Back to Europe: Nickelback

2013. március 11.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

The Hits elnevezésű turnéjával a Nickelback visszatér Európába, 2012-es zajos sikerük helyszínére. A koncertsorozat keretén belül ezúttal Budapestre is ellátogatnak november 8-án.

Back to Europe: Nickelback

A Nickelback frontembere, Chad Kroeger úgy nyilatkozott a tavalyi bulisorozatról, hogy  “Rengeteg rajongó maradt jegy nélkül tavaly, elárasztottak bennünket a kérésekkel, hogy jöjjünk vissza és mi annyira imádunk Európában játszani!” A 2012-es teltházas európai aréna koncertkörútjuk a listavezető "Here and Now" albumukat népszerűsítette, e mostaninak a THE HITS beszédes címet adták.

Karrierjük során 5 Grammy jelölést, 3 American Music Awards-ot, 12 Juno-díjat kaptak, valamint a Billboard magazin az “Évtized Bandájának” nevezte őket 2009-ben. Mostani koncertkörútjuk felöleli a nagy slágereket és sikereket: a How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground vagy a Rockstar és a hozzájuk csatlakozott újabb listavezetők dalok, mint a When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby és a Trying Not To Love You adták a lehetőséget, hogy a teljes évtizedet felölelő dalokból összeállítsanak egy új Nickelback show-t.

A The Hits-turné október végén indul Franciaországban, és először pályafutásuk során a Nickelback végre Budapesten is látható-hallható lesz.


 

 

Szólj hozzá!


Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A jó zsarunak új albuma jelent meg

Josh Groban szeptember 21-én adta ki nyolcadik stúdióalbumát Bridges címmel.

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek