Bob Marley fia a PARK-ban koncertezik!

2013. augusztus 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Budapest Park vendége lesz Julian Marley & the Uprising Band. Ezzel ő lesz a harmadik Marley fiú, akit az elmúlt évek során élőben is meghallgathatunk Budapesten: tavaly Stephen Marley, 2008-ban pedig Ky-Mani Marley vendégeskedett Magyarországon.

Bob Marley fia a PARK-ban koncertezik!

Julian Marley, aki kis gyerekkora óta a zenének él, mindössze öt éves volt, mikor belekezdett a karrierjébe. 12 évesen már saját dalokat írt, évekkel később pedig Grammy-jelölést is kapott. Apjától nem csak tehetséget örökölt, megjelenésében is a reggae királyát tükrözi. Koncertje augusztus 20-án a Parkban minden reggae rajongónak erősen ajánlott program. Biztosak lehetünk benne, hogy slágerei (Systems, Boom Draw, Violence In The Streets) mellett Bob Marley legismertebb himnuszait is hallhatjuk majd tőle!


Képtár

  • Bob Marley fia a PARK-ban koncertezik! kép 16951
 

 

Szólj hozzá!


Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Nem indul Bulgária a jövő évi tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntést a Bolgár Nemzeti Televízió igazgatótanácsa hozta meg és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Bár a többszörös Grammy-díjas legendás "lassúkezű" 2015-ben bejelentette visszavonulását, a színpad csak nem engedi, 2019-ben újra visszatér Európába. Egyelőre néhány koncertről tudni Németországban és Ausztriában.

Újra Budapestre érkezik Al Di Meola!

A Grammy-díjas gitárvirtuóz 2019. május 12-én a MOM Kulturális Központba látogat, ahol a tavasszal megjelent Opus című albumának turnéja kapcsán ad koncertet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek