Az olasz rapper megmondja a véleményét Budapestről

2013. február 01.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A videó- és más premierek időszakát éljük: nemrég látta meg a napvilágot az az album, amelyen az olasz származású rapper, Fabreeze vall arról, miért és hogyan szeretett bele Budapestbe.

Az olasz rapper megmondja a véleményét Budapestről

Jó, nem egészen olasz, inkább olasz származású, hiszen magyar hip-hop feltörekvő egyénisége két nyelven is rappel és ír dalokat: angolul és olaszul. A rapper és dalszövegíró, Fabreeze első önálló kislemeze Budapest Lovin’ címmel jelent meg.

Ha valakinek ismerősnek tűnne ez a név, az nem véletlen, hiszen a közönség emlékezhet rá a Király Viktorral közösen készített Crazy című dalból: a két – angolul kiválóan beszélő – zenész produkciója  hamar felkerült a rádiók toplistájára, emellett a budapesti és vidéki klubok közönsége is számtalanszor találkozhatott már Fabreeze-vel, ahogy a Viva Comet 2011-es gálájának nézői is előben láthatták a rappert a színpadon.

Fabreeze első önálló dalához az ihletet országunk fővárosának, Budapestnek a lenyűgöző szépsége adta. A Budapest Lovin’ egy vallomás arról, hogy hogyan és miért szeretett bele ebbe a kelet-európai fővárosba. A dalt először a Nyócker 8D című film nézői hallhatták, a Budapest Lovin’ ugyanis az animációs film egyik betétdala volt.


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek