Bazdmegelnek a fiúk: Kaukázus az Erzsébet téren

2014. október 29.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szombat este a hegy megy Mohamedhez, vagyis a Kaukázus újra Budapesten koncertezik, mégpedig az Akvárium kistermében. A tavasszal új albummal jelentkező zenekar javában dolgozik sokat mondó K.U.S. (Kérni Ugyanazt Semmi) elnevezésű dupla korong második darabján, így talán még az is belefér, hogy kapjunk némi ízelítőt az újdonságokból. Az viszont biztos, hogy Papírsárkány nélkül nem megyünk haza.

Bazdmegelnek a fiúk: Kaukázus az Erzsébet téren

Az eredetileg Tatabányáról induló csapat 2002-ben ált össze Kardos-Horváth János és Fűrész Gábor vezetésével, majd két évvel később kiadták első albumukat Majdnem Kína néven. A dallamos alternatív rockzene, az elgondolkodtató szövegek, és Janó kicsit unott, kicsit flegmának tűnő előadásmódja miatt a nagyközönség hamar megszerette a különc zenekart. 8 év után 2010-ben mégis a különválás mellett döntöttek, ám mindannyiunk örömére a tétlen időszak nem tartott sokáig. Tavaly tértek vissza a zenei körforgásba, és végigjárták a fesztiválokat, a klubokat, majd nekiálltak az új lemez megalkotásának. Többek közt olyan nemzeti himnusszá vált slágereket kaptunk tőlük az évek folyamán, mint a Szalai Éva, a Tesco, a Lift, a Tartós béke, vagy a legújabb klip birtokos Bazdmeg.

A november elsejei koncert a tavaszi lemezbemutató újragondolt és frissített változata, így mindenképp számíthatunk meglepetésekre.


 

 

Szólj hozzá!


Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Hogyan szerettessük meg a zongorát a...

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek