Belmondo lemez- és Patikadomb dalbemutató a GMK-ban

2016/04/14  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Ha tél és tavasz, akkor klubkoncertek! Ezen logika mentén indult el január végén a Belmondo is szokásos turnéjára, mely Magyarország főbb pontjait érinti és ahol legújabb, Kalapot le! c. albumukat mutatják be a közönségnek. A zenekar a közelmúltban mutatta be Megint ez lett című dalát, amit az MR2 Petőfi Rádió már rotációban játszik. A turné ezúttal Budapestre is elér: 2016. április 16-án, a Gozsdu Manó Klubban játszanak majd Czutor Zoliék, a Patikadomb társaságában.

Belmondo lemez- és Patikadomb dalbemutató a GMK-ban

A Nyers feloszlása után, viszonylag nagy űr maradt a magyar zenében, ezért Czutor Zoltán 2005-ben életre hívta a Belmondo zenekart. Az együttes stílusa saját elmondásuk szerint „beatmetal”, ami egy igazán hallgatható és szerethető dallamvilágot elegyít a frontemberre jellemző karakteres szövegekkel. Az idén 11 éves zenekar pedig most országos turnéra indul, amelynek gyógyító hatása lesz a rajongókra. A több tagcserén és számos elismeréssel jutalmazott csapat pedig végre új dallal jelentkezett, amely a Megint ez lett címet viseli és remélhetőleg lesz akkora sláger, mint anno a Mikor volt.

A 2015 végén bemutatott Kalapot le! egyrészt remek kritikákkal rendelkezik, másrészt az egyik legvagányabb Belmondo album. ITT bárki meg is bizonyosodhat erről.

 

A csapat természetesen nem egyedül indult útnak, a több állomásos bulin részt vesz a Patikadomb is. A trió egy 2013-ban alakult feltörekvő zenekar, akiknek a Süssön című dalát, illetve az októberben elkészült Mechwart ligetet szintén rotációban játszotta a Petőfi Rádió. A Patikadomb újdonsággal is készül a budapesti koncertre, hiszen legújabb, nemsokára online is megjelenő dalukat, a Nézd csakot is eljátsszák majd! A dal április 13-án debütált a Petőfi Rádióban.

 

Belmondo, Patikadomb
K.Alapos Gyógyászati Turné – Budapest, Gozsdu Manó Klub

2016. április 16., szombat


 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek