Budapesten a Mezzoforte!

2013. november 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az instrumentális funk fusion zenekar többször járt már Magyarországon, most azonban egy különleges műsorral készülnek: a Mariott Hotel Báltermében a Modern Art Orchestrával közös produkcióval lépnek fel.

Budapesten a Mezzoforte!

A csapat sok slágert jegyez, amelyek közül az első az 1983-ban kiadott  Garden Party című számuk volt, mely számukra a világhírt hazájuknak, Izlandnak pedig az első nemzetközi szinten is listavezető slágert hozta meg. Ez a zeneileg kivételesen kimunkált darab kövezte ki számukra az utat a zenei fejlődés és felnőtté válás felé, így biztosítva, hogy ne maradjanak egyslágeres zenekar. A zenekar folyamatosan turnézik, és nemcsak a térképen, hanem a zene világában tett utazásokkal is gazdagítják rajongóikat. Több mint 40 országban jártak és 14 albumot jelentettek meg, a legutóbbit tavaly, Islands címmel.

Modern  Art Orchestra feat. Mezzoforte

2013. november 17. 15.00 és 19.00 óra

Mariott Hotel bálterem


Képtár

  • Budapesten a Mezzoforte! kép 21833
 

 

Szólj hozzá!


Egy zseniális oldal, amely beviszi a szobádba a Roxfort mindennapjainak effektjeit!

Egy zseniális oldal, amely beviszi a szobádba a...

Amíg arra várunk, hogy egy bagoly bepottyantsa a behívónkat a Roxfortba, úgy tehetünk, mintha ott lennénk a varázslóiskolában: az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Egy Berlinben élő amerikai rapper is szerepel Tóth Viktor szaxofonos, zeneszerző új dzsesszlemezén. A LAMU című anyag egy nemzetközi sztárokból álló csapat több koncertfelvételéből állt össze. A lemezbemutató március 29-én lesz a Get Closer Jazz Fesztiválon.

Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta magával Gesztit meg Gesztesit is

Prédikátor néven tér vissza a Neurotic együttes egykori frontembere, Pajor Tamás, és hozott egy klipet is bemutatkozásnak, amelyben a címben említetteken kívül azért még benne vannak páran.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek