Búcsúajándék a Dürer Kert stábjának

2020/12/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A XVI. Stagediving Fesztiválon, a Dürer kertben rögzített Divided koncert teljes verzióját nézheted meg szombat este. A "Live Modules" online premierje YouTube-on december 12-én 21 órakor kezdődik

Búcsúajándék a Dürer Kert stábjának

"Ez a videó egyszerre korszakalkotó és korszakzáró a Divided számára. Az első 5 évünket foglalja keretbe, ami alatt rengeteg fontos mérföldkövet hagytunk magunk mögött. Minden ez alatt az időszak alatt történt – a zenekar megalakulásától kezdve az első felvételek, a zenekari tagság és a stáb véglegesítése, az első nagylemez, az első koncertek, a színpadi megjelenés és az élő produkció kitalálása és finomhangolása, illetve az első koncertfelvételünk, amit most te is láthatsz.

A Live Modules nem csak egy boldog visszatekintés erre a csodálatos és pezsgéssel teli időszakra, de egyben szomorú búcsú is az otthonunktól.

A Dürer Kert, ahol minden elkezdődött, és aminek minden színpadán megfordultunk 2015 augusztusa óta, decemberben végleg bezárta kapuit.

A helyről mindent elmond, hogy mindössze 12 évnyi működés alatt legendássá vált Budapest underground zenei és művészeti életében, köszönhetően a minden elképzelést felülmúló nyitottsággal megszervezett programoknak és a számtalan zenei és egyéb művészeti rendezvénynek.

Legyen hát ez a videó egy, a 2020-as évet záró ajándék tőlünk NEKTEK, rajongóknak, a Dürer Kert stábjának és mindazoknak, akik szívükbe zárták a helyet" – írta a zenekar.

Legyen!

 

Búcsú a Dürer Kerttől

Dürer Kert, bezárás, Stagediving Fesztivál, underground, Divided

 

 

Szólj hozzá!


A tesztkoncert után majdnem igazi arénabuli lesz Barcelonában

A tesztkoncert után majdnem igazi arénabuli lesz...

Barcelonában 5000 fős rockkoncertet rendeznek március 27-én, miután a korábbi, teszteléssel lezajlott kísérleti koncertek során nem fertőződött...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Megharcoltak érte: 37 ezer fontért kelt el az Abbey Road egy utcanévtáblája

Átszámolva 15,7 millió forintot adott a tárgyért egy Beatles-rajongó – vagy Beatles-rajongókra számító befektető – az árverésen. A BBC csütörtöki beszámolója szerint a leütési ár messze meghaladta az előzetesen becsült 1000-2000 fontot.

Újra szól a rock a Hegyalján! – Alakul a Wild East Rock fesztivál programja

Most nem túrjuk elő, hányszor és hol sírtunk a Hegyalja fesztivál után – minden imánk így hallgattasson meg :) A LESZ Feszt és a Geronimo Motorcycle Club East összefogása valóságra váltotta a reményeket.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek