Év koncertje - szavazás

Börtönbe vonul Kovács Áron

2013. szeptember 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Különleges nyitóbulival várja a közönséget az Alcatraz, ahol a fény-és hangtechnika megújulása mellett még sok más meglepetésre számíthatnak az odalátogatók. Az első alkalommal a Kovács Áron vezette KÁOSZ Központtal indítják meg a klubkoncertek időszakát.

Börtönbe vonul Kovács Áron

Kovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ megtapasztalja, milyen is a börtönélet, amiből azok is kivehetik részüket, akik ellátogatnak az együttes következő koncertjére. A helyszín ugyanis a legendás Alcatraz lesz, ahol szeptember 20-án a hangulat garantáltan „káoszos” lesz.

- Szerettünk volna egy olyan helyen fellépni, ami hozzá tud tenni a mi produkciónkhoz valami pluszt is, amitől még nagyobbat fog szólni az egész koncert. Tavasszal a Westend City Centerben adtunk két teltházas bulit, ami mind technikai, mind látvány szempontból egyedülálló volt ebben az országban, hiszen halhatatlanokkal léptünk fel közösen. Ráadásul eddig még senki nem próbálkozott azzal, hogy egy moziteremben teremtse meg a koncert feelinget - mesélte Kovács Áron.

- Olyan legendákat idéztünk meg egy-egy dal erejéig, mint Kurt Cobain, Jim Morrison vagy Michael Jackson, ami egy hatalmas élménnyel szolgált nem csak számunkra, hanem a közönség részére is; osztatlan sikert aratott. A sikeren felbuzdulva szerettük volna több helyre is elvinni ezt a különleges produkciót, aminek sorát az Alcatrazban kezdjük meg. A nevet tekintve is szerintem tökéletes lett a választás, hiszen egy már legendává kinőtt helyszínről kapta a nevét.

2011-ben döntött úgy Kovács Áron, hogy a régi bandát újra összehívja, s kiegészülve Huszár Endre dobossal, Kékkői Zalán gitárossal és Markos Gergő basszusgitárossal létrehozták a KÁOSZ Központot, ami egyre nagyobb sikert aratott a különböző fesztiválokon. A „Töltsd újra még”-et, vagy a Drága Elza! Című filmhez készült „Éjjel jön”-t a rádiók is játszották, tavaly pedig elkészült első lemezük is.

- Hosszú út vezetett idáig, de minden perce megérte. A közönségtől csak pozitív visszajelzéseket kapunk, a két slágerdal szövegét már kívülről fújják, amik természetesen elhangzanak a pénteki koncerten sok más egyéb mellett is - árulta el a frontember

 


 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek