Börtönbe vonul Kovács Áron

2013. szeptember 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Különleges nyitóbulival várja a közönséget az Alcatraz, ahol a fény-és hangtechnika megújulása mellett még sok más meglepetésre számíthatnak az odalátogatók. Az első alkalommal a Kovács Áron vezette KÁOSZ Központtal indítják meg a klubkoncertek időszakát.

Börtönbe vonul Kovács Áron

Kovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ megtapasztalja, milyen is a börtönélet, amiből azok is kivehetik részüket, akik ellátogatnak az együttes következő koncertjére. A helyszín ugyanis a legendás Alcatraz lesz, ahol szeptember 20-án a hangulat garantáltan „káoszos” lesz.

- Szerettünk volna egy olyan helyen fellépni, ami hozzá tud tenni a mi produkciónkhoz valami pluszt is, amitől még nagyobbat fog szólni az egész koncert. Tavasszal a Westend City Centerben adtunk két teltházas bulit, ami mind technikai, mind látvány szempontból egyedülálló volt ebben az országban, hiszen halhatatlanokkal léptünk fel közösen. Ráadásul eddig még senki nem próbálkozott azzal, hogy egy moziteremben teremtse meg a koncert feelinget - mesélte Kovács Áron.

- Olyan legendákat idéztünk meg egy-egy dal erejéig, mint Kurt Cobain, Jim Morrison vagy Michael Jackson, ami egy hatalmas élménnyel szolgált nem csak számunkra, hanem a közönség részére is; osztatlan sikert aratott. A sikeren felbuzdulva szerettük volna több helyre is elvinni ezt a különleges produkciót, aminek sorát az Alcatrazban kezdjük meg. A nevet tekintve is szerintem tökéletes lett a választás, hiszen egy már legendává kinőtt helyszínről kapta a nevét.

2011-ben döntött úgy Kovács Áron, hogy a régi bandát újra összehívja, s kiegészülve Huszár Endre dobossal, Kékkői Zalán gitárossal és Markos Gergő basszusgitárossal létrehozták a KÁOSZ Központot, ami egyre nagyobb sikert aratott a különböző fesztiválokon. A „Töltsd újra még”-et, vagy a Drága Elza! Című filmhez készült „Éjjel jön”-t a rádiók is játszották, tavaly pedig elkészült első lemezük is.

- Hosszú út vezetett idáig, de minden perce megérte. A közönségtől csak pozitív visszajelzéseket kapunk, a két slágerdal szövegét már kívülről fújják, amik természetesen elhangzanak a pénteki koncerten sok más egyéb mellett is - árulta el a frontember

 


 

 

Szólj hozzá!


Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

A PLACCC Nemzetközi Művészeti Fesztivál keretein belül Budapestre érkezett Marco Barotti olasz hangtervező audio-vizuális installációja, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Ha mélyen áttúrjuk a dolgot, biztosan találnák sokféle megállapítást, most kivételesen arra gondoltunk, hogy Liszttel indul és dobshow-val zárul a Koreai Kulturális Fesztivál.

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a Hajógyári, hanem a fesztivál. Ez alatt a száznegyven év alatt rengeteg szervezővel/fellépővel/látogatóval és megannyi feltűnő, eltűnő helyszínnel, színpaddal, no meg számos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
Charlie
Charlie
Budapest 
BOOM BOOM
BOOM BOOM
Budapest