Budapesten a Mezzoforte!

2013. november 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az instrumentális funk fusion zenekar többször járt már Magyarországon, most azonban egy különleges műsorral készülnek: a Mariott Hotel Báltermében a Modern Art Orchestrával közös produkcióval lépnek fel.

Budapesten a Mezzoforte!

A csapat sok slágert jegyez, amelyek közül az első az 1983-ban kiadott  Garden Party című számuk volt, mely számukra a világhírt hazájuknak, Izlandnak pedig az első nemzetközi szinten is listavezető slágert hozta meg. Ez a zeneileg kivételesen kimunkált darab kövezte ki számukra az utat a zenei fejlődés és felnőtté válás felé, így biztosítva, hogy ne maradjanak egyslágeres zenekar. A zenekar folyamatosan turnézik, és nemcsak a térképen, hanem a zene világában tett utazásokkal is gazdagítják rajongóikat. Több mint 40 országban jártak és 14 albumot jelentettek meg, a legutóbbit tavaly, Islands címmel.

Modern  Art Orchestra feat. Mezzoforte

2013. november 17. 15.00 és 19.00 óra

Mariott Hotel bálterem


Képtár

  • Budapesten a Mezzoforte! kép 21833
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek