Év koncertje - szavazás

Black Tie Party - elérhető luxus: 3 rendezvény az 1-ben

2014. október 29.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Nyitott vagy az újra? Vonz az elit extremitás? Szeretsz kiváltságos lenni? Akkor neked szól a Halloweenre hangolt Black Tie Party a Nagykörút legelegánsabb szórakozóhelyén.

Black Tie Party - elérhető luxus: 3 rendezvény az 1-ben

Az Orfeum, a pesti mulatóba érkező vendégek igazi red carpet feelinget élhetnek át a sajtófal előtt. A kísértetiesre alakított Puppet Show-ban először mutatkozik be az X-Faktor döntősét, Kállai-Kiss Zsófit váltó Sári Évi. Megtudjuk, mi történik éjfél után a babaházban. Mindennapok álarcai és lelepleződései egy valóra vált mesében, vagy egy mesés valóságban…

 Az extravagáns Puppet Show-t az est két hangulatfelelőse, a bootlegvirtuóz DJ mSound, valamint a Black Tie Party-k állandó rezidense és házigazdája, aki pontosan tudja, mitől modern és örök a diszkó, azaz DJ Ziron foglalja keretbe.

 Az elegancia fontos kelléke a Black Tie-eseményeknek. Ez most sem lesz másként, így az est háziasszonya Szépligeti Ágnes, aki a SALON The Showroom alapítója és a Szépligeti-brand tulajdonosa. A party alatt a hoszteszeken meg is csodálhatjuk estélyi kollekcióinak néhány darabját.

 


 

Időpont: 2014.10.31.

Helyszín: Orfeum Club (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

 


 

 

Szólj hozzá!


Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek