Év koncertje - szavazás

Barba Negra kapitány bemutatja: Magna Cum Laude

2012. szeptember 23.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A szeptemberi jeles napok koronája Szent Mihály napja. Ezzel a nappal kezdődött meg annak idején a kisfarsang ideje, a lakodalmak, a búcsúk és más bulik őszi időszaka, amely egészen Katalin napig tartott. Jó nap ez egy Magna Cum Laude koncertre, annál is inkább, mert a zenekarból ketten is ekkor ünneplik névnapjukat.

Barba Negra kapitány bemutatja: Magna Cum Laude

A néphit szerint ettől a naptól fogva még a fű sem nő, tehát minden okunk megvan arra, hogy egy hatalmasat bulizzunk a Barba Negra Music Clubban. Mi több, ezen a napon az állatokat is beterelik a téli tartózkodási helyükre, hogy onnan már ki se’ tegyék a patájukat vagy más arra alkalmas testrészüket a legelőre, ami számunkra azért bír információértékkel, mert ezzel egyidejűleg nyilván minden létező szabadtéri szórakozóhely is bezár: visszavonhatatlanul megkezdődik az új klubkoncert évad. Ami meg a szent nap pásztorünnep-vonatkozását illeti: a Prielle Kornélia utcai utódok nem fogják megszégyeníteni az ősöket, minden bizonnyal alapos mulatságnak néz mindenki elébe. Ennek érdekében a Barba Negra kapitánya is mindent megtesz: Ballantines akció lesz egész éjjel, a koncert utáni tombolán a dedikált Magna Cum Laude CD mellett még egy óriáspezsgőt is csapra vernek, s ahogy az utolsó Magna Cum Laude dallamok tovaszállnak, a hajnalig tartó buli hangulatáról Dj. Gonda gondoskodik. S ha hazatérőben esetleg fecskét láttok (nem egeret!), az bizony szívás, mert a néphit szerint ez azt jelenti, hogy bazihosszú telünk lesz… Sebaj, jó koncertekkel kihúzzuk jövő nyárig.

Szent Mihály tehát veletek van (csak a lovát kerüljétek...): tegyétek próbára a szerencséteket, és nyerjetek belépőt a koncertre!


 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek