Az olasz rapper megmondja a véleményét Budapestről

2013. február 01.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A videó- és más premierek időszakát éljük: nemrég látta meg a napvilágot az az album, amelyen az olasz származású rapper, Fabreeze vall arról, miért és hogyan szeretett bele Budapestbe.

Az olasz rapper megmondja a véleményét Budapestről

Jó, nem egészen olasz, inkább olasz származású, hiszen magyar hip-hop feltörekvő egyénisége két nyelven is rappel és ír dalokat: angolul és olaszul. A rapper és dalszövegíró, Fabreeze első önálló kislemeze Budapest Lovin’ címmel jelent meg.

Ha valakinek ismerősnek tűnne ez a név, az nem véletlen, hiszen a közönség emlékezhet rá a Király Viktorral közösen készített Crazy című dalból: a két – angolul kiválóan beszélő – zenész produkciója  hamar felkerült a rádiók toplistájára, emellett a budapesti és vidéki klubok közönsége is számtalanszor találkozhatott már Fabreeze-vel, ahogy a Viva Comet 2011-es gálájának nézői is előben láthatták a rappert a színpadon.

Fabreeze első önálló dalához az ihletet országunk fővárosának, Budapestnek a lenyűgöző szépsége adta. A Budapest Lovin’ egy vallomás arról, hogy hogyan és miért szeretett bele ebbe a kelet-európai fővárosba. A dalt először a Nyócker 8D című film nézői hallhatták, a Budapest Lovin’ ugyanis az animációs film egyik betétdala volt.


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek