Barba Negra Track: Jön az idei utolsó etap!

2015. szeptember 03.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A hatalmas kánikulát legyőzve, mielőtt bevonulnánk újra a klubba, még pár igazán kellemes estével kecsegtet a Barba Negra Track.

Barba Negra Track: Jön az idei utolsó etap!

Az idei utolsó etapot szeptember 4-én a JUNKIES nyitja, akik Káros az egészségre című, sokak életében meghatározó szerepet betöltő albumuk megjelenésének 20. évfordulóját ünneplik egy hatalmas bulival. Ugyanezen tiszteletre méltó, kerek szám apropóján lép a deszkákra másnap a GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL is. Idén már jó pár alkalommal találkozhattunk a Ganxsta Tribute koncertsorozattal, az utolsó felvonás pedig igazi sztárparádéval, és minden eddiginél erősebb programmal kecsegtet: itt lesz az Uzipov, Siska Finuccsi, a Punnany Massif, Saiid Akkezdet Phia, az Alma Együttes, a Brains képviseletében Lukács Levi, Pierrot, valamint különleges vendégként Janklovics Péter & Csőre Gábor is. És hogy lehet-e még mindezt fokozni? Naná! Szeptember 6-án a helyszínen eddig sosem látott mennyiségű, közel 30 zenekar veszi be a Track-et a ROCK ON! FEST 2015 keretei között. Dalriada, Omen, Kalapács József, Auróra, Nevergreen, Hungarica, Pandora's BOX - P. BOX, Tűzmadár zenekar, Cool Head Klan, Agregator, Salvus - csak hogy pár nevet említsünk az egész napos, ingyenes, dedikálásokkal és albummegjelenésekkel fűszerezett eseményről.

Ha már egy ingyenes bulit emlegettünk, szeptember 11-én jön még egy koncert, amit akár belépő fizetése nélkül is megtekinthetnek a szemfülesek, a szórakozóhely ajándékaként ugyanis a BIKINI
koncertje ingyenes mindazoknak, aki 19 óra előtt érkezik. Ahogy D. Nagy Lajosék, az OSSIAN sem először látogat idén a Barba Negra Track-be, Paksi Endréék ráadásul évente megrendezésre kerülő kiemelkedő koncertjükkel, az Ossianosok Nemzetközi Találkozójával térnek vissza ez alkalommal. A komolyabb metáltól bolondabb vizekre evezve színpadra lép szeptember 17-én a BËLGA is, akiknél az őrület épp oly természetes, mint másoknál a levegővétel, úgyhogy ezen az estén is garantáltan elszabadul a pokol. Hogy stílusilag forgassunk még egy jó nagyot a dolgon, érkezik a jubiláló - kereken 40. évfordulóját celebráló - PIRAMIS is még a szezon vége felé, kiknek fővárosi közönsége nem csoda, ha már ki van éhezve a legnagyobb klasszikusokra, ugyanis a csapat rajongóinak egészen év elejétől nélkülözniük kellett a budapesti koncerteket. Biztosak lehetünk benne tehát, hogy ezzel a bulival mindenkit sokszorosan kárpótol majd a legendás formáció.

Mielőtt téli pihenőre vonulna a Track, két hatalmas búcsúbuli várja a rock és a populárisabb zene kedvelőit egyaránt. Aki a headbangelésre és a hangos riffekre esküszik, annak nem kérdés,
szeptember 19-én hol a helye, amikor a TANKCSAPDA zúzza el legfrissebb dalait és legnagyobb slágereit az Urai vagyunk a turnénak körút egyik kétség kívül legütősebbnek ígérkező állomásán,
szeptember 26-án pedig a TNT évfordulókkal tarkított partijának lehetünk részesei: nem elég, hogy a duó mindkét tagja épp a negyvenet ünnepli, de maga a formáció is kerek korba lépett, s
immáron a 20-at tapossa, így egész biztosan beleadnak ők is apait-anyait, hogy méltó mód zárja minden eddiginél sikeresebb szezonját a Barba Negra Track.

AZ ESEMÉNYEK:

SZEPTEMBER 4. JUNKIES – 20 ÉVES A KÁROS AZ EGÉSZSÉGRE
Vendég: The Trousers
 
SZEPTEMBER 5. THE LAST GANXSTA TRIBUTE SHOW
Vendégek: Uzipov, Siska Finuccsi, Punnany Massif, Saiid Akkezdet Phia,
Alma Együttes, Brains, Pierrot
Különleges vendégek: JANKLOVICS PÉTER & CSŐRE GÁBOR

SZEPTEMBER 6. ROCK ON! FEST 2015  - INGYENES!
Fellépők: Dalriada, Omen, Kalapács József akusztikus - gitáron
kísér Závoti Zoltán, Auróra, Nevergreen, Hungarica, Pandora's BOX -
P. BOX, Alcohol, Tales Of Evening, Bloody Roots, Fáraó, Tűzmadár
zenekar, Cool Head Klan, Agregator, Elfsong, Cherokee, Salvus, Tombstone
Zenekar, Zord, Eye For I, Toportyán Férgek, Vesztegzár, Words of
Blood, PsychoganG, Decaying Incest, LAST FIRE, End of Paradise, October
zenekar, Judas Best

Szeptember 11. Bikini - 19:00-ig érkezőknek ingyenes!
Vendég: TV Manci

SZEPTEMBER 12. OSSIANOSOK NEMZETKÖZI TALÁLKOZÓJA
Vendég: Dorothy

SZEPTEMBER 17. BËLGA

SZEPTEMBER 18. PIRAMIS – 40. JUBILEUMI NAGYKONCERT
Vendég: Acoustic Gallery

SZEPTEMBER 19. TANKCSAPDA – URAI VAGYUNK A TURNÉNAK 2015
Vendég: Headbengs

SZEPTEMBER 26. TNT - 20&40


 

 

Szólj hozzá!


Balázs Fecó Antológia újra a láthatáron!

Balázs Fecó Antológia újra a láthatáron!

Balázs Fecó Antológiája évek óta a beszerezhetetlen darabok közé tartozik, így újra kiadásra kerül.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

VISSZA A GYÖKEREKHEZ! – ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztatóelektronikai, és az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

Wellhello, good bye? Kilépnek a zenekarból a tagok

A Szeretlek Magyarország vette észre, hogy kedden a Wellhello több zenésze is bejelentette közösségi oldalán, hogy kilép.

Neneh Cherry Magyarországra jön!

A svéd-brit előadó október 19-én megjelenő, Broken Politics című új albumát mutatja be február 25-én az A38 Hajón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek