Barba Negra kapitány bemutatja: Magna Cum Laude

2012. szeptember 23.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A szeptemberi jeles napok koronája Szent Mihály napja. Ezzel a nappal kezdődött meg annak idején a kisfarsang ideje, a lakodalmak, a búcsúk és más bulik őszi időszaka, amely egészen Katalin napig tartott. Jó nap ez egy Magna Cum Laude koncertre, annál is inkább, mert a zenekarból ketten is ekkor ünneplik névnapjukat.

Barba Negra kapitány bemutatja: Magna Cum Laude

A néphit szerint ettől a naptól fogva még a fű sem nő, tehát minden okunk megvan arra, hogy egy hatalmasat bulizzunk a Barba Negra Music Clubban. Mi több, ezen a napon az állatokat is beterelik a téli tartózkodási helyükre, hogy onnan már ki se’ tegyék a patájukat vagy más arra alkalmas testrészüket a legelőre, ami számunkra azért bír információértékkel, mert ezzel egyidejűleg nyilván minden létező szabadtéri szórakozóhely is bezár: visszavonhatatlanul megkezdődik az új klubkoncert évad. Ami meg a szent nap pásztorünnep-vonatkozását illeti: a Prielle Kornélia utcai utódok nem fogják megszégyeníteni az ősöket, minden bizonnyal alapos mulatságnak néz mindenki elébe. Ennek érdekében a Barba Negra kapitánya is mindent megtesz: Ballantines akció lesz egész éjjel, a koncert utáni tombolán a dedikált Magna Cum Laude CD mellett még egy óriáspezsgőt is csapra vernek, s ahogy az utolsó Magna Cum Laude dallamok tovaszállnak, a hajnalig tartó buli hangulatáról Dj. Gonda gondoskodik. S ha hazatérőben esetleg fecskét láttok (nem egeret!), az bizony szívás, mert a néphit szerint ez azt jelenti, hogy bazihosszú telünk lesz… Sebaj, jó koncertekkel kihúzzuk jövő nyárig.

Szent Mihály tehát veletek van (csak a lovát kerüljétek...): tegyétek próbára a szerencséteket, és nyerjetek belépőt a koncertre!


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek