Budapesten a Mezzoforte!

2013. november 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az instrumentális funk fusion zenekar többször járt már Magyarországon, most azonban egy különleges műsorral készülnek: a Mariott Hotel Báltermében a Modern Art Orchestrával közös produkcióval lépnek fel.

Budapesten a Mezzoforte!

A csapat sok slágert jegyez, amelyek közül az első az 1983-ban kiadott  Garden Party című számuk volt, mely számukra a világhírt hazájuknak, Izlandnak pedig az első nemzetközi szinten is listavezető slágert hozta meg. Ez a zeneileg kivételesen kimunkált darab kövezte ki számukra az utat a zenei fejlődés és felnőtté válás felé, így biztosítva, hogy ne maradjanak egyslágeres zenekar. A zenekar folyamatosan turnézik, és nemcsak a térképen, hanem a zene világában tett utazásokkal is gazdagítják rajongóikat. Több mint 40 országban jártak és 14 albumot jelentettek meg, a legutóbbit tavaly, Islands címmel.

Modern  Art Orchestra feat. Mezzoforte

2013. november 17. 15.00 és 19.00 óra

Mariott Hotel bálterem


Képtár

  • Budapesten a Mezzoforte! kép 21833
 

 

Szólj hozzá!


Nem Queen-imitátorokat keresnek, hanem egyedi produkciókat: Q-Faktor

Nem Queen-imitátorokat keresnek, hanem egyedi...

Q-Faktor címmel negyedik alkalommal rendezik meg a Queen Zenei Tehetségkutató Versenyt. A jelentkezési határidő július 31., a döntő szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...

Christina Aguilera magyar divattervező ruhájában szerepelt

Kis-Juhász Fábián maga is meglepődött, amikor meglátta, hogy a világhírű énekesnő az általa tervezett ruhában pózol. A Christina Aguilerán látható darab a divattervező diplomakollekciójának a része.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek