Bazdmegelnek a fiúk: Kaukázus az Erzsébet téren

2014. október 29.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szombat este a hegy megy Mohamedhez, vagyis a Kaukázus újra Budapesten koncertezik, mégpedig az Akvárium kistermében. A tavasszal új albummal jelentkező zenekar javában dolgozik sokat mondó K.U.S. (Kérni Ugyanazt Semmi) elnevezésű dupla korong második darabján, így talán még az is belefér, hogy kapjunk némi ízelítőt az újdonságokból. Az viszont biztos, hogy Papírsárkány nélkül nem megyünk haza.

Bazdmegelnek a fiúk: Kaukázus az Erzsébet téren

Az eredetileg Tatabányáról induló csapat 2002-ben ált össze Kardos-Horváth János és Fűrész Gábor vezetésével, majd két évvel később kiadták első albumukat Majdnem Kína néven. A dallamos alternatív rockzene, az elgondolkodtató szövegek, és Janó kicsit unott, kicsit flegmának tűnő előadásmódja miatt a nagyközönség hamar megszerette a különc zenekart. 8 év után 2010-ben mégis a különválás mellett döntöttek, ám mindannyiunk örömére a tétlen időszak nem tartott sokáig. Tavaly tértek vissza a zenei körforgásba, és végigjárták a fesztiválokat, a klubokat, majd nekiálltak az új lemez megalkotásának. Többek közt olyan nemzeti himnusszá vált slágereket kaptunk tőlük az évek folyamán, mint a Szalai Éva, a Tesco, a Lift, a Tartós béke, vagy a legújabb klip birtokos Bazdmeg.

A november elsejei koncert a tavaszi lemezbemutató újragondolt és frissített változata, így mindenképp számíthatunk meglepetésekre.


 

 

Szólj hozzá!


A legjobb zsűritag díját kapta Majka

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Csak egyszer, csak most: Joni 75 az Urániában

2018. november 7-én ünnepelte 75. születésnapján a legendás énekesnő Joni Mitchell, akit azon a jeles napon igazi zenészikonok ünnepeltek különleges koncert keretében. Eme koncertről készült felvétel egyetlen alkalommal, március 23-án lesz látható az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Éld át újra: RUDÁN JOE 55

A születésnapi koncertet 2018. november 23-án, az énekes szülővárosában, Pécsett rögzítették az egyedülálló akusztikával rendelkező Kodály Központban, ahol elhangzottak klasszikus Pokolgép, Mobil és Rudán Joe dalok mellett olyan világhírű előadók dalai is, mint a Led Zeppelin, a Queen, illetve a Rainbow.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek