Back to Europe: Nickelback

2013. március 11.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

The Hits elnevezésű turnéjával a Nickelback visszatér Európába, 2012-es zajos sikerük helyszínére. A koncertsorozat keretén belül ezúttal Budapestre is ellátogatnak november 8-án.

Back to Europe: Nickelback

A Nickelback frontembere, Chad Kroeger úgy nyilatkozott a tavalyi bulisorozatról, hogy  “Rengeteg rajongó maradt jegy nélkül tavaly, elárasztottak bennünket a kérésekkel, hogy jöjjünk vissza és mi annyira imádunk Európában játszani!” A 2012-es teltházas európai aréna koncertkörútjuk a listavezető "Here and Now" albumukat népszerűsítette, e mostaninak a THE HITS beszédes címet adták.

Karrierjük során 5 Grammy jelölést, 3 American Music Awards-ot, 12 Juno-díjat kaptak, valamint a Billboard magazin az “Évtized Bandájának” nevezte őket 2009-ben. Mostani koncertkörútjuk felöleli a nagy slágereket és sikereket: a How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground vagy a Rockstar és a hozzájuk csatlakozott újabb listavezetők dalok, mint a When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby és a Trying Not To Love You adták a lehetőséget, hogy a teljes évtizedet felölelő dalokból összeállítsanak egy új Nickelback show-t.

A The Hits-turné október végén indul Franciaországban, és először pályafutásuk során a Nickelback végre Budapesten is látható-hallható lesz.


 

 

Szólj hozzá!


El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy posztapokaliptikus rádióállomás szakítós dalokat játszik: JUNGLE

A kreatív zenei kollektíva nemrég vadonatúj dalokkal tért vissza. A "Happy Man" és a "House In LA" a Jungle közeledő, második, Londonban rögzített albumának első beharangozói.

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek