Beat on the Brat - élő és halott zene, valamint röhögés és buli hajnalig

2015/09/28  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A NOWmagazin.hu csapata idén is készített egy csodálatos videót a nyári fesztiválokról, amit október 8-án be is mutatnak mindenkinek egy szuper buli keretében a Beat on the Bratben, hogy méltóképp megünnepeljék magukat. Ha ott voltál és csak nosztalgiáznál, vagy csak lemaradtál valamelyikről, akkor most bepótolhatod.

Beat on the Brat - élő és halott zene, valamint röhögés és buli hajnalig

VOLT, Fishing on Orfű, Bánkitó, EFOTT, FEZEN, Sziget, RockPart, Strand és SZIN – ott voltak, és bizonyítékuk is van rá, ha már az emlékek nem mindig maradtak meg a fejünkben egy-egy átmulatott este után. (Tavalyi film itt.)

Kapu: 20:00
Behopp nincs!
21:00 – SZ4P akusztik
21:30 – A Film

DJ is lesz csak még nem tudjuk hogy ki, de mondhatnánk úgy is, hogy meglepi…

A Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) termékeny 7 évének eredménye volt a nemrég megjelent AZ új elit c. nagylemez, de ennyivel nem érik be! Hiába nőttek fel a régi gumipunk lányok, valami bekerült a hereszőrbe, és addig viszketett, míg a Ki Mit Tube élére nem hajtotta őket a méltán megérdemelt hírnevet hozó Miért pózol majdnem minden lány lóval a Tinderen című dalukkal, és rengeteg aranyköpés van még a tarsolyukban. Ebből fognak ízelítőt adni az est folyamán.


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek