Balaton Piknik: Kruder & Dorfmeister DJ szett naplementéig

2018/08/15  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Augusztus 19-én Balaton Piknik lesz a balatonboglári Gömbkilátónál a MOL Nagyon Balaton és a Hello Hungary szervezésében.

 Balaton Piknik: Kruder & Dorfmeister DJ szett naplementéig

Csak a címben említett páros szettje négyórás – a buli maga ennél sokkal hosszabb lesz. A zene mellett fröccsöt, nyarat, jógát, pikniket ígérnek a szervezők – ez utóbbiról részleteket nem találtunk, de biztos piknik-alapon lesz :)

A programok már délben elkezdődnek: a felvezetésről a zseniális lemezgyűjtő Galactic Jackson gondoskodik, őt Daniel Santiago b2b Daniel Ban követi, majd a Secret Factoryt követően színpadra lép a népszerű, bécsi DJ páros, Kruder & Dorfmeister.

A Peter Kruder és Richard Dorfmeister alkotta duó főleg annak köszönheti sikerét, hogy pop, hip-hop és drum and bass számokból készítettek nagy népszerűségnek örvendő downtempo-dub remixeket. Idén ünneplik fennállásuk 25. éves évfordulóját, Boglárra ennek örömére egy 4 órás szettel érkeznek, melyet az átélt közös évtizedeik inspiráltak.

A zene mellett az aktív kikapcsolódás híveire is gondoltak, hiszen délután 13 órától Petraflow feat. Davos egy speciális jógaformával készülnek. A Sound Salutation jóga a dinamikus jóga újragondolt változata, ahol az ászanák tánca a lomhán lüktető downtempo ritmusát követi majd.

A PROGRAM:
12:00 – 14:00 Galactic Jackson
14:00 – 16:00 Daniel Santiago b2b Daniel Ban
16:00 – 18:00 Secret Factory
18:00 – 22:00 Kruder & Dorfmeister

Szintén a Nagyon Balaton (és a Magyar Turisztikai Ügynökség) idei újítása, hogy a nyár folyamán fotókeret-installációk kerültek a Balaton köré. A Panorámakereteket itt lehet megtalálni:

  • Balatonalmádi/ a Sóhajok hídja mellett a vízparti sétányon a Szent Erzsébet ligetben
  • Csopak/a Petőfi utcában, a szőlőhegyi irányjelzőtábla mellett
  • Révfülöp/a Rózsakertben
  • Balatongyörök/a Szépkilátónál
  • Vonyarcvashegy/ aLidó strandon (kb. a strand közepénél)
  • Keszthely/ a Balaton-parti sétányon (a Szigetfürdő előtt)
  • Zamárdi/ a Balaton-parton, a Zöldfa utca vége felé
  • Szántód/rév (az épület mögött)
  • Balatonföldvá/ a magaspart látogatóközpont előtt
  • Balatonboglár/ a Gömbkilátó alatt
  • Fonyód/ a Panoráma sétányon

Készíts fotót például a pikniken a Gömbkilátó alatt, és posztold #molnagyonbalaton #hellohungary hashtagekkel!

 

Balaton Piknik, dj, Balatonboglár, Gömbkilátó, Nagyon Balaton, Kruder & Dorfmeister

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek