Budapesten a Mezzoforte!

2013. november 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az instrumentális funk fusion zenekar többször járt már Magyarországon, most azonban egy különleges műsorral készülnek: a Mariott Hotel Báltermében a Modern Art Orchestrával közös produkcióval lépnek fel.

Budapesten a Mezzoforte!

A csapat sok slágert jegyez, amelyek közül az első az 1983-ban kiadott  Garden Party című számuk volt, mely számukra a világhírt hazájuknak, Izlandnak pedig az első nemzetközi szinten is listavezető slágert hozta meg. Ez a zeneileg kivételesen kimunkált darab kövezte ki számukra az utat a zenei fejlődés és felnőtté válás felé, így biztosítva, hogy ne maradjanak egyslágeres zenekar. A zenekar folyamatosan turnézik, és nemcsak a térképen, hanem a zene világában tett utazásokkal is gazdagítják rajongóikat. Több mint 40 országban jártak és 14 albumot jelentettek meg, a legutóbbit tavaly, Islands címmel.

Modern  Art Orchestra feat. Mezzoforte

2013. november 17. 15.00 és 19.00 óra

Mariott Hotel bálterem


Képtár

  • Budapesten a Mezzoforte! kép 21833
 

 

Szólj hozzá!


Sziget 2019: kilőnek még 2000 darab Ed Sheeran-jegyet

Sziget 2019: kilőnek még 2000 darab Ed Sheeran-jegyet

Május 30-án kezdik árulni azt a kétezer jegyet, melyek a Sziget Ed Sheeran-koncertnapjára szólnak.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta dalát a Rolling Stones-tól

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere volt a Bitter Sweet Symphony, rengeteg helyen hallhattuk, filmekben, reklámokban is – és a rádiók is agyonjátszották. Szinte lehetetlen volt kikerülni, ez a dal hozta meg a sikert az együttesnek.

Fel, vörösök! Pörögnek a magyar fesztiválok sztárfellépői: Ed Sheeran, Jess Glynne

Mint tudjuk, Magyarország a világ közepe, ez abból is látszik, hogy idén nyáron mindenki idejön. Mindenki IS. A 10 éves albumokról írt cikkünkben felsoroltakból (alant csatoltuk) is 3 banda idelátogat, most további két "turista" frissen csomagolt bőröndjébe kukkantunk bele.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek