Búcsúajándék a Dürer Kert stábjának

2020/12/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A XVI. Stagediving Fesztiválon, a Dürer kertben rögzített Divided koncert teljes verzióját nézheted meg szombat este. A "Live Modules" online premierje YouTube-on december 12-én 21 órakor kezdődik

Búcsúajándék a Dürer Kert stábjának

"Ez a videó egyszerre korszakalkotó és korszakzáró a Divided számára. Az első 5 évünket foglalja keretbe, ami alatt rengeteg fontos mérföldkövet hagytunk magunk mögött. Minden ez alatt az időszak alatt történt – a zenekar megalakulásától kezdve az első felvételek, a zenekari tagság és a stáb véglegesítése, az első nagylemez, az első koncertek, a színpadi megjelenés és az élő produkció kitalálása és finomhangolása, illetve az első koncertfelvételünk, amit most te is láthatsz.

A Live Modules nem csak egy boldog visszatekintés erre a csodálatos és pezsgéssel teli időszakra, de egyben szomorú búcsú is az otthonunktól.

A Dürer Kert, ahol minden elkezdődött, és aminek minden színpadán megfordultunk 2015 augusztusa óta, decemberben végleg bezárta kapuit.

A helyről mindent elmond, hogy mindössze 12 évnyi működés alatt legendássá vált Budapest underground zenei és művészeti életében, köszönhetően a minden elképzelést felülmúló nyitottsággal megszervezett programoknak és a számtalan zenei és egyéb művészeti rendezvénynek.

Legyen hát ez a videó egy, a 2020-as évet záró ajándék tőlünk NEKTEK, rajongóknak, a Dürer Kert stábjának és mindazoknak, akik szívükbe zárták a helyet" – írta a zenekar.

Legyen!

 

Búcsú a Dürer Kerttől

Dürer Kert, bezárás, Stagediving Fesztivál, underground, Divided

 

 

Szólj hozzá!


A Led Zeppelinről neveztek el egy új békafajt

A Led Zeppelinről neveztek el egy új békafajt

A Led Zeppelin brit zenekarról neveztek el egy Ecuadorban talált új békafajt: az Ecuador és Peru között húzódó Cordillera del Cóndor...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

A hihetetlen finnek koncertjét egyelőre elhalasztották

A 2021. június 23-ra, a Barba Negra Trackbe tervezett Steve'n'Seagulls koncert későbbi időpontban kerül megrendezésre.Akinek van jegye, ne dobja el, tárgyalnak a srácokkal az új időpontról, aki meg nem kívánja megtartani a belépőjét, annak a visszaváltás lehetőségét az új dátum meghirdetéséig biztosítják.

PUF neki: Zerge első nagykoncertje idén

Csak a cikk írásakor gondoltam bele, hogy valamikor 2020. februárjában, azaz majdnem másfél éve voltam utoljára 500 főnél népesebb koncerten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek