Bulik a hétvégén kívül-belül. Van benne pókember is!

2018/04/18  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ugye, milyen hamar leküzdöttük a telet? Nemrég azon siránkoztunk, hogy vége a nyárnak. Szerencsére, a klubszezon alatt sem maradtunk – és ezután sem maradunk jó bulik, koncertek nélkül. Lássuk, mit kínál a hétvége.

Bulik a hétvégén kívül-belül. Van benne pókember is!

Kobuci kert

Az óbudai koncertbázist szokás szerint a Besh o droM nyitja pénteken, szombaton a Péterfy Bori & Love Band veszi át a stafétát – ez utóbbi koncert már sold out.

A Kobuci programjairól részletesen itt írtunk.

Akvárium – Nagyhall

Péntek este a Kistehén mutatja be új EP-jét. Jubileumi évet hagytak maguk mögött: 2017-ben egy különleges „Best of Kistehén" koncertsorozattal ünnepelték meg 15 éves születésnapjukat. 2018-ban is tartogat meglepetéseket a zenekar a Kistehén rajongók számára, ebből az első ez az új lemez.Vendég: Meg Egy Cukorka.

A Kistehén évfordulójáról itt írtunk

Akvárium terasz

Szombaton este 7-kor Frenk Akusztik koncertet láthatbnak az érdeklődők – ingyenesen. A multiinstrumentalista zenész (ének, dob, gitár, billentyűk) zenekara tavaly alakult újjá, de mellette különleges alkalmakkor egyszálgitáros koncerteket is ad. Frenk a Hiperkarma tagjaként tűnt fel, de emellett több formációban is játszott, valamint a kezdetektől fogva a Budapest Bár oszlopos tagja. Nagyvárosi éjszakák, David Bowie, Zappa, Elvis, korábbi saját dalok és feldolgozások is a koncert repertoárján.

A Terasz további programjairól itt olvashatsz.

Ellátóház

A jugó bulik úgy kezdődtek, hogy az egykori Jugoszlávia területén született, de már Magyarországon élő közösség kitalált egy olyan zenés-táncos összejövetelt, ahol rendszeresen találkozhatnak. A balkán partik híre aztán szárnyra kapott, és ezen a néven már egyre több ilyen van – például szombaton, az Ellátóházban, csak most Yu Partinak hívják. Este 9-kor a Libatoll és történelem című könyv bemutatója lesz, a zene tízkor indul, rezidens: DJ Macsity. Balkáni gasztrosarok is lesz a Balkan Grill jóvoltából: megkóstolhatjátok a pljeskavicát, a ćevapot és sis ćevapot.

Kuplung

A Király utcában a Tudósok és Fosó Béla (teljes nevén Fochaud Bela Jazz Band) tart egy minden bizonnyal emlékezetes estet. A Tudósok végre kidolgozták azt a szuperegészséges szuperdiétát – amelyet már a NASA, a CIA, a KGB és a MOSZAD is el akar tőlük lopni – amely elképesztően széppé, okossá, értékessé, saját magaddal együtt-érzővé és mindenekelőtt szuper-szexivé tesz! Ez pedig nem más, mint az ezen az estén hallható speciális zenéjük közösségi, törzsi és szociális megélése! Az estet felvezeti és a vendégek renyhe bélműködését drámaian jobb belátásra bírja Fosó Béla kiváló zenéjével, amely az avantgárd tánczene gyönyörű gyöngyszeme, itt hallgasd, s tanuld, hogy aztán beFosva énekeld:

 

 Ez kész cirkusz!

Magyar Nemzeti Cirkusz extrém produkciókkal ünnepli meg április 21-én a cirkuszok világnapját. Csak ezen a napon extra világszámokkal várják a nagyérdeműt. 20 méter magasan kibiztosítás nélkül fogják az életüket kockáztatni kolumbiai artistaművészeik, a világhírű Gerling csoport. A sátor tetején kifeszített drótkötélen vakmerő produkciókat mutatnak majd be a látogatóknak, illetve Super Silva Jr., az igazi pókember Brazíliából is látható lesz a kupola tetején. Mindemellett ifj. René Casselly bemutatja világszámát, amelyet nemrégiben az angol Daily Mail is méltatott: a fiatal artista elefánthátról szaltózva talál be kosárlabdával a hálóba! Helyszín: Debrecen, a Balmazújvárosi úton lévő volt Baumax parkolójánál felállított óriássátor; belépő: 1 db idei műsorfüzet felmutatása.

 

 ♦ A Koncert.hu kedvence: Gepard Retardieu ♦

Fogalmunk sincs, kicsodák, milyen zenét játszanak – de a névválasztás tízpontos :) Szentedrén játszanak szombaton este 8-kor a Folt Kávézó-ban, az eseményhez csak ennyit írtak róluk: Blues, Dunakanyar, Jólevegő, Herfli, Zenélgetés a Haverokkal, Zongora, Énekben „Őserő Tombol”, Szentendre, Gitár, Leányfalu, Helyi Gyerekek, Huszonötéve Kezdték.

 


 

 

Szólj hozzá!


EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek