Az Akváriumban is sűrű a december

2014. december 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az év végi hajrában a belváros legnépszerűbb klubja sem maradhat ki a programdömpingből. Lesz itt minden, kicsiknek és nagyra nőtt gyerekeknek egyaránt. Szemezgessünk pindurkát.

Az Akváriumban is sűrű a december

December 11-én, az a mai napon a KisHallban az elektronikus zene hazai koronázatlan királya Zságer Balázs mozgatja meg a népet Zagar nevű formációjával, vendégei pedig a chillezős We Plants Are Happy Plants, valamint a techno úttörő Bernathy Zsiga.

13-án szombaton a NagyHallban a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai klinikájának gyűjtenek ajándékot a Bladerunnaz lemezlovasai, mindeközben a KisHallban az ethno funk képviselői, a Kerekes Band, és vendége a Góbé zenekar lép színpadra.

14-én vasárnap a Családi Akvárium program keretében a Kiskalász, míg 21-én az ISZKIRI szórakoztatja majd a gyerekeket, és emellett meseolvasással, szerepjátékokkal, bábszínházzal, és kézműves foglalkozásokkal is várják a kicsiket.

20-án és 21-én is óriási buli várható, hisz érkezik a fesztivál kedvenc Punnany Massif, hogy duplán megtöltse jókedvvel a NagyHall termét, és ha minden igaz, akkor már az új albumról is előkerül néhány dal.

26-án karácsonyi ajándékként kapunk egy kis dizsizős Brains-t, akik ezzel a bulival zárják majd az idei évet.

27-én szintén egy évzáró csak zúzós kivitelben a Supernem tolmácsolásában, ahol vendég a metálos körökben egyre népszerűbb Uzipov zenekar lesz.

28-án a KisHallban a kicsit dzsesszes, kicsit rock-os, kicsit mindenféle European Mantra mutatja meg a nagyérdeműnek a rég várt új album dalait.

28-án és 29-én ismét egy duplázós zenekar, a hazai alter fénypontja, a Vad Fruttik fogja megrengetni a környező házak falait. Vendégszerepben első nap az Esti Kornél, a második nap a ZUP.

Közben 29-én a KisHallban is nagy buli várható a fura mozgásáról és különc stílusáról elhíresült Kelemen Kabátban formációnak köszönhetően

A VOLT Music Bárban majd minden nap az Akva rezidens lemezlovasai ügyködnek a dj pult mögött, és csütörtökönként folytatódik a népszerű Backstage sorozat is, ahol minden alkalommal 2 témában, viszont több ismert vendéggel folyik a csevegés.

És akkor a szilveszterről még nem is… Mert arról majd később! ;)

Fotó: Bódis Krisztián


 

 

Szólj hozzá!


Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.

Soha ne használj paprikaspray-t egy emberekkel tömött helyen viccből (sem)!

A hatósági feltételezések szerint paprikaspray-t fújó fiatalkorú, valamint további hét személy ellen indult ügyészi vizsgálat Olaszországban a Marche tartománybeli Corinaldo egyik szórakozóhelyén egy koncerten szombatra virradó éjszaka kirobbant pánik okozásáért, amely hat ember halálához vezetett – jelentette az olasz sajtó...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek