Barba Negra kapitány bemutatja: Magna Cum Laude

2012. szeptember 23.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A szeptemberi jeles napok koronája Szent Mihály napja. Ezzel a nappal kezdődött meg annak idején a kisfarsang ideje, a lakodalmak, a búcsúk és más bulik őszi időszaka, amely egészen Katalin napig tartott. Jó nap ez egy Magna Cum Laude koncertre, annál is inkább, mert a zenekarból ketten is ekkor ünneplik névnapjukat.

Barba Negra kapitány bemutatja: Magna Cum Laude

A néphit szerint ettől a naptól fogva még a fű sem nő, tehát minden okunk megvan arra, hogy egy hatalmasat bulizzunk a Barba Negra Music Clubban. Mi több, ezen a napon az állatokat is beterelik a téli tartózkodási helyükre, hogy onnan már ki se’ tegyék a patájukat vagy más arra alkalmas testrészüket a legelőre, ami számunkra azért bír információértékkel, mert ezzel egyidejűleg nyilván minden létező szabadtéri szórakozóhely is bezár: visszavonhatatlanul megkezdődik az új klubkoncert évad. Ami meg a szent nap pásztorünnep-vonatkozását illeti: a Prielle Kornélia utcai utódok nem fogják megszégyeníteni az ősöket, minden bizonnyal alapos mulatságnak néz mindenki elébe. Ennek érdekében a Barba Negra kapitánya is mindent megtesz: Ballantines akció lesz egész éjjel, a koncert utáni tombolán a dedikált Magna Cum Laude CD mellett még egy óriáspezsgőt is csapra vernek, s ahogy az utolsó Magna Cum Laude dallamok tovaszállnak, a hajnalig tartó buli hangulatáról Dj. Gonda gondoskodik. S ha hazatérőben esetleg fecskét láttok (nem egeret!), az bizony szívás, mert a néphit szerint ez azt jelenti, hogy bazihosszú telünk lesz… Sebaj, jó koncertekkel kihúzzuk jövő nyárig.

Szent Mihály tehát veletek van (csak a lovát kerüljétek...): tegyétek próbára a szerencséteket, és nyerjetek belépőt a koncertre!


 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek