Az Akváriumban is sűrű a december

2014. december 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az év végi hajrában a belváros legnépszerűbb klubja sem maradhat ki a programdömpingből. Lesz itt minden, kicsiknek és nagyra nőtt gyerekeknek egyaránt. Szemezgessünk pindurkát.

Az Akváriumban is sűrű a december

December 11-én, az a mai napon a KisHallban az elektronikus zene hazai koronázatlan királya Zságer Balázs mozgatja meg a népet Zagar nevű formációjával, vendégei pedig a chillezős We Plants Are Happy Plants, valamint a techno úttörő Bernathy Zsiga.

13-án szombaton a NagyHallban a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai klinikájának gyűjtenek ajándékot a Bladerunnaz lemezlovasai, mindeközben a KisHallban az ethno funk képviselői, a Kerekes Band, és vendége a Góbé zenekar lép színpadra.

14-én vasárnap a Családi Akvárium program keretében a Kiskalász, míg 21-én az ISZKIRI szórakoztatja majd a gyerekeket, és emellett meseolvasással, szerepjátékokkal, bábszínházzal, és kézműves foglalkozásokkal is várják a kicsiket.

20-án és 21-én is óriási buli várható, hisz érkezik a fesztivál kedvenc Punnany Massif, hogy duplán megtöltse jókedvvel a NagyHall termét, és ha minden igaz, akkor már az új albumról is előkerül néhány dal.

26-án karácsonyi ajándékként kapunk egy kis dizsizős Brains-t, akik ezzel a bulival zárják majd az idei évet.

27-én szintén egy évzáró csak zúzós kivitelben a Supernem tolmácsolásában, ahol vendég a metálos körökben egyre népszerűbb Uzipov zenekar lesz.

28-án a KisHallban a kicsit dzsesszes, kicsit rock-os, kicsit mindenféle European Mantra mutatja meg a nagyérdeműnek a rég várt új album dalait.

28-án és 29-én ismét egy duplázós zenekar, a hazai alter fénypontja, a Vad Fruttik fogja megrengetni a környező házak falait. Vendégszerepben első nap az Esti Kornél, a második nap a ZUP.

Közben 29-én a KisHallban is nagy buli várható a fura mozgásáról és különc stílusáról elhíresült Kelemen Kabátban formációnak köszönhetően

A VOLT Music Bárban majd minden nap az Akva rezidens lemezlovasai ügyködnek a dj pult mögött, és csütörtökönként folytatódik a népszerű Backstage sorozat is, ahol minden alkalommal 2 témában, viszont több ismert vendéggel folyik a csevegés.

És akkor a szilveszterről még nem is… Mert arról majd később! ;)

Fotó: Bódis Krisztián


 

 

Szólj hozzá!


Jamie Winchester és Hrutka Róbert újra egy színpadon!

Jamie Winchester és Hrutka Róbert újra egy színpadon!

Közkívánatra újra együtt koncertezik a nyerő páros, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, ráadásul a megannyi telt házat megélt Wood & Strings...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

VISSZA A GYÖKEREKHEZ! – ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztatóelektronikai, és az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

A Tom's Diner étlapján van Suzanne Vega menü is! Vajon vega?

A Vasárnapi Hírek interjút közölt Suzanne Vegával. Ebben a beszélgetésben emlegették Tom híres éttermét.

44 éves korában váratlanul elhunyt az All That Remains gitárosa, Oli Herbert

A massachusettsi heavy metal együttes, az All That Remains szerdán jelentette be, hogy gitárosuk, Oli Herbert 44 évesen elhunyt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek