Bob Marley fia a PARK-ban koncertezik!

2013. augusztus 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Budapest Park vendége lesz Julian Marley & the Uprising Band. Ezzel ő lesz a harmadik Marley fiú, akit az elmúlt évek során élőben is meghallgathatunk Budapesten: tavaly Stephen Marley, 2008-ban pedig Ky-Mani Marley vendégeskedett Magyarországon.

Bob Marley fia a PARK-ban koncertezik!

Julian Marley, aki kis gyerekkora óta a zenének él, mindössze öt éves volt, mikor belekezdett a karrierjébe. 12 évesen már saját dalokat írt, évekkel később pedig Grammy-jelölést is kapott. Apjától nem csak tehetséget örökölt, megjelenésében is a reggae királyát tükrözi. Koncertje augusztus 20-án a Parkban minden reggae rajongónak erősen ajánlott program. Biztosak lehetünk benne, hogy slágerei (Systems, Boom Draw, Violence In The Streets) mellett Bob Marley legismertebb himnuszait is hallhatjuk majd tőle!


Képtár

  • Bob Marley fia a PARK-ban koncertezik! kép 16951
 

 

Szólj hozzá!


Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Koncertek, beszélgetéssorozat, műterem látogatás, filmvetítés és irodalmi est is várja az érdeklődőket a MANK Galéria és a Szentendrei Régi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Könnyeket csal az ember szemébe a tegnap meggyilkolt énekesnő hangja

Megölték a Britain’s Got Talent énekesnőjét. Simone Kerrt Londonban szúrták halálra tegnap – írja az NLC.

Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Ilyenkor szokott jönni egy jó nagy lemezbemutató koncert valamelyik népszerű helyen. Hát, ez most nem így lesz!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek