Bebe, Pély Barna és a többiek: 2015-ös végjáték az Orfeumban

2015/12/17  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Karácsonyi és szilveszteri külön programok, valamint a már jól bevált zenés estek, ezt kínálja az Orfeum a december hátralévő részére.

Bebe, Pély Barna és a többiek: 2015-ös végjáték az Orfeumban

2015.12.20. | 21.00                                                                                                                                     |

Joyful Joy – Brad Vee Johnson, The Budapest Blues Band, Széles Iza & Johnny K. Palmer

Különleges karácsonyi gospelkoncert a legszebb és legismertebb ünnepi dalokkal.

Az Orfeum különleges gospelkoncerttel, valódi ünnepi hangulattal, egy vadonatúj produkcióval, s olyan művészekkel örvendezteti meg december 20-án, karácsonyhoz oly közel a nagyérdeműt, akik még soha nem álltak az egyetlen pesti mulató színpadán.

Igazi örömünnep, szívet melengető karácsonyi dalok (Silent Night, King Of Kings, Have Yourself A Merry Little Christmas, Joyful Joyful, The Christmas Song, White Christmas stb.) gospel stílusban.

Közreműködik

Brad Vee Johnson

Budapest Blues Band

Széles Iza (S’Iza)

Johnny K Palmer

Herbert Shaw

Vince Fruzsina

Kádár Szabó Bence

Gere Orsolya

Brad Vee Johnson amerikai születésű, New York-i jazz-, soul-, funky- és gospelénekes, nemzetközi sikerekkel a háta mögött. Európában láthatták már a Jézus Krisztus Szupersztár, a Miss Saigon, a Buddy Holly Story és a The Lion King produkciókban. 22 éven át turnézott az eredeti Boney M énekesével, Sheyla Bonnick-kal. Emellett olyan előadókkal is dolgozott, mint Martha Wash (The Weather Girls), Precious Wilson (Eruption), Bryan Adams, Patti LaBelle és Mary Wilson (The Supremes).

30 éves zenei múlttal a háta mögött most Magyarországon is koncertezik, létrehozta a Budapest Blues Band és a B & B Gospel Singers formációkat. Velük együtt igazi karácsonyi hangulatot varázsolnak majd gospel stílusban, Magyarországon először, az Orfeum színpadán.

Az egzotikus szépségű énekesnő, Széles Iza (S’Iza) Peruban született, A Megasztár3 döntőseként tűnt fel a hazai popéletben, majd a 9 és ½ randi című, nagysikerű játékfilm főcímdalának énekesnőjeként és szereplőjeként ért el sikereket. A Senki más című dallal a VIVA Chart Shown 5. helyezést ért el. A film másik dala, a Popper Péterrel előadott Végtelen című, lírai dal sokáig a slágerlisták élén volt. 2008-ban a Viva TV slágerlistáján két alkalommal, több héten keresztül az első tíz helyezett között szerepelt dalaival. 2008-ban a Viva Comet „Legjobb új előadó” és a Bravo Otto „Az év magyar felfedezettje” díj jelöltje lett.

Hangját hosszú időn keresztül a Rádió1 szignálhangjaként is hallhattuk, a most induló Sláger Fm pedig szintén őt választotta a rádió hangjának.

Johnny K. Palmer, énekes, dalszövegíró Amerika, Németország és Magyarország között ingázik. Számos magyar énekesnek írt már slágert, illetve dalszöveget, többek között Tóth Gabinak, Gáspár Lacinak, Bereczki Zoltánnak, Gájer Bálintnak, Mujahid Zoltánnak és Hiennek is.

Egyik legsikeresebb alkotása Wolf Kati Szerelem miért múlsz? című száma, amelynek társszerzője volt.

Nemcsak nagyszerű zeneszerző, hanem sikeres énekes is egyben. Legismertebb saját számai a Can’t Get Over és a Break Away. Lightyears című dalában pedig Dukai Reginával működött együtt.


2015.12.27. | 22.00                                                                                                                            | koncert

Pop Story – Heincz Gábor Biga & Veres Mónika Nika + DJ Suri Imre

Izgalmas, táncos, vérpezsdítő poptörténeti utazás (a pop/rock, az r&b és a soul gyöngyszemei, saját dalok) Heincz Gábor Bigával és Veres Mónika Nikával.

Izgalmas, táncos, vérpezsdítő poptörténeti utazás Heincz Gábor Bigával és Veres Mónika Nikával.

Terítékre kerülnek a pop/rock, az r&b és a soul gyöngyszemei, a két előadó rádiókból jól ismert, saját dalai, valamint a Sztárban Sztárban megformált karaktereik (Adele, Aretha Franklin, Michael Jackson, Bruno Mars, Queen).

Valódi bulizene a javából két kiváló előadóművésszel, első osztályú zenészekkel, na, meg persze, a megmásíthatatlan Orfeum-hangulattal.

A mélyre hatoló és egyben táncra perdítő élőzene a fergeteges ritmusok ösvényén, folyamatosan megy át az 1970-es, az 1980-as és az 1990-es évek legütősebb dallamfülbemászóit szolgáltató buliba.

A zenekar

Ének: Heincz Gábor Biga & Veres Mónika Nika

Billentyűs hangszerek: Gyöngyösi Gábor

Basszusgitár: Baranyi Gergő

Dobok: Balogh Lacika

 


2015.12.28. | 21.00                                                                                                                         

Barry White Est – Éliás Gyula Jr. + DJ Suri Imre

Egyedülálló koncertélmény a soullegenda, Barry White legismertebb dalaival, Éliás Gyula Jr. előadásában, amit DJ Suri Imre setje követ.

A soullegenda egyszerre hihetetlenül mély és puha hangja a mai napig a könnyűzene egyik legjellegzetesebb áruvédjegye.

Amint megszólal a tulajdonosának a "szerelem rozmárja" becenevet biztosító, búgó basszus, a hallgató egyből tudja, hogy csakis egy Barry White-lemezzel lehet dolga.

Legismertebb dalai (Never, Never Gonna Give You Up, Can't Get Enough Of Your Love Babe, You're The First, The Last, My Everything) sokunkban idéznek fel romantikus pillanatokat.

Aki pedig egy estére megidézi, nem más, mint Éliás Gyula, alias Éliás Jr. – zeneszerző, énekművész, tanár. A magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége olyan ismert énekesek tanára volt, mint Harcsa Veronika, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Péterfy Bori, Weisz Viktor, Berkes Olivér, ill. Gájer Bálint.

A koncert után DJ Suri Imre játtsza a fekete zenéket: elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül válogat, de a repertoárban természetesen sok-sok Barry White-muzsika is lapul.

Ha párjával érkezik, Barry White léleksimogató, szexis dalai és Éliás Gyula saját slágerei garantálják az este romantikus folytatását, ha pedig egyedül, talán pont ezen az estén esik szerelembe valakivel…

 


2015.12.29. | 21.00                                                                                                                  

Uptown Funk – Bebe, Pély Barna + Classic Disco Night – DJ Gem-B

A hazai funky nagyágyúi egy színpadon: egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról(James Brown, Jamiroquai, Bruno Mars, Stevie Wonder).

Napjaink egyik legnépszerűbb, s egyben a party címadó dala, Mark Ronson & Bruno Mars Uptown Funk című slágere mellett olyan nagyszerű előadóktól is válogat Bebe, Pély Barna és a négytagú zenekar, mint James Brown, a Jamiroquai vagy Stevie Wonder.

Kit ne pörgetne fel az I Got You (I Feel Good), a Superstition, a Disco Inferno vagy a Play That Funky Music? S mindezt élőzenével!

Egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról.

A mélyre hatoló és egyben táncra perdítő élőzene a fergeteges ritmusok ösvényén, folyamatosan megy át az 1970-es, az 1980-as és az 1990-es évek legütősebb dallamfülbemászóit szolgáltató buliba DJ Gem-B-vel.

 

 


2015.12.30. | 21.00                                                                                                                

Glamorous Night – Glamorous Company + DJ Gem-B

Egy nagyon mai party, r&b, hip-hop és new pop élőben mixelve, amit a Glamorous Company show-műsora vezet fel. „Live music on a higher level!”

„Live music on a higher level!” Ez a mottója a Harót Balázs vezette The Glamorous Company-nak. A formáció célja, hogy a koncertre járóknak és a szórakozni vágyóknak kellemes, hangulatos, de leginkább sajátos zenei élményt nyújtson, a minőségi szórakoztatást szem előtt tartva exkluzivitást varázsolva előadásaikba.

James Arthur, Bruno Mars, Jason Derulo, Snoop Dogg, John Newman, Robin Thicke, Justin Timberlake és Usher magukkal sodró dalai egytől egyig terítékre kerülnek, miközben a Bad Boys és az Appril Project vezető koreográfusai tapasztják magukra a közönség szemeit fergeteges táncbetéteikkel.

A zenekar

Ének, vokál, tánc: Harót Balázs

Ének, vokál, tánc: Priskin Gina

Gitár: Balogh Roland (a 2009-es Montreux Jazz Festival Jazz Guitar-versenyének győztese)

Billentyűk: Balogh Zoltán (a 2009-es Montreux Jazz Festival Jazz-Piano versenyének 3. helyezettje)

Dobok: Bordás József

Basszusgitár: Sipos László

Táncosok/koreográfusok: Erdei Nikolett, Kazarján Deniel, Kurucz Sándor (RTL), Szabó Kitty

Party DJ: DJ Gem-B

-


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek