Black Tie Party - elérhető luxus: 3 rendezvény az 1-ben

2014. október 29.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Nyitott vagy az újra? Vonz az elit extremitás? Szeretsz kiváltságos lenni? Akkor neked szól a Halloweenre hangolt Black Tie Party a Nagykörút legelegánsabb szórakozóhelyén.

Black Tie Party - elérhető luxus: 3 rendezvény az 1-ben

Az Orfeum, a pesti mulatóba érkező vendégek igazi red carpet feelinget élhetnek át a sajtófal előtt. A kísértetiesre alakított Puppet Show-ban először mutatkozik be az X-Faktor döntősét, Kállai-Kiss Zsófit váltó Sári Évi. Megtudjuk, mi történik éjfél után a babaházban. Mindennapok álarcai és lelepleződései egy valóra vált mesében, vagy egy mesés valóságban…

 Az extravagáns Puppet Show-t az est két hangulatfelelőse, a bootlegvirtuóz DJ mSound, valamint a Black Tie Party-k állandó rezidense és házigazdája, aki pontosan tudja, mitől modern és örök a diszkó, azaz DJ Ziron foglalja keretbe.

 Az elegancia fontos kelléke a Black Tie-eseményeknek. Ez most sem lesz másként, így az est háziasszonya Szépligeti Ágnes, aki a SALON The Showroom alapítója és a Szépligeti-brand tulajdonosa. A party alatt a hoszteszeken meg is csodálhatjuk estélyi kollekcióinak néhány darabját.

 


 

Időpont: 2014.10.31.

Helyszín: Orfeum Club (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

 


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek