Bazdmegelnek a fiúk: Kaukázus az Erzsébet téren

2014. október 29.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szombat este a hegy megy Mohamedhez, vagyis a Kaukázus újra Budapesten koncertezik, mégpedig az Akvárium kistermében. A tavasszal új albummal jelentkező zenekar javában dolgozik sokat mondó K.U.S. (Kérni Ugyanazt Semmi) elnevezésű dupla korong második darabján, így talán még az is belefér, hogy kapjunk némi ízelítőt az újdonságokból. Az viszont biztos, hogy Papírsárkány nélkül nem megyünk haza.

Bazdmegelnek a fiúk: Kaukázus az Erzsébet téren

Az eredetileg Tatabányáról induló csapat 2002-ben ált össze Kardos-Horváth János és Fűrész Gábor vezetésével, majd két évvel később kiadták első albumukat Majdnem Kína néven. A dallamos alternatív rockzene, az elgondolkodtató szövegek, és Janó kicsit unott, kicsit flegmának tűnő előadásmódja miatt a nagyközönség hamar megszerette a különc zenekart. 8 év után 2010-ben mégis a különválás mellett döntöttek, ám mindannyiunk örömére a tétlen időszak nem tartott sokáig. Tavaly tértek vissza a zenei körforgásba, és végigjárták a fesztiválokat, a klubokat, majd nekiálltak az új lemez megalkotásának. Többek közt olyan nemzeti himnusszá vált slágereket kaptunk tőlük az évek folyamán, mint a Szalai Éva, a Tesco, a Lift, a Tartós béke, vagy a legújabb klip birtokos Bazdmeg.

A november elsejei koncert a tavaszi lemezbemutató újragondolt és frissített változata, így mindenképp számíthatunk meglepetésekre.


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek