Év koncertje - szavazás

Beat on the Brat - élő és halott zene, valamint röhögés és buli hajnalig

2015. szeptember 28.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A NOWmagazin.hu csapata idén is készített egy csodálatos videót a nyári fesztiválokról, amit október 8-án be is mutatnak mindenkinek egy szuper buli keretében a Beat on the Bratben, hogy méltóképp megünnepeljék magukat. Ha ott voltál és csak nosztalgiáznál, vagy csak lemaradtál valamelyikről, akkor most bepótolhatod.

Beat on the Brat - élő és halott zene, valamint röhögés és buli hajnalig

VOLT, Fishing on Orfű, Bánkitó, EFOTT, FEZEN, Sziget, RockPart, Strand és SZIN – ott voltak, és bizonyítékuk is van rá, ha már az emlékek nem mindig maradtak meg a fejünkben egy-egy átmulatott este után. (Tavalyi film itt.)

Kapu: 20:00
Behopp nincs!
21:00 – SZ4P akusztik
21:30 – A Film

DJ is lesz csak még nem tudjuk hogy ki, de mondhatnánk úgy is, hogy meglepi…

A Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) termékeny 7 évének eredménye volt a nemrég megjelent AZ új elit c. nagylemez, de ennyivel nem érik be! Hiába nőttek fel a régi gumipunk lányok, valami bekerült a hereszőrbe, és addig viszketett, míg a Ki Mit Tube élére nem hajtotta őket a méltán megérdemelt hírnevet hozó Miért pózol majdnem minden lány lóval a Tinderen című dalukkal, és rengeteg aranyköpés van még a tarsolyukban. Ebből fognak ízelítőt adni az est folyamán.


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek