatlan királya Zságer Balázs mozgatja meg a népet Zagar nevű formációjával, vendégei pedig a chillezős We Plants Are Happy Plants, valamint a techno úttörő Bernathy Zsiga.

13-án szombaton a NagyHallban a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai klinikájának gyűjtenek ajándékot a Bladerunnaz lemezlovasai, mindeközben a KisHallban az ethno funk képviselői, a Kerekes Band, és vendége a Góbé zenekar lép színpadra.

14-én vasárnap a Családi Akvárium program keretében a Kiskalász, míg 21-én az ISZKIRI szórakoztatja majd a gyerekeket, és emellett meseolvasással, szerepjátékokkal, bábszínházzal, és kézműves foglalkozásokkal is várják a kicsiket.

20-án és 21-én is óriási buli várható, hisz érkezik a fesztivál kedvenc Punnany Massif, hogy duplán megtöltse jókedvvel a NagyHall termét, és ha minden igaz, akkor már az új albumról is előkerül néhány dal.

26-án karácsonyi ajándékként kapunk egy kis dizsizős Brains-t, akik ezzel a bulival zárják majd az idei évet.

27-én szintén egy évzáró csak zúzós kivitelben a Supernem tolmácsolásában, ahol vendég a metálos körökben egyre népszerűbb Uzipov zenekar lesz.

28-án a KisHallban a kicsit dzsesszes, kicsit rock-os, kicsit mindenféle European Mantra mutatja meg a nagyérdeműnek a rég várt új album dalait.

28-án és 29-én ismét egy duplázós zenekar, a hazai alter fénypontja, a Vad Fruttik fogja megrengetni a környező házak falait. Vendégszerepben első nap az Esti Kornél, a második nap a ZUP.

Közben 29-én a KisHallban is nagy buli várható a fura mozgásáról és különc stílusáról elhíresült Kelemen Kabátban formációnak köszönhetően

A VOLT Music Bárban majd minden nap az Akva rezidens lemezlovasai ügyködnek a dj pult mögött, és csütörtökönként folytatódik a népszerű Backstage sorozat is, ahol minden alkalommal 2 témában, viszont több ismert vendéggel folyik a csevegés.

És akkor a szilveszterről még nem is… Mert arról majd később! ;)

Fotó: Bódis Krisztián


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek