Bazdmegelnek a fiúk: Kaukázus az Erzsébet téren

2014. október 29.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szombat este a hegy megy Mohamedhez, vagyis a Kaukázus újra Budapesten koncertezik, mégpedig az Akvárium kistermében. A tavasszal új albummal jelentkező zenekar javában dolgozik sokat mondó K.U.S. (Kérni Ugyanazt Semmi) elnevezésű dupla korong második darabján, így talán még az is belefér, hogy kapjunk némi ízelítőt az újdonságokból. Az viszont biztos, hogy Papírsárkány nélkül nem megyünk haza.

Bazdmegelnek a fiúk: Kaukázus az Erzsébet téren

Az eredetileg Tatabányáról induló csapat 2002-ben ált össze Kardos-Horváth János és Fűrész Gábor vezetésével, majd két évvel később kiadták első albumukat Majdnem Kína néven. A dallamos alternatív rockzene, az elgondolkodtató szövegek, és Janó kicsit unott, kicsit flegmának tűnő előadásmódja miatt a nagyközönség hamar megszerette a különc zenekart. 8 év után 2010-ben mégis a különválás mellett döntöttek, ám mindannyiunk örömére a tétlen időszak nem tartott sokáig. Tavaly tértek vissza a zenei körforgásba, és végigjárták a fesztiválokat, a klubokat, majd nekiálltak az új lemez megalkotásának. Többek közt olyan nemzeti himnusszá vált slágereket kaptunk tőlük az évek folyamán, mint a Szalai Éva, a Tesco, a Lift, a Tartós béke, vagy a legújabb klip birtokos Bazdmeg.

A november elsejei koncert a tavaszi lemezbemutató újragondolt és frissített változata, így mindenképp számíthatunk meglepetésekre.


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek