Budapest legmenőbb élőzenés klubestje az A38 Hajón szilveszterkor is! Random Trip to 2016

2015/12/02  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Két koncert, hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfél előtt ágyba bújnának, de előtte gyorsan mulatnának egyet. Azoknak, akik egy hajón koccintanának. És nem utolsósorban azoknak, akik nem szeretnek rohangálni, viszont különleges környezetben költenének el egy igazán nagyvonalú szilveszteri vacsorát, és az egész estét a Random Trip zenei forgatagában és koncertenként változó vendégművészeivel töltenék. Random Trip to 2016 – Budapest leglazább élőzenés klubestjének szilveszteri különkiadása, teljesen testre szabható formában, az A38 Hajón.

Budapest legmenőbb élőzenés klubestje az A38 Hajón szilveszterkor is! Random Trip to 2016

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. Az immár ötéves, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már kinőtte saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok. A koncertsorozat vezéregyénisége Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél.


Random Trip to 2016 - Bemelegítő buli, 20-22 óráig

2015. december 31., csütörtök 20-22h. A vacsora 18 órakor kezdődik.

Belépő, csak elővételben: 3000 Ft, vacsorával: 12 000 Ft. A Bemelegítő bulira megváltott jegyek 22 óráig érvényesek, a következő koncertre nem lehet bemenni velük!

Azoknak, akik otthon koccintanának, de előtte még mulatnának egyet. Azoknak, akik nem akarnak lemaradni Áder János ünnepi beszédéről. Azoknak, akik éjfél előtt ágyba bújnának. Azoknak, akik másnap a munka frontján állnak helyt. Azoknak, akik a Random Trippel indítanák a szilveszteri bulit.

A vacsora (18 órától az étteremben) | Üdvözlőital: Vylyan Kszi | Leves: Marhaerőleves füstölt marhanyelvvel töltött tortellinivel | Főétel: Sertésbordaszték lencsés gratinburgonyával és pezsgős lilakáposztával + Vida Kékfrakkos | Desszert: Csokoládéláva pezsgőkrémmel + Vida Merlot


Random Trip to 2016 - Ittkoccintós buli, 23-05 óráig

2015. december 31., csütörtök 23-05h. A vacsora 21 órakor kezdődik.

Belépő, csak elővételben: 4500 Ft, vacsorával: 13 500 Ft. Az A38 Hajó étterme éjféltől nyitva áll bárki előtt.

Azoknak, akik egy jó koncerten ünnepelnék az éjfélt. Akik jönnek valahonnan, vagy itt mulatnának sokáig. Azoknak, akik a Random Trippel hajóznának át az új évbe.

A vacsora (21 órától az étteremben) | Üdvözlőital: Vylyan Kszi | Leves: Marhaerőleves füstölt marhanyelvvel töltött tortellinivel | Főétel: Sertésbordaszték lencsés gratinburgonyával és pezsgős lilakáposztával + Vida Kékfrakkos | Desszert: Csokoládéláva pezsgőkrémmel + Vida Merlot


Random Trip to 2016 - Egész estés luxus

Két koncertre a Koncertteremben és egy nagyszerű vacsorára az A38 Hajó dunai panorámás Kiállítótermében

2015. december 31., csütörtök 20-05h

Belépő, kizárólag elővételben: 24 500 Ft.

Azoknak, akik nem a várost járják egész éjjel. Azoknak, akik szeretnek látványos környezetben nagyvonalú vacsorát elkölteni. Akik szeretik a maga teljességében kiélvezni a dolgokat. Két Random Trip koncert a koncertteremben, a koncertek között komoly gasztronómiai élmények az A38 Hajó varázslatos fekvésű, dunai panorámás kiállítótermében, exkluzív és elegáns lounge-szettel.

A vacsora (20 órától éjfélig bármikor elfogyasztható az A38 Kiállítótermében) Üdvözlőital: Vylyan Kszi | Hideg előétel: Libamájkrémes, aranymazsolás bébiparaj-salátával + Tokajicum | Leves: Marhaerőleves, füstölt marhanyelvvel töltött tortellinivel | Meleg előétel: Bőrén sült fogasfilé kápiakocsonyával, grillezett cukkiniszalagokkal + Laposa Rizling Friss | Főétel: Barna sörben pácolt bőrös malackaraj, lencsés gratinburgonyával és pezsgős lilakáposztával + Vida Kékfrakkos | Desszert: Csokoládé duó + Vida Merlot | Éjfélkor: korhely leves, lencsesaláta, mangalicasonka + száraz pezsgő


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek