Bérczesi Robi (is) rájátszik...

2013. február 27.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Jön a tavasz, valami van a levegőben - valami nagyon izgalmas dolog van születőben, avagy mi a közös a következő művészekben: Bérczesi Róbert, Beck Zoli, Szűcs Krisztián, Kollár-Klemencz László, Grecsó Krisztián, Karafiáth Orsolya, Szálinger Balázs, Kemény István, Erdős Virág, Háy János és Másik János?

Bérczesi Robi (is) rájátszik...

Pár éve, pontosan 2011-ben mutatkozott be először a közönség előtt a hazai popélet egy merőben új próbálkozása, a Rájátszás című produkció. A Rájátszásban a magyar pop-rock szcéna legismertebb alakjai, valamint kortárs költők írják újra és játsszák el egymás műveit. Az utóbbi évek legizgalmasabb és legnagyobb pop-produkcióját viszik színpadra március 21-én az Akváriumban. Az eddig még sosem látott megakoncerten – többek mellett – a 30Y, a Kistehén, az Európa Kiadó, a HS7, a Hiperkarma frontemberei értelmeznek újra régi és mutatnak be friss slágereket a legismertebb hazai kortárs költők szövegeit felhasználva.

Rájátszás koncertekkel már itt-ott - például a Millenárison - találkozhatott a nagyérdemű, március 21-én azonban a produkció eddigi történelmének legnagyobb koncertjére készül, ami felvonultatja az összes zenészt és költőt, aki eddig már megmártózott ebben az izgalmas pop-kalandban. Így - a teljesség igénye nélül – színpadra lép majd Beck Zoli, Szűcs Krisztián, Kollár-Klemencz László, Grecsó Krisztián, Karafiáth Orsolya, Bérczesi Róbert, Szálinger Balázs, Kemény istván, Erdős Virág, Háy János és Másik János is.

A Rájátszás hamarosan egy kötettel bővített CD formájában is megjelenik, de először éld át élőben!


 

 

Szólj hozzá!


Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A jó zsarunak új albuma jelent meg

Josh Groban szeptember 21-én adta ki nyolcadik stúdióalbumát Bridges címmel.

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek