Beat on the Brat - élő és halott zene, valamint röhögés és buli hajnalig

2015. szeptember 28.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A NOWmagazin.hu csapata idén is készített egy csodálatos videót a nyári fesztiválokról, amit október 8-án be is mutatnak mindenkinek egy szuper buli keretében a Beat on the Bratben, hogy méltóképp megünnepeljék magukat. Ha ott voltál és csak nosztalgiáznál, vagy csak lemaradtál valamelyikről, akkor most bepótolhatod.

Beat on the Brat - élő és halott zene, valamint röhögés és buli hajnalig

VOLT, Fishing on Orfű, Bánkitó, EFOTT, FEZEN, Sziget, RockPart, Strand és SZIN – ott voltak, és bizonyítékuk is van rá, ha már az emlékek nem mindig maradtak meg a fejünkben egy-egy átmulatott este után. (Tavalyi film itt.)

Kapu: 20:00
Behopp nincs!
21:00 – SZ4P akusztik
21:30 – A Film

DJ is lesz csak még nem tudjuk hogy ki, de mondhatnánk úgy is, hogy meglepi…

A Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) termékeny 7 évének eredménye volt a nemrég megjelent AZ új elit c. nagylemez, de ennyivel nem érik be! Hiába nőttek fel a régi gumipunk lányok, valami bekerült a hereszőrbe, és addig viszketett, míg a Ki Mit Tube élére nem hajtotta őket a méltán megérdemelt hírnevet hozó Miért pózol majdnem minden lány lóval a Tinderen című dalukkal, és rengeteg aranyköpés van még a tarsolyukban. Ebből fognak ízelítőt adni az est folyamán.


 

 

Szólj hozzá!


Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A jó zsarunak új albuma jelent meg

Josh Groban szeptember 21-én adta ki nyolcadik stúdióalbumát Bridges címmel.

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek