Beat on the Brat - élő és halott zene, valamint röhögés és buli hajnalig

2015. szeptember 28.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A NOWmagazin.hu csapata idén is készített egy csodálatos videót a nyári fesztiválokról, amit október 8-án be is mutatnak mindenkinek egy szuper buli keretében a Beat on the Bratben, hogy méltóképp megünnepeljék magukat. Ha ott voltál és csak nosztalgiáznál, vagy csak lemaradtál valamelyikről, akkor most bepótolhatod.

Beat on the Brat - élő és halott zene, valamint röhögés és buli hajnalig

VOLT, Fishing on Orfű, Bánkitó, EFOTT, FEZEN, Sziget, RockPart, Strand és SZIN – ott voltak, és bizonyítékuk is van rá, ha már az emlékek nem mindig maradtak meg a fejünkben egy-egy átmulatott este után. (Tavalyi film itt.)

Kapu: 20:00
Behopp nincs!
21:00 – SZ4P akusztik
21:30 – A Film

DJ is lesz csak még nem tudjuk hogy ki, de mondhatnánk úgy is, hogy meglepi…

A Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) termékeny 7 évének eredménye volt a nemrég megjelent AZ új elit c. nagylemez, de ennyivel nem érik be! Hiába nőttek fel a régi gumipunk lányok, valami bekerült a hereszőrbe, és addig viszketett, míg a Ki Mit Tube élére nem hajtotta őket a méltán megérdemelt hírnevet hozó Miért pózol majdnem minden lány lóval a Tinderen című dalukkal, és rengeteg aranyköpés van még a tarsolyukban. Ebből fognak ízelítőt adni az est folyamán.


 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek